Gå til innhold

tft

Medlemmer
  • Innlegg

    37
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tft

  1. PC'en min vil ikke starte opp. On/Off knappen på Strømforsyningen lyser, viftene står stille og det kommer en ganske høyfrekvent lyd fra Strømforsyningen.

     

    Tok ut den lille vifta(som vel blåser luft ut) denne er nok ødelagt, da den gjør mye motstand når en prøver å snurre den rundt for hånd.

    Fant en ny vifte og plugga i. Men det samme skjer som beskrevet over.

     

    Maskina har virket i mange mndr, og jeg har ikke lagt til eller fjernet noe hardware.

     

    Har lest i andre tråder om høyfrekvent lyd fra PSU'er, at dette har noe med spoler å gjøre.

    Men disse PSU'ene har fortsatt fungert selv me denne lyden. Min gjør ikke det.

  2. Aldri hatt slik Kabinet vifte før. Hørt at det kan være lurt å ha en bak som suger UT luft. Og en forann i kabinettet som suger INN.

    Men se på vedlagt bilde tatt av bakre del av kabinett. Her suges luften UT av kabinettet via viften rammet rundt i rødt.

    Viften rammet i Grønt er CPU-Kjøleribbe viften. Den blåser jo luft INN mot kjøleribben.

    Så er spørsmålet mitt(kanskje dumt men jeg er noob) Er dette en heldig måte å plassere viftene på? Ved at 2 vifter står å suger til seg luft så nær hverandre. Min simple hjerne ville tro at de ikke vil få tatt til seg optimalt med luft.

     

    Mulig jeg kan snu hele CPU kjøleribbe+vifte styret. Men vil helst unngå det da det var et rent helv...ete å montere driten.

     

    viftefjas.jpg

  3. er det ca 1 time inni filmen at den skrur seg av? har du sjekka at akjermen ikke automatisk skrur seg av? skrur den seg paa igjen hvis du beveger musen? og hvis det funker i demoer saa tviler jeg sterkt at det er problemer med hardware.

     

    naar det gjelder korrupte zipfiler, bruker du en "download manager"? sitter du paa traadloest nettverk? bruker du winrar?

    6762376[/snapback]

     

    Nei, skjermen blir svart etter 2-30sek. Å det er ikke skjermen som går i hvilemodus. Maskinen låser seg helt.

     

    Har lastet ned ZIP filer fra både FTP og IE.

    Sitter ikke på Tråløst nettverk.

    Bruker Total Commander til å pakke opp zip filer.

    Cluet er at alt er likt fra den gamle maskinen som funka så godt som en kan forvente av windows. Det jeg har byttet ut er: Hovedkort, CPU og GFX Kort. Så installert windows fra Scratch på nytt, og disse feilene har oppstått :thumbdown:

  4. Jeg har et lignende problem. Skjermen går svar etter en stund når jeg ser en film. Også zip filer som jeg laster ned blir korrupte og kan ikke pakkes opp.

     

    Men min PSU er en 400W Macron kjøpt på clas ohlson.

     

    Nettaggregat ATX/ATX12V/EPS12V, 400 Watt, med stillegående 12 cm vifte. For både ATX-, ATX12V og EPS12V-datachassis/hovedkort. Passer hovedkort med både 20- og 24-pins tilkobling. Tilkobling for seriell-ATA.

    Produktnr:38-1903

     

    Men skjer ingen feil når jeg f.eks kjører det siste av heftige Demoer(Demoscene)

    Spiller skjelden spill, men demoer krever nok like mye prosessor og graffikk kort som mange spill.

     

    Har ASUS-A8N-E Hovedkort, AMD Athlon 64 CPU 3800+, PCI-E XFX Geoforce 6600GT graffikkort, 1024Mb Corsair PC3200 DDR400 RAM(2stk 512Mb)

     

    Kan det være PSU som er ræva...eller minnet?

  5. Jeg har nettopp byttet ut hovedkort og CPU, har installert windows på nytt fra scratch,

    men det er nå endel feil i windows.

     

    Symptomer som følger:

     

    - Kjører jeg en film,så etter en liten stund blir skjermen sort og maskinen låser seg.

