Jump to content

Zhylo

Medlemmer
 • Content Count

  140
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

207 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Meg også, tydeligvis. Den startet 60% inn i videoen her !
 2. *Numpad-trofaste hytter med høyrenevene sine*
 3. "Tilbake på pc"? Forsåvidt har det aldri forlatt PC. Fult mulig å spille den originale utgivelsen på en moderne PC i dag.
 4. Konkurranse er viktig. Heier på Xbox, jeg. Det er tilgode for Playstation-folka (og Switch-folka også)
 5. Ja, dette er et veldig gøy abespill. Synd det slutter så brått, og er ganske langstrakt på en måte som føles kunstig. Om man kom lengre i utviklingen, slik oppfølgeren er planlagt å gå videre fra; hadde det vært et av årets favorittspill.
 6. Hadde de kalt den Xbox 3 (eller 4?) hadde de uansett blitt sammenlignet med Playstation 5. Litt lurt å unngå inkrementelle navn, men Microsoft må søren meg finne på noe annet enn Xbox. Kode-/prosjektnavnene deres er jo haugevis bedre. Duarango, Scorpio, Scarlet. Xbox One, Xbox One X, Xbox
 7. Det er jo helt OK om det er forskjell i hva 2 forskjellige mennesker får i lønn. Man kan ikke bare lønne noen på grunnlag av kjønnet deres, det er utdanning, erfaring og ansvar som trekker inn mye på banen. Har ikke satt meg mye inn i denne nøyaktige saken, men det ropes mye ulv fordi en mannlig kollega tjener mer, simpelthen fordi han jobber oftere lengre, mer overtid, og kanskje har mer erfaring og tjener mer enn en kvinne i samme bedrift.
 8. Kontrolleren vokser sakte men sikkert. Kanskje PS6 har en like fet og digg kontroller som Xbox har da? Originale PS1/2/3 er jo som å holde trommestikker, og PS4 kontrolleren er marginalt bedre.
 9. Bruker selv G15, som i år er 14 år gammelt. G19 er vel bare max 10 år gammelt, da det kom i 2009?
 10. Hva skjer med fargene i videoen? Enten har noen glemt fargebehandling er en ting, eller så vil de illustrere hvordan coveret kommer til å se ut som printet på miljøvennlig, resirkulert kartong.
 11. Hva med det mørke temaet jeg har brukt i Office i flere år, har ikke det telt som mørkt? Neida, dette blir jo en innstilling som tar etter valget man gjør i Innstillinger i Windows, fremfor å velge mørkt tema i Word/Outlook slik man har kunnet gjøre med Office 2016.
 12. Kan ikke ha den i lomma, kan ikke ha den i lommeboka/etui, og kan heller ikke ha den sammen med andre kort? Nå er ikke jeg vanligvis negativ til påfunnene til Apple, men det virker som om de har klart å skape like mange begrensinger som økosystemet deres vanligvis har, men i betlingskort-format. Morsomt.
 13. For oss som synes playstation-kontrollerene føles som å holde strikkepinner lager Hori en grei kontroller med faktisk ergonomi. Onyx heter den. Bare for å tipse.
 14. Bare å fyre opp Lord of the Rings Online igjen, da.
 15. Hadde det vært ekte metal i antrekket hans hadde det virkelig vært ubrukelig, og folk hadde klaget på den trege, andpustne og sløve Geralt.
×
×
 • Create New...