Gå til innhold

andre3028

Medlemmer
  • Innlegg

    1 958
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av andre3028

  1. Litt festrøyking, men uansett ikke bra! Ser det ikke som et stort problem, trener nok for å holde kondisen på topp vell :p

     

     

     

    Bor for tiden i Bergen, så er nok desverre litt langt unna :( Har ikke funnet en fast Arsenal gjeng noe sted i Bergen!?

    Bryggen nightclub er det en del Arsenal fans :)
  2. har samme problemet selv. Sitter faktisk selv nå med sviende smerte, smurt inn lårene med aloe vera etter en fotballøkt.

     

    For meg hjelper det å bruke en tights/løpetights til en viss grad, men holder jeg lenge nok på så får jeg sår mellom lårene. Så jeg tok og barberte vekk hårene på insiden av lårene der som det pleier å gnisse og det hjalp meg faktisk. Så jeg pleier egentlig å gjøre det, men er en stund siden sist så nå sitter jeg som sagt selv med svie mellom lårene.

     

    Tviler på at du klare å løpe i morgen med de sårene du har fått idag, men vent til det gror og prøv det jeg sa så går det nok forhåpentligvis bra :)

  3. Fikk faktisk selv tinnitus sommeren 2010 jeg og. Hadde sommerjobb og fikk bihulbetennelse, men gikk forsatt på jobb. Så fikk jeg kraftig dotter og hørte nesten ingenting på ene øret. Så når det gav seg har det sust i ørene mine siden, veksler litt mellom høyre og venstre øret.

     

    Trodde først det var hørselsskade siden det var mye støy på jobb, men har vært hos ØNH lege og han sa at det ikke var hørselsskade, men at ørekanalen min var trang, noe sånt. Kjennes ihvertfall ut som det ligger litt slim inni ørene. Holder jeg for nesen og blåser så knitrer det litt i ørene. Men men, legen min sa at det er ingenting å gjøre med det.

     

    Til tider har det vært ganske irriterendes og tungt med tanke på at jeg aldri kommer til å få det helt stille, piper alltid. Men har egentlig blitt så vandt med det at det plager meg ikke så mye lengre. Pleier alltid å ha noe lyd i bakgrunnen når jeg er hjemme, enten fra tv eller musikk så det ikke blir helt stille, for da kan pipelyden bli ganske irriterendes.

    Jeg pleier å ha radioen på om nettene, på lavt volum, blir enklere for meg og sove da, forhåpentligvis hjelper det for deg og.

    • Liker 1
  4. Jeg tenker litt på hvordan systemet er der jeg. Om dusjvann blir rensa å blir til drikkevann er det ikke så bra, men det går vel som regel med kloakken? Da er det i så fall same shit

    . Både vannet fra dusjen og vasken går inn på kloakken. Men mener å ha hørt at i England så blir alt renset og brukt opp igjen hvis jeg ikke tar helt feil. Men for å svare på topicen så pisser jeg ikke i dusjen
  5. Jeg leter etter en sang som var populær rundt 2004-2006 (kan ha vært litt tidligere eller senere). Er litt usikker på sjanger, men det var en lystig sang av typen man spillte på utesteder. Den er roligere i tempo enn

    men er dominert av trompet på samme måte. Det eneste som blir sunget i sangen er "Mi corazon, mi corazon", dette blir sunget av en kvinne.

    Veldig fengende melodi.

     

    Helt villt hvis noen klarer denne.

    enur feat natasja - calabria 2007
  6. Jeg lurer på en sang, men jeg husker dessverre lite av teksten. Det eneste jeg husker er at refrenget inneholder dette: my heart skipping to the beat, faster and (then) faster, to the.... Et eller annet sånn. Har så klart prøvd Google og Spotify, men klarer ikke å finne det ut selv. Mannlig artist som synger veldig lyst, mulig det er en kvinne som synger refrenget. Men det er definitivt en mann som synger hele sangen. Det er en rask sang, danse-pop ville jeg kalt det. Håper noen skjønner hvilken sang jeg mener. På forhånd, takk for svar.

  7. Jeg fikk interessen for sporten etter å ha spilt moto gp spillene på ps2. Tror første løpet jeg så var når rossi kjørte ut gibernau i siste svingen før mål. husker det veldig godt, det var vel i 2002 tror jeg? Var kun 12 år da så fikk ikke sett så mange av løpene, var mest spillene det gikk i. Men har prøvd å fulgt med på det siden 2006/07, sett litt løp innimellom når jeg fikk sjangsen. Har vært litt av og på men fikk sett meste parten av debut sesongen til lorenzo og litt løp innimellom, men så var det egentlig tilfeldig i år at jeg bladde gjennom kanalene og oppdaga at det var løp på le mans. Så tok interessen seg skikkelig opp igjen og har fått med meg alle løpene siden. Fått sett mye av moto 2 og moto 3 også. Så gleder meg til neste sesong til å se rossi tilbake igjen i yamaha. Spent på hvordan Marquez kommer til å gjøre det og.

     

    Men jeg kom til å tenke på en ting, hva skjedde meg Sturla Fagerhaug. Fikk han ikke ny kontrakt eller, sist jeg huska kjørte han noen wildcards i 125 og kjørte vel en hel sesong året etter?

  8. Hei, leiter etter Motogp 3, Motogp 4 og Motogp 07 til ps2. Har funnet de på amazon men fikk ikke til å bestille derfra siden de ikke kunne sende til adressen min. Så derfor lurte jeg på om det er noen her inne som har et av spillene liggendes eller vet om en annen plass jeg kunne fått tak i de? Takk for svar :)

  9. Det er min og, derfor oversetter jeg det på nettet:

     

    Key to the right knee to the drive, Laurent Koscielny does not suffer from ultimately of no serious lesions according to a source close to the player. He will not go to review this Thursday. The gunner has received a mere blow on the ball. The international defender will be available to Didier Deschamps for meetings against Japan and Spain.

×
×
  • Opprett ny...