Gå til innhold
  • blogginnlegg
    3
  • kommentarer
    5
  • visninger
    9 387

Meningen med livet eller Livet?


frankmg

301 visninger

Vårt liv eller Livet?

 

Alle sammen flyr rundt og tenker på "meningen med livet". Sikkert bare meg, men jeg har ikke fått med meg hvilket liv de snakker om. Selve livet eller hvert individs liv?

 

En av de mest grunnleggende tingene du lærer innen sosial dynamikk, er nettopp meningen med hvert individs liv. Du tenker kanskje at dette varierer fra person til person? Joda, for all del, det gjør kanskje det, men den grunnleggende meningen med livet ligger i to velkjente bokstaver for kunnskapsrike Pickup Artister og folk med basic skills innen sosial dynamikk; S 'n R! Survival and Replication.

 

For at mennesket skal kunne utvikle seg (noe vi instinktivt har en trang til å gjøre), så må vi rett og slett overleve lenge nok til å bli kjønnsmodne, få unger og sikre våre geners framtid! Allerede der kommer kjønnsrollemønstrene inn ved at vi menn (vanligvis iallefall) har større naturlige evner til denne survival biten, ettersom vi genetisk er større og fysisk sterkere enn damer (vanligvis!). Damer derimot, vet vi da alle at kan knipse med fingrene for å få oss menn på knær. Derfor er det da en selvfølge at de sitter inne med den biten vi trenger: Replication, også kalt sex.

 

Vi menn trenger kvinner, og dere kvinner trenger menn! Problemet finner du når du setter ei attraktiv og sosialt vant jente sammen med en mindre attraktiv og sosialt dum mann...

 

 

 

 

Neste innlegg: "Hvorfor er damene så jævla skumle?"

 

 

 

 

- Iskald / frankmg

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...