Gå til innhold

lolidude

Medlemmer
  • Innlegg

    1 311
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av lolidude

  1. Greit nok det, men det jeg har en mistanke om er at den bruker såpass mye minne når jeg spiller, at det går utover spillet. Syntes også at det er ganske rart at den plutselig bruker så mye, når jeg hele tiden før har ligget på langt mindre.

     

    Edit: Det tar foresten mye lengre tid å loade serverne og banene, så jeg kommer inn en stund etter runden har startet. Ikke så veldig morro.

  2. Hei, etter jeg instalerte den forige 4 gig patchen til BF3, så har spillet begynt å lagge på forskjellige måter. Jeg klarer å spille spillet, men jeg får laggspikes, figuren beveger seg plutselig litt tilbake og spillet fryser i et sekund av og til. Jeg tipper det er pga. at physical memory står på 50% når jeg er på desktop og bare har steam og origin oppe, + noen små programmer som ikke krever mye. Men med 8gb ram burde jeg vel uansett ikke ha noe problemer med det i spill enda, og desuten syntes jeg det er litt rart at jeg skal klare å bruke halvparten av kapasiteten uten å ha noen store programmer oppe. Har aldri hatt dette problemet før, så vet ikke så mye om det. Jeg tviler foresten på at jeg har problemer pga. nettet eller serverne, ettersom at kompisene spiller laggfritt og jeg har normal ping og hastighet opp og ned. På forhånd takk for all hjelp :)

  3. Jeg husker en knallgod film med en kinesisk/japansk politimann som jobber for å avdekke narkogreier, men helt på slutten av filmen ender han opp med å ta heroin selv.

     

    Noen som vet hva den heter?

    Eneste undercover-filmen jeg kommer på i farta er Infernal Affairs

    The Departed er en remake av denne.

    Infernal Affairs har to oppfølgere hvorav en er en prequel.

    I tillegg til IA, så er Hard Boiled en likekjent kinesisk film om undercover politimann, men ingen av disse filmene inneholder politimenn som tar heroin.

  4. Okey, det var visst jeg som misforstod den delen. Men nå har jeg lastet ned driverne til nettverkskortet, og fortsatt ingen ting. Men det er heller ikke noe lys fra ethernetpluggen, som det har vært før. Har testa med flere kabler, men ingenting. Derfor har jeg en mistanke om at det er noe internt i PC'en, men det er ganske rart, siden jeg aldri har hatt problemer med det før, med samme nettverkskort.

  5. Gikk for Asusen, virker som det ikke var dumt. Har tenkt til å oppgradere PSU'en og kjøre det ene kortet jeg hadde fra før som PhysX-kort. Takk for hjelp :)

    Dedikert PhysX-kort er like nyttig som å kjøre bil med tilhenger på 24/7.

    Å? Kan du utdype? Er det bedre å la være en å gjøre det? Tenkte bare at det var bedre å bruke kortet til noe som ikke har så mye å si, en å bare la det ligge og samle støv.

     

    Du har en ok PSU.

     

    Hva du burde kjøpe er vanskelig å si. Gainward er et greit merke, de heter også Palit i USA.

    Støy vet jeg ikke noe om siden jeg ikke har kortene, men jeg vil tro gainward-kortet vil støye en del mer:

    Kjøleløsningen og kortet er betydelig mindre enn referanse-modellene.

     

    Det støyer :whistle:

    Nettopp derfor gikk jeg for Asusen :)

  6. Det er ikke så veldig lett når jeg ikke får nett i utgangspunktet da :p

     

    Vet ikke om det har noe å si, men sjekket tilkobla devices, der står alle tingene som er koblet til med usb og internt, men ingen nettverks-kabel. Det står der derimot at det er en ''uknown device'' der, og jeg går utifra at det er den.

     

    Edit: Det var visst en intern ting som var unknown også, så ikke kabelen.

  7. Hei, jeg har nettopp bygget såpass mye på PC'en min at den nesten kan kalles ny, så i den anledning må jeg koble til nettverket på nytt. Jeg får ikke koblet til, og får bare en errormelding lignende ''Can't find the drivers for your network adapter'', og så sier den at dette må installeres. Har på innstillingene som det står jeg burde ha, men jeg får ikke opp noe. Mener den at jeg skal installere drivere fra en CD som fulgte med ruteren? Jeg er ganske sikker på at det er noe jeg ikke fikk med ruteren jeg har nå, så jeg tviler. Jeg syntes å huske at det var et oransje lys som lyste når ethernetkabelen var kobla til før, men det er ikke der nå i så fall.

     

    På forhånd takk for all hjelp :)

  8. Takk for godt svar :)

     

    Jeg min strømforsyning er noe så fancy som en OCZ ModXStreamPro. Det høres jævli l33t ut, men så vidt jeg har forstått, så er det et respektabelt merke.

    Tenkte meg at SLI'en min kanskje brukte mere strøm, selvom korta er svakere, derfor ventet jeg litt med ny strømforsyning.

     

    Trodde det var merkbar forskjell mellom 260 i sli og 560, men var ikke klar over at den var liten. Egentlig ganske logisk. Det hadde unasett vært en merkbar forskjell, for SLI har fungert så dårlig for meg, at jeg kun har spillt med det ene kortet, så merkbart hadde det blitt.

     

    Men jeg er nå ganske sikker på at jeg skal invistere litt ekstra i en 570. Men det skaper et nytt spørsmål. Burde jeg gå for Gainward, som jeg knapt har hørt om, eller Asus til 600 mer en det igjenn? Er det riktig at Gainwardkortet bråker betydlig mye mer, og blir en del varmere en Asuskortet? Om dette er merkbart, så tror jeg Asuskortet er verdt de ekstra pengene, ettersom at jeg alerede har problemer med begge disse tingene.

  9. Hei, jeg er en av mange som skal oppgradere skjermkortet før BF3 kommer. Jeg har skjønt at 570 yter en del bedre en 560ti. Det jeg lurer på da, er om jeg trygt kan gå for Gainward-kortet, eller om jeg burde kjøpe Asus-kortet til 1,2k mer. Det er ikke noe problem å betale 500 mer for Gainward-kortet, men sånn jeg har tolket det, så lager det betydelig mye mer støy, og blir mye varmere? Om det er sant, så er det ikke så veldig aktuelt, siden jeg allerede har varmeproblemer med PC'en. Men er da ytelsen i 570 så mye bedre at det er verdt 1,2k for Asuskortet?

     

    Også lite bonusspørsmål: Er det noen lett måte jeg kan finne ut hvor stor strømforsyning jeg trenger? Har for øyeblikket to GTX 260 i SLI, og har hatt 600 watts strømforsyning. Vet ikke om dette skaper problemer med varme, men har iallefall følelsen av at det er litt på grensa. Må jeg oppgradere med nytt kort, og til hva da i så fall?

  10. Sant det du sier LimeCut, men ingen har mulighet til det akkuratt nå. Og nettopp det at det er et vest-europeisk land med et språk jeg kan, og en ganske så lik kultur, gjør at jeg føler at det er et fint sted å starte.

     

    Men noen som har noen tips til atraksjoner og steder og spise/sove?

  11. Hei, jeg har tenkt til å ta meg en kort tur til Irland i sommer, rundt 5-6 dager tenker jeg. Jeg har 10k til overs, men jeg har alikevel ikke tenkt til å bruke så veldig mye penger, og prøver å gjøre ting billig når det går ann.

     

    Aller først kan jeg starte med å si at jeg bare er 16 år, men jeg føler at jeg er moden nok til å reise til utlandet alene i noen få dager. Jeg har aldri vært i Irland før, og jeg har aldri reist alene før, men jeg har sammen med andre vært i 12 land, og på gjenbesøk i mange av de flere ganger, så jeg har reist relativt mye i forhold til alderen min. Jeg har ingen planer om å gjøre noe tull når jeg er der, så jeg er ikke interesert i noen forslag som innebærer rus, fester og lignende.

    Jeg har mest lyst til å bare småshoppe litt og dra på museer og atraksjoner. Jeg er også glad i å se på stilige ting som mange turister overser, som fek.s. graffiti og lignende. De store piecene til Blu var et av høydepunktene når jeg var i Berlin, så slike ting er jeg meget interessert i få med meg.

    I motsetningen til mange andre her, så har jeg ikke så mye i mot moralprekner. Om du virkelig mener at jeg ikke burde dra, så skriv hvorfor, så kommer jeg til å tenke over det du sier.

     

    Det jeg er mest interessert i tips om ting jeg bør se, og steder jeg kanskje bør ungå. Jeg setter også pris på om noen har positive erfaringer med et hotell eller et spisested i Dublin som de kan dele med meg.

    Alt jeg trenger er et rent rom med god beliggenhet og en akseptabel pris. Jeg trenger også tips til greie spisesteder som ikke er dritdyre, men alikevel ikke kun serverer fast food.

     

    Jeg kunne tenke meg å bo på hotell i Dublin, som er dit jeg flyr til, og så ta toget til Belfast bare for å ha vært der en dag.

    Er det mulig å få til en dagstur til Belfast fra Dublin? Og hvor mye tid og penger krever det? Ja, jeg har googlet det, men jeg syntes ikke informasjonen jeg fant var så veldig godt. Det eneste jeg har fått med meg angående det er at turen tar ca. 2 timer en vei. Sånn sett burde det være mulig å dra tidlig på morgenen, og dra hjem når det nærmer seg kvelden. En annen ting jeg gjerne vil vite lite om er ting man kan se i Belfast på en dag. Jeg vet jeg kan google dette også, men jeg føler at jeg kan få en del gode tips av dere også, så jeg spør alikevel.

     

    Ellers så kan jeg legge til at det eneste jeg har planlagt at skal se til nå er Guinessfabrikken. På forhånd takk for alle svar, og jeg beklager for at det ble en wall of text med nesten bare spørsmål :D

  12. Ellers har du jo Jim Parsons som Sheldon Cooper i Big band theory, har selv blitt kalt for å være Sheldon for mine nerdete krav til det korrekte.

    Han er da vitterlig det komplett motsatte av en "nerdehelt", med mindre det plutselig har blitt kult å være en drittsekk med aspergers.

    På hvilken måte er det en sammenheng mellom drittsekker og aspergers?

     

    On topic: J.J. Abrams, Edgar Wright og Simon Pegg, av åpenbare grunner :D

  13. Boys in the hood!

     

    rimelig sikker, den som vil får tegne:)

    Nope, Menace II Society. Om det ikke er den, så er det Don't be a menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood, som pariodierte den scenen.

×
×
  • Opprett ny...