Gå til innhold

Sendell

Medlemmer
  • Innlegg

    64
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sendell

  1. Hei!

     

    Sitter her med en bærbar pc av typen Fujitsu Siemens Amilio Pro V2000 som akkurat har gjennomgått en formatering og reinstallasjon av XP. Problemet mitt er imidlertid nå at sidene til Fujitsu Siemens ikke fungerer tilfredsstillende (http://www.fujitsu-siemens.no/support/downloads.html).

     

    For å gjøre en lang historie kort får jeg ikke lagt til nettverkskortene i maskinen siden jeg ikke har drivere til disse. Har installert driverene til det trådløse kortet (Intel 2200BG) men dette fungerer øyensynlig ikke uten FS's Hotkey app som styrer trådløs av/på knappen...

     

    Noen som enten har noen av disse driverene liggende eller vet hvilket nettverkskort for kablet nettverk som står i maskinen? Finner det rett og slett ikke der ute... :ermm:

     

    På forhånd takk! :)

  2. Dette virker lovende.  Jeg har forøvrig en rimelig lang liste med ord og forkortelser som bør være med.

     

    Vedr. GHz så har jeg ikke tenkt å revurdere min oppfatning (var bare et lite snev av sarkasme i den første posten min)  ;)

    Altså; 1 GHz er tusen millioner Hz (10^9) og ikke en million millioner Hz (10^12) som det står i ordforklaringsguiden.

    Stemmer, 1 GHz = 10^9 Hz (En milliard hertz). Feilen har nok helt klart rot ii det at en milliard i USA kalles en billion som igjen er navnet på 10^12 i Norge. Endrer dette i den nye ordboken. Er klar over at det kan finnes endel av ordforklaringene som ikke er helt korrekte, og endel som ikke bør være der. Dette vil bli arbeidet med før den nye ordboken slippes. (Men er endel ord å gå igjennom da... *grøss*) :p

  3. Hei alle!

     

    Har slitt en tid nå med en sånn ekstern "fyll-opp-fra-dine-minnebrikker" harddisk som jeg ikke får ut data (bildene) av. Får kun beskjed om at stasjonen ikke er formatert... Det jeg trenger er et gjennoppretningsprogram som lar meg scanne igjennom harddisker som står som "flyttbar lagringsenhet", de jeg har prøvd til nå tar bare vanlige faste harddisker... Noen ideer?

  4. For det første trenger du vel ikke det nettverkskortet når det er innebygget 10/100/100 i hk. Kan også kutte ned 6-700 kroner på å kjøpe en billigere brenner (feks NEC ND-2500). Ellers må vel skjerm eller skjermkort lide dersom du skal ytterligere ned i pris, men om du er en som primært skal bruke maskinen til spilling er vel kanskje ikke det så aktuellt?

     

    Slik som systemet er nå vil du nok den 350W PSUen som står i kabinettet kunne fungere godt dersom du ikke planlegger å overklokke eller noe slikt.

     

    Lykke til uansett! ;)

  5. Hei!

    Heatpipe-kjølern til Zalman skal mest sannsynlig fungere på ditt skjermkort, men du kan med fordel sende en mail til zalman, aopen og/eller microplex og spørre om dette.

     

    Dersom du ikke har planer om å overklokke kortet ditt vil dette være en grei løsning, men om du har planer om å klokke det litt opp så vil det vel være lurt å montere på en vifte også.

     

    Men hør litt rundt du, produsent og selger har nok gode svar på dette! Personlig sverger jeg til AquaComputer :w00t:

  6. Hei!

     

    Har et Hercules 3D prophet radeon 8500 skjermkort som er nå rundt ett og et halvt år gammelt. I det siste har jeg imidlertid begynt å få problemer med dette.

     

    Oppstarten av maskinen går helt greit, og også de første 5-10 minuttene i bruk. (Kjører forresten Win XP Pro). Men så forsvinner skjermbildet helt, og vertikale striper med noen henslengte tegn kommer opp (på sort bakgrunn).

     

    Oppdaget på enhetsbehandlingen at skjermkortet var deaktivert, og aktiverte det derfor. Måtte da også installere driverene på nytt. Trodde dette skulle ordne problemet, men når jeg startet maskinen på nytt forsvant bildet etter en tid som før.

     

    Noen som har vært borti noe liknende og kanskje vet hva som er galt? Kan kortet være ødelagt, eller dreier dette seg om et rent driverproblem?

×
×
  • Opprett ny...