Gå til innhold

Vegard_

Medlemmer
  • Innlegg

    346
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vegard_

  1. Hei.

    Skjermen på min HTC S710 knuste og jeg vil gjerne få reddet kontaktene mine å nummrene. Å få syncet adresseboken med outlook er forsåvidt enkelt nok, eneste problemet er at nummrene ikke følger med, bare navnet og epost-adressen. Er det noen som vet hva jeg gjør galt, eller kan hjelpe meg til å finne nummrene? jeg vet at de er der, siden jeg finner de i pim.vol-fila. hjelp?

  2. Har dere tenkt på at dette forumet er tilgjengelig for ALLE internettbrukere over HELE verden?

    Tipper alle de stilige bildene i full oppløsning i Bildekritikken er snadder for massevis av reklamebyråer, aviser, kulørte magasiner etc. i Afrika, Russland, ASIA, Sør-Amerika osv. :thumbup:

    Å tro noe annet er naivt.

    Selv i Norge har det f.eks blitt brukt bilder av idrettskjendiser i kommersielle reklamekampagner i blader uten deres samtykke. Bl.a. Ole Gunnar Solskjær om jeg ikke husker feil...

    Lefdal-tabben her kvalifiserer nok ikke til noen erstatning hvis det skyldes en enkeltpersons manglende kunnskap, og bildene blir fjernet umiddelbart.

    Å kalle bilder som er maks 1024 px den lengste enden for full oppløsning er vel strengt talt litt feil, og tror det er du som er litt naiv vis du tror at reklamebyråer i peru går å leter etter bilder på diskusjon.no.

     

    Om det kvalifiseres til erstatning har vel ingenting med om personen har kunnskap om loven eller ikke! Det er som å kjøre uten lappen å skylde på at du ikke vet at du må ha sertifikat :roll:

  3. Jeg sitter å spekulerer på dette med filter.

    Vi er vel stort sett enige om at det er fint lite bruk for UV-filter på optikken når den monteres på dSLR, hvis man da ikke har for vane å deise utstyret i stabbestein og stubber, evt beveger seg i ørkenområder med hyppige sandstormer. Men så er det noe som heter skylight-filter (1A og 1B). Jeg tenker som følger: På den tiden jeg huserte rundt i skogene på østlandet med min kjære OM-2n fant jeg raskt ut at jeg foretrakk Fujichrome fremfor f. eks. Kodaks Ektachrome fordi den hadde en klart varmere tone i fargene.

    Har det rause og kyndige folket her på forumet synspunkter på om et skylightfilter vil gi samme effekten, altså synlig litt varmere fargetone i bildene?

    Vet jeg kan få samme effekt med etterbehandling i kamera eller software, men jeg har meget liten sans for etterbehandling. Bildene skal helst lastes fra minnekortet som fult brukbare mesterverk. Blldebehandlingsprogram (PSP 9.0) bruker jeg kun på bilder jeg skal gjøre noe "ekstra" med, som printe eller bruke i en presentasjon. -Og da liker jeg best "Fiks bildet automatisk"-knappen.

     

    -Lazy

     

    Edit: leif

    Hvis du vil simulere effekten uten å gjøre dette på pcen senere, er det bare å leke litt med hvitbalanse under opptak for å få den rette effekten.

  4. hehe ;) har vel hvertfall passert 50.000 nå tror jeg..

     

    Forsterker 15-20.000

    projektor ca 12.000

    server skap er ca 10.000 med hyller

    serverkabinetter og div hardware ??

    pc'n min kosta meg rundt 15.000 til nå

    Play Station3 ca 4000

    Beo5 fjernkontroll ca 3000

    lintronic er rundt 1000

     

    pluss deler og kabler. Supra hdmi klabler er jo ikke billig det heller. :p

    Hehe, du vet du får ett bra kamera for den prisen?:D

    prioriter mann!

×
×
  • Opprett ny...