    - Laster jeg ned større filer (over 1 Mb) så er disse filene korrupte.

    Men f.eks større Zip filer jeg har på Harddisker fra før utbyttingen, de funker.

    Også etter at jeg har pakket dem ut. Så det er ikke feil på Harddisken.

     

    Utstyr:

    Hovedkort: Asus A8N-E, nForce4 Ultra, Socket-939,ATX, S-ATA

    CPU: AMD Athlon 64 3800+ 2.4GHz Socket 939,512KB, BOXED

    Graffikkort:XRX Geoforce GT6600

    Harddisk: 160Gb Maxtor SATA

    Minne: Corsair Value S PC3200 DDR-DIMM 1024MB (2stk 512Mb brikker)

     

    Tror ikke det er noe med verken Graffikk kortet eller CPU'en. Klarer å kjøre

    endel heftige Demoer (demoscene) uten at maskinen låser seg eller at problemer oppstår.

    Hovedkortet er jo helt nytt, så det burde jo være iorden.

    RAM'en er det som er elst på hele maskinen, men hadde aldri disse probleme FØR jeg

    oppgraderte til nytt hovedkort og CPU. (Før hadde jeg AMD Athlon 1,4Ghz Socket A og at ASUS Hovedkort med SATA kontroller,sikkert et av de siste dem laga med Socket A)

     

    Noen som vet hva som kan være galt?

  6. Hva er den raskeste AMD Socket A prosessoren som har blitt gitt ut for salg?

    Noen som vet om det er noen butikker som ennå selger Socket A CPU'er?

    Og hva er ytelsen sammenlignet med de nyeste AMD Prosessorene.

  7. Nei, dette funker ikke forde. Vanvittig irriterende. Vil gjerne bruke firefox å drite i hele windozzzz IE, men får jo ikke lastet ned en dritt pga problemet. Ikke BT filer funker heller?

    Noen som har peiling på hva dette kan være.

     

    Evt noen som har en ftp adresse som firefox ligger på?

  8. Det har sjedd noe merkelig. Når jeg f.eks skal lagre en fil fra IE, så går det ikke.

    Når jeg høyre-klikker på linken så kommer det ikke opp noe valg om "save link location as" (eller hva det nå står), Og hvis jeg bare trykker på linken til den nedlastbare filen, så loader IE bare litt uten å skifte skjerm, og bare stopper.

    Prøver igjen å trykker på linken, men ingenting skjer? Dette funker om det er en ZIP fil, men ikke EXE.

     

    Men uansett hvilke linker jeg HØYRE klikker på, så kommer det aldri frem noen valg som det gjorde før. (og JO, høyre musknapp funker ellers)

     

    Noen vært borti dette?

  9. Jeg har et ASUS A7V600-V hovedkort, og jeg får ikke USB enheter til å komme frem. I device manager kommer alle usb portene frem, men uansett hvilke USB enhet (harddisk,kamera etc) så er det ingenting som kommer frem. Har prøvd f.eks digitalkameraet på en annen PC, og der kommer det frem med en gang.

     

    Hjelp meg. Fatter NULL. Plug&Play my ass :no:

    usb.jpg

  10. Hardisken har funket fint helt til de 2 siste mnd'ene. Bios fant ikke disken. Men når jeg slo av og på maskinen et par ganger så fant den HD'n. Med tiden så måtte jeg slå maskinen av og på flere og flere ganger før HD ble funnet.

     

    Men nå er det helt slutt. Finner den aldri. Har åpnet maskinen og hører nå at HD'n ikke starter. Lager ikke EN ENESTE lyd.

     

    Noen som har opplevd det samme. Kan det være et dødt lodde punkt eller noe på strøm socket'en. Har prøvd mange forskjellige stømledninger så det er helt klart HD'n som ikke klarer å ta imot den strømmen den skal ha.

     

    Har noen erfaringer med å åpne harddisker? Så lenge en ikke åpner på den siden hvor plata er, men bare printkortet, så er det vel verdt et forsøk.

