Gå til innhold

frankmg

Medlemmer
  • Innlegg

    51
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Blogginnlegg skrevet av frankmg

  1. frankmg
    Lederen i en gruppe
     
    Oppdaget en av vennene dine som ofte er den som tar avgjørelser når dere avtaler guttekvelden? Noen gang sett hans utmerkede evne til å bosse folk rundt uten å virke bossete?
    Det er guttegjengens "natural".
     
    For å forklare hva en alpha-male er, hjelper det en del å vise fram en "AFC" (Average Frustrated Chump), for å vise det stikk motsatte. Det kan også hjelpe å vise noen bilder fra filmen Fight Club. Over hele verden har nemlig professorer innen sosial dynamikk og pickup artister som meg selv tatt Tyler Durden frem som eksempel på den ultimate alpha-male.
     
    Jeg har, nå nettopp faktisk, valgt å starte med å forklare de største punktlige kjennetegnene på en alpha-male:
     
    Smil
    Selvtillit
    3C (Calm, Cool and Collected)
    Humor
    Velstelt
     
    Vi starter på punkt 1 og gjennomgår betydningen av alle sammen, en etter en.
     
    Smil - Dette betyr ikke at du skal glise så jævlig at det ser ut som om du nettopp har hatt deg med Megan Fox! SMIL når du går inn i et rom, og lat som om du eier rommet! Smil også når du går inn i ett set. Hvis du er for alvorlig blir mest sannsynligvis jentene skremt, og du blir blåst vekk av en grusom "bitch-test" (vi kommer til bitch-test's om ikke så alt for lenge).
    Selvtillit - Ikke vær kokainvrak, eller tro du er best! Vær jordnær, med et glimt i øyet som sier "dette er null stress, og jeg får til dette!". Mye av selvtillit-punktet går ut på kroppsspråk, og jeg har en del tips når det kommer til det. Strak i ryggen, hold haka høyt, hold øya til deg (det skal se ut som om du er vant til pene damer), stå med spredte ben (ca. skulderbredde).
    3C - Dette skal tolkes som at du skal være en "verdensvant" mann, som holder seg rolig og behersket, men samtidig en kul kar, som fort kan skli ut litt og ha det artig.
    Humor - Tull litt! Du må ikke være seriøs med alt. Lek deg med jentene og slå av en spøk med jevne mellomrom. Teasing / Neg er et MUST! (Vi kommer til neg theory senere)
    Velstelt - Style opp håret ditt litt, ta på deg rene og stilige klær! HOLD NEGLER RENE! Damer ser faktisk veldig godt skitne negler (iallefall i underbevistheten).
     
    Disse 5 punktene er jo selvfølgelig bare de mest typete kjennetegnene ved en Alpha-male. Det ligger veldig mye bak en leder, og det er umulig å få med alle faktorene på kun ett lite blogg-innlegg. I tillegg til at det er vanskelig å få med faktorene til en Alpha-male, så finnes det flere typer alpha-males. Du har en natural, du har en alpha igjennom karriere, en blant venner og en som meg og Socialheads, som er "fake alpha's".
    Generelt så har du jo en leder i hvert sosiale lag. Typen alpha varierer fra person til person, og noen har ikke lederegenskaper i det hele tatt.
     
    Natural alpha
    En natural alpha er en lederaktig type, som alltid har vært slik og som alltid kommer til å være slik, fordi han er slik av natur. En natural trenger ikke å vite om hva alpha-egenskapen har i sosiale sammenhenger engang, men bruker det uansett til å få venner, kjærester, jobb og kontakter. Han har med andre ord aldri lært seg disse kjennetegnene, men oppfører seg av natur etter disse kjennetegnene.
     
    Karriere-alpha (undergruppe av natural)
    Enkelte yrker, da spesielt lederstillinger innen forskjellige bransjer og yrker, krever en viss lederegenskap som veldig få har. Du har sikkert hatt en "drittsjef" som bosser deg rundt som en filledukke du også! En alpha skal bosse rundt, men forskjellen på en god og en dårlig leder er at gode ledere ikke regnes som masete og bossete, nemlig fordi de har en meget god lederegenskap som gjør at du av instinkt får lyst til å utføre lederens krav. På befalsskolen i forsvaret får du en god lederutdanning, og lærer deg gradvis å bli mer alpha.
     
    Vennegjengens leder (undergruppe av natural)
    I din vennegjeng, som alle andres er det nok en som er litt mer bestemmende og en som tar ledelsen ved avgjørelser oftere enn andre i vennekretsen. Dette er altså AMOG'en (Alpha-Male Of the Group). Han er i prinsippet, og som oftest, en natural som bruker sine lederegenskaper i vennekretsen sin.
     
    "Fake alpha's"
    Grunnen til at jeg skriver fake, er fordi at vi egentlig ikke har lederinstinktet i oss og at vi generelt ikke hadde store lederegenskapene i oss før vi lærte oss kjennetegn, og øvde inn en alpha-male's kroppsspråk. De fleste Pickup Artister er faktisk såkalte fake's, som har lest bøker, sett dvd'er, vært på seminarer/bootcamps, osv. for å lære seg akkurat det med å bli en ledertype.
     
