Jump to content

Porkcharsui

Medlemmer
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kjekt å ha kompentanse er nok det jeg er ute etter ja. Takk for mange gode forslag. Presentasjonsteknikk og kommunikasjon er midt i blinken.?
 2. Tenkte på kunnskap som kunne gjøre at jeg stiller sterkere når jeg evenetuelt skaffer meg ny jobb. Mener at økonomi er veldig viktig når man jobber som ingeniør da ALT handler om økonomi. Psykologi var av egen interesse og ønske om å skjønne gruppe dynamikk på en arbeidsplass. Mulig du har rett i at jeg må finne ut av hva jeg ønsker å lese mer om selv ? Takk for utfyllende svar.
 3. Hei, jeg har jobbet med Magicad og noe Revit. I tilegg til god kunnskap til excel og word. Tenkte byggautmasjon kunne være noe å lese meg opp på.
 4. Åja solver er kanskje noe å se på. Noen som vet om noen gode bøker som omhandler bygningsautomasjon? Som ventilasjon, lys, varmel ol. Helst norske bøker ?
 5. Føler at Excel kan løse de fleste beregninger...?
 6. Udemy virker som en god start.. Takk for svar.
 7. Det er ikke slik at jeg absolutt vil jobbe med det, men mer et tema man kan sette seg inn i forbindelse med fremtidig jobb.
 8. Ok. Har trucklappen og har kjørt mye truck. Takk for svar.
 9. Hei, det å sette seg inn i Blender var mer for å se hvordan det fungerer og å eventuelt bruke det som 3D modelleringsprogram opp mot 3D print. Har ingen ambisjoner om å jobbe med det. Autocad har jeg brukt mye og kan godt. Revit har jeg brukt noe, men lisens er for dyr for å kjøpe det privat ? Samme gjelder vel for de fleste BIM verktøy. Planen var å finne et tema/fagfelt som jeg kan ta med meg inn i neste jobb. Takk for svar.
 10. Hei, jeg ble permitert i mars 2020, og har brukt tida for å lese meg opp på ulike fag innen det jeg har jobbet med tidligere. Startet med repetisjon av: Ventilasjon Varme og kulde anlegg Elektroteknikk Fortsatte med Psykologi Innføring i bedriftsøkonomi De to siste var for å lese noe annet en fag direkte rettet mot min gamle jobb. Noen som har forslag til andre tema som kan være god å kunne mer om i en jobb situasjon. Driver også å leser meg opp på Excel og Blender ?
 11. Spesielt spørsmål ? Ville gitt vedkommende fyken...
 12. Synes det er tungvint at man må gå inn på telefon for å sjekke temperaturene med Neatmo. Kult med C02 nivå da, det er et stort pluss. ? Hvor lenge varer batteri på utedel? Tenker vinter og kulde. Ble til at jeg kjøpte denne: https://www.netonnet.no/art/hjem-fritid/fintahahjemme/andersson-wsn-2-0/1004715.16701/ Håper den gjør jobben. ?
 13. Hei, skal kjøpe meg ny "værstasjon" da min gamle ikke lenger viser utetemperatur. Utedelen er ødelagt. Noen som har noen gode forslag? Beksrivelse ikke vind og regmåler helst farge skjerm inne delen kan bruke strøm eller batterier utedelen bør ha lang batteritid Tenkte på Neatmo, men synes det er tungvint med å dra fram telefonen for å sjekke inn temp. Prisklasse 700 - 1500.
 14. Åja skulle kun være en ekstra skjerm for å se på video tutorials mens jeg lærer meg programvare-
×
×
 • Create New...