Gå til innhold

rolfmp

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av rolfmp

  1. Nights dawn trilogien av Peter F Hamilton.

    Pandoras Star/Judas Unchained av samme forfatter.

     

    Ufattelig gode bøker.

    Night dawns triologien er stort sett bra, men det har en vanvittig skuffende slutt som gjør at jeg ønsket at jeg ikke hadde sløst bort tiden med å lese den. Hamiltons dårligste.

     

    Pandoras star og Judas unchained er noe av det beste "space opera" jeg har lest. Det er nylig kommet en ny bok , satt omtrent 1000 år senere - The dreaming void. oppfølger kommer i oktober.

    http://www.fantasticfiction.co.uk/h/peter-f-hamilton/

     

    Ellers er Alastar Reynolds den største på det å skrive skikkelige romskipbøker. "Revelation space" serien er de mest kjente og anbefales. Han har nettopp kommet med en ny bok i en ny setting - House of Suns. Må leses.

    http://www.fantasticfiction.co.uk/r/alastair-reynolds/

     

    De beste romkampene jeg har lest kommer fra Dread empires fall triologien. Her foregår kampene i opptil 50% av lysets hastighet over hele solsystemer etter å ha brukt måneder på å akselerere. Taktikk vinner slagene og det er veldig spennende lesning.

    http://www.fantasticfiction.co.uk/w/walter-jon-williams/

  2. Interessant artikkel, og du har en del gode poenger og slikt. Men jeg tviler på at folk kjøper spillet for å oppleve nettopp de punktene du mener spillet mangler. Jeg kjenner ihvertfall ingen som kjøper spillet for historiens del. Her er det raske bil-jakter og massemord som er moroa (for vår del, veit ikke hvordan normale folk spiller :p)
    Nå er vel ikke artikkelen en annmeldelse av spillet som skal hjelpe oss forbrukere til å kjøpe rett spill. Det virker mer som litt sutring over ukritiske anmeldere og en god dose "til ettertanke".

     

    Jeg kommer nok aldri til å kjøpe gta IV. Jeg har ikke spillt ferdig noen av de andre. I tillegg har jeg innsett at jeg ikke klarer å spille en ond person i spill. Mine oppfattninger om hvordan jeg ville oppført meg om jeg ikke hadde samvittighet passer aldri med det utviklerene har tilrettelagt for.

  3. Knights of the Old Republic - uten tvil det beste Star Wars-spillet som er laget.

     

    Snakker du da om 1 eller 2?

    Helst begge to. Du må riktignok være klar over at toern ble gitt ut før det var ferdig. Mesteparten er et kjempebra spill, slutten er dårlig og kommer så alt for brått. Du føler som du slutter midt i spillet.

     

    Jedi knight spillene er bra. Begynner sikkert å se gamle ut nå, men du får riktig følelse. Sett i forhold til tiden de kom ut, var det deilig å slippe klaustrofobiske brett. Problemet med disse spillene er vanskelighetsgraden. Det er 2 typer gameplay og sett i forhold til vanskelighetsgraden var jeg mye bedre til å meie ned stormtroopere enn jedier. Jeg måtte spille på en hard vanskelighetsgrad for å bli underholdt det meste av spillet , men da hadde jeg ikke sjangs mot jediene på slutten av et håndfull brett.

     

    Selv likte jeg pod racer spillene og skal vel fortsatt være spillbart :-D

     

    X wing vs tie fighter var kjempegøy. Vi gravde kabel i hagen for å spille det med naboen. Er vel kanskje litt utdatert nå.

     

    I tillegg anbefaler jeg star wars rebellion for de spesielt 4x interserte. God følelse første gang du fyrer av dødstjerna. Frustrerende når du ser flere og flere planeter gjør opprør.

     

    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Star_Wars_video_games

  4. Har hørt at det er lovlige måter å kjøpe ISK i EVE, er den linken du kom med en av de eller?
    Det er lov å selge gametimecards for isk. Så du bytter isk mot spilletid kjøpt av andre.

     

    Har du en side hvor jeg kan se litt på priser?

    Har googlet litt om emne men de ender opp på EVE sine sider som er nede for øyeblikket.

    Jeg har aldri hatt noe interesse for å kjøpe eller selge gametimecards så jeg kan dessverre ikke hjelpe deg. men tror det er noe tråder på eve online forumet som du kan lese når de er ferdig med å patche serveren.

     

    (nettsiden er nede sammen med serveren siden de henter en del info fra databasen som spillet bruker)

  5. Angående crafting og slikt, noen gode tips? Eller sider? Kan man lære blueprints? Eller må man alltid ha de med rundt forbi for å lage tingen ?
    Blueprints er fysiske gjenstander. Om du skal bygge noe et sted må du sørge for at både blueprintet og byggematerialene er der. Om skipet ditt blir ødelagt med blueprintet i lasterommet vil det være store sjangser for at det er ødelagt eller at noen andre har tatt det fra vraket ditt.

     

    Det fine med Eve er at en n00b med 800k skillpoints kan spille med en 4 års veteran med 58 millioner sp allerede fra dag en. Det gjelder oppdrag , mining og PvP, det finnes alltid noe å gjøre.

     

    Jeg anbefaler å bli med i et corp så tidlig som mulig. Det bør helst være et 0.0 corp. 0.0 kan de fleste tilfeller være sikrere enn "low sec". I 0.0 får du sjangsen til å prege det politiske landskapet, noe som er veldig kult i et "single server" spill som Eve. Et etablert 0.0 corp vil sannsynligvis også ha muligheten til å holde deg med skip til PvP. Corpet mitt dekker alle utgifter til PvP, begrenset oppad til 100 millioner per skip (høyere om det er capital).

     

    Ikke vær redd for å miste skip og utstyr. Eve dreier seg ikke om samle på flest mulig av kule ting og penger, det dreier seg om å ha evnen til å tjene mer isk enn man taper. :)

  6. Nei faen heller, nå blir jeg faktisk pissed på Gamer her. Slutt å gi denne taperen oppmerksomhet! Han er åpenbart mentalt forstyrret, og det gagner ingen å late som om han faktisk er relevant.

    helt enig. eneste måten å bli kvitt han er å overse han

    Det er en fordel for spillere og spillindustrien at vår største motstander er en medieklovn. Det er ingen fordel å bli kvitt han.

  7. Er det noen som vet hvordan en solid state disk klarer seg mot to raptor disker i raid 0? Det høres veldig lokkende ut med systemdisk uten bevegelige deler.

     

    Mens jeg skrev spørsmålet sa google meg at annandtech hadde undersøkt dette , med testresultater og greier (hvordan oversetter vi benchmarks?): Anandtech. Etter å ha sett litt på denne ønsker jeg meg en eller to ssd disker som systemdisk (og noen utvalgte spill) og to raptordisker i raid 0 som "arbeidsdisk" :love: Må nok vente litt til de går ned i pris. Ville tro smertegrensen for meg er 32GB for 2-3000kr.

×
×
  • Opprett ny...