     
    Grunnen til at vi PUA'er vil lære oss å bli ledere kommer av det enkle faktum at det drar damer!
    En fin måte å illustrere dette på er å få deg til å visualisere en løveflokk. Du har 6 hanner og 6 hunner. Du har kun 1 alpha-male, og la oss si at denne hannløven har 2 venner. Altså vi har 3 løver som er leder/venn av leder. Hvis du da har sett Discovery Channel eller National Geographics eller Animal Planet, så ser jo til og med den blinde kua at det er de 3 leder/venn av leder hannene, som har make. Akkurat samme gjelder oss mennesker. Fra den tida vi var stammemennesker, henger det fortsatt igjen at lederen og dens venner er mer attraktiv.
     
    Hvorfor? Jo, det skal jeg fortelle deg! Jeg digger å dra fram den gamle S 'n R teorien til de verdenskjente PUA'ene Mystery og Style! En alpha-male (før i tiden iallefall) var av et hannkjønn som var det sterkeste i flokken. Dette medgir da selvfølgelig at han har større sjanse for survival, noe som er den verdien kvinner ser etter i menn. Menn med mere S-verdi, har automatisk større sjanse for å få en dame med stor R-verdi.
     
     
    Neste innlegg: Field report Nr. 1
     
     
     
    - iskald
  2. frankmg
    Ganske så counter-productive...
     
    Noen gang hatt skikkelig lyst til å snakke med ei jente, men samtidig kjent at du absolutt IKKE vil? Det må da vel være en grunn til at vi ikke tør å snakke med denne jenta?
     
    Se for deg å reise 10 000 år tilbake i tid. Menneskene levde i stammesamfunn, med stammer på mellom 40-60 personer i hver stamme. Ta det standpunktet at du er mann. Hvor mange er damer? 20-30 personer er i gjennomsnitt damer. Hvor mange av disse er hverken stygge, for gamle, for unge, syke, gravide eller opptatt? Veldig få!!
     
    I det standpunktet du har tatt om at du er mann, har du i din visualisering kun 1 av 2 mål i livet i nærmeste rekkevidde. Nemlig survival. La oss si at du nå trenger ei dame for å få ført arven videre, og sikret dine geners framtid. Problemet ditt er at det kun er ca 3-4 personer i din stamme som er "possible suiters".
     
    Problemet nå er at hvis du går bort til en av de som IKKE er ledige, eller blir avvist, så hadde mennesket allerede den gang en utrolig evne til å snakke sladder! Social proof er nemlig en av de viktigste tingene innen det å få intim kontakt med damer. Hvis du er godt likt, har du altså større sjanse for at andre damer skal like deg. Si at du på ett punkt bestemte deg for å gå opp til ei pen dame i din stamme, men blir avvist, så vil denne dama mest sannsynligvis gå å fortelle dette til resten av de damene som er brukbare, og senker dermed din sosiale verdi i deres øyne, og du risikerer med dette å aldri få noen å føre arven din videre med!
     
    The worst case scenario er jo selvfølgelig at du bestemmer deg for å prøve deg på en annen manns dame. Jeg tviler på at disse hårete hulemennene ga deg en kakk i skallen og gikk sin veg! Teorien er vel at de tok livet av deg, og feide over dama si etterpå for å bevise at de var alpha males.
     
    Er det rart at vi er så paranoide? I underbevistheten vår så er det printet inn at hvis vi feiler så går det til helvete! Enkelt og greit! Akkurat samme prinsippet gjelder høyder. Når vi ser ett stup blir vi redde og bakker unna, nemlig fordi våre forfedre en gang i tiden lærte at det stupet er farlig. Det er instinktivt å ha det vi pickup artister kaller "approach anxiety". Hvis du skal komme her å fortelle meg at du ikke synes det er ubehagelig å "approach'e" ei helt fremmed jente, så kan du bare glemme å lure meg med det pisset!
     
    Ingenting å være flau over, karer! Vi er alle redde for disse damerne!
     
     
     
    Neste innlegg: Kjennetegn ved en Alpha-male
     
     
     
    - iskald / frankmg
  3. frankmg
    Vårt liv eller Livet?
     
    Alle sammen flyr rundt og tenker på "meningen med livet". Sikkert bare meg, men jeg har ikke fått med meg hvilket liv de snakker om. Selve livet eller hvert individs liv?
     
    En av de mest grunnleggende tingene du lærer innen sosial dynamikk, er nettopp meningen med hvert individs liv. Du tenker kanskje at dette varierer fra person til person? Joda, for all del, det gjør kanskje det, men den grunnleggende meningen med livet ligger i to velkjente bokstaver for kunnskapsrike Pickup Artister og folk med basic skills innen sosial dynamikk; S 'n R! Survival and Replication.
     
    For at mennesket skal kunne utvikle seg (noe vi instinktivt har en trang til å gjøre), så må vi rett og slett overleve lenge nok til å bli kjønnsmodne, få unger og sikre våre geners framtid! Allerede der kommer kjønnsrollemønstrene inn ved at vi menn (vanligvis iallefall) har større naturlige evner til denne survival biten, ettersom vi genetisk er større og fysisk sterkere enn damer (vanligvis!). Damer derimot, vet vi da alle at kan knipse med fingrene for å få oss menn på knær. Derfor er det da en selvfølge at de sitter inne med den biten vi trenger: Replication, også kalt sex.
     
    Vi menn trenger kvinner, og dere kvinner trenger menn! Problemet finner du når du setter ei attraktiv og sosialt vant jente sammen med en mindre attraktiv og sosialt dum mann...
     
     
     
     
    Neste innlegg: "Hvorfor er damene så jævla skumle?"
     
     
     
     
    - Iskald / frankmg
×
×
  • Opprett ny...