  11. Kjører AMD 1,4Ghz WinXP SP1.

     

    Har et problem med at PC'n RESET'er seg. Skjer ikke av seg selv, skjer etter at jeg har lukket ned et program. Men dette skjer ikke etter første program legges ned. Noen ganger kan jeg kjøre mange programmer, stenge dem ned, uten at det skjer noe galt. Men så plutselig, etter å ha lagt ned f.eks program nr.10 siden restart så RESET'er maskina.

    .

    Nå tenker alle, SASSER VIRUS. Men klarer ikke finne noe virus (har sjekket via http://no.trendmicro-europe.com/) . Har også gått inn på WINDOWS UPDATE og sjekket der via det programmet som ligger der. Har også installert de update'er som går ann å installere.

    .

    Så, hva i all verden kan være feil da??? Noen ideer?

  12. Noen som har noen bra forslag til hvilken BitTorrent Client som er best for Windows?Brute PTC tidligere, men gikk over til et annet(husker ikke navnet nå,er på jobb :hmm: ) Uansett, det nye jeg har nå er helt på tur, filene dukker ikke opp i listene, går ikke ann å fjerne dem....PTC var greit nok,men følte det var noe som ikke stemte.Fikk BAD FILE hele tiden.

     

    Så gi meg forslag på hvilken BT Client som er best.

     

    PS:Har også opplevd at når en laster ned via BT så funker det ikke(eller går sinsykt tregt) med web browsing.....er dette en vanlig "bi-virkning"?

     

    Har noen linker til norske BT sider? Lovlige da selfølgelig :thumbs:

  13. Har en PC med AMD 1,4Ghz. Den bråker noe helt enormt.

    Noen som har noen anbefalinger om hva jeg bør kjøpe for å "stoppe kjeften" litt på maskinen. Tror det er hovedsaklig CPU vifta som bråker,men PSU og Hardisk mjau'er nok litt dem og :D

  14. Har vært inne på control panel og alt det der. Er ikke noe å velge der for å få det vekk. Ser ikke ut så det binker i noen av diodene...kanskje så kjapt at jeg ikke ser det en gang...hadde XP en stund, men det begynnte å bugge som F... f.eks hvis jeg hadde winamp oppe en stund, og så bare slutta det av, så ble det blue screen.....så da var det format. Får vel gå over til Linux, lei alt windows bugginga....noen som vet hvilken distr. som er best for NEWBIES. Tenkte på Redhat eller Mandrake. Hva med DEBIAN, noen som kjenner til den?

  15. Har nettopp installert Win98 SE. Har et EPOX 8KHA+ hovedkort og en A4 Tech optisk mus (model WOP-35). Det som er problemet er at mus pekeren skifter mellom vanlig PIL og TIMEGLASS. Og det hele tiden, veldig raskt...er mest PIL, skifter over til TIMEGLASSET et lite blink. Dette skjer selv når jeg ikke gjør noe på maskinen. Virker som Windows tenker å tenker hele tiden, og må vise TIMEGLASSET....eg går GALEN snart hvis eg ikke får det bort. Hadde WinXP tidligere,hadde ikke det problemet der.

  16. "Fra imorgen av er det ulovlig å rapportere om programvare som tillater bruekren å kopiere kopibeskyttede cd'er og dvd'er. (clonecd, Alcohol osv.) "

     

    Slik jeg forstod den texten over er jo dette bra. Det er altså ULOVLIG å RAPPORTERE om programvare som tillater å kopiere kopibeskyttende CD'er. Altså, hvis jeg laster ned et program som kan kopiere kopibeskyttet cd'er så er det ULOVLIG for meg å rapportere det???? Makes no sence. Hvis det blir ulovlig å rapportere om slike programmer, ja da er jo det bra :woot: da kan jo slike programmer lages i fleng, og aldri bli stengt ned.

  17. Jeg formaterte et partisjon på 40Gig som NTFS. Kjører Windows XP. Formateringen gikk helt greit og jeg flytta endel filer fra min gamle disk til den nye partisjonen. Det eneste nå er at hvis jeg prøver å kjøre noen av filene som ligger på den nye partisjonen så låser windows seg??? Kan slette filer uten problemer, men hvis jeg f.eks prøver å se en mpg fil som ligger på partisjonen så låser maskinen seg. Hva er galt? Er det noen instillinger jeg må gjøre?

×
×
  • Opprett ny...