Gå til innhold

pangboss

Medlemmer
  • Innlegg

    69
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av pangboss

  1. Jeg planlegger å bygge en liten bar, eller bare en slags bardisk egentlig, i kjelleren! På bildet ser dere noenlunde hvordan jeg tenker. Er ikke så veldig god plass, men det jeg lurer på er om det for eksempel er vanskelig å lage en bardisk med slik bue? Lurer også på hvilke materialer jeg trenger? Noen her som har erfaring med slik, eller kan hjelpe meg med eventuelle forslag til løsninger, tegninger av bardisken osv? :dontgetit:

     

    På forhånd takk for svar :cool:

    post-148264-0-20501300-1326383204_thumb.png

  2. Har nettopp kjøpt bil, en Mazda 323F, og ville gjerne oppgradere orginalannlegget litt, uten å bruke hele bagasjerommet. Lurte derfor på om noen har noen gode erfaringer med Blaupunkt THB-200A til å ha under setet? Jeg må vel ikke ha forsterker i tillegg, eller?

     

    På forhånd takk for hjelpen :innocent:

  3. Kjøpte meg Logitech sitt Z-5500 anlegg i dag. Tenkte jeg skulle få det til å virke før jeg skrudde det fast til veggen. Prøvde først å koble til laptopen med en slik grønn 3,5mm jack-kabel. Da fikk jeg bare lyd i fronthøytalerne og sub'en. Da jeg gikk inn på kontrollpanelet på laptopen og tok på 5.1 lyd og testet, kom det fortsatt bare lyd i fronthøytalerne og sub'en. Tror grunnen er at den type tilkobling jeg valgte er analog og ikke digital? Så første spørsmål er: Hva slags kabel kan jeg ha i fra anlegget til laptopen for å få 5.1 lyd?

     

    Etterpå koblet jeg anlegget til tv'en med en optisk lydkabel, og pcen til tven med hjelp av HDMI. Da fikk jeg flere valg på den digitale styringsenheten på anlegget. Men det beste jeg kunne oppnå var 2x stereo, så jeg mangler altså fortsatt centerhøytaleren. Når jeg tester høytalerne på anlegget er det lyd i alle.

     

    Hvilke kabler må jeg ha for å få 5.1 lyd på tv?

  4. Kjøpte en krakk i eik på IKEA for et par måneder siden. Den har stått på badet på hytta siden, og vi har i den siste tiden oppdaget at det drysser et fint, gult støf ned fra krakken. Vi kan ikke se noe hull, men en liten prikk hvor vi tror dette kommer fra. Vi forstår altså at det er "noe" inni som "spiser" treverket. Vi har nå satt krakken på utsiden for sikkerhetskyld, men lurer veldig på hva dette kan være? Noen som vet hva det kan være, eller har noe erfaring med dette? :roll:

  5. Jeg bor i Egersund(1 time sør for stavanger). De har solgt spectra i mange år her nå, men i år skulle de visstnok ikke selge. Jeg er så godt som avhengig av Air Crusaider, derfor vil jeg og noen kompiser kjøre til jæren for eksempel bryne og kjøpe, men finner ikke på nettet hvor spectra selges. Noen som vet om noen utsalgssteder på jæren eller eventuelt i stavangerområdet? :innocent:

  6. Hva kan en vennegjeng finne på en lørdagskveld/natt man ikke går ut å drikker? Sliter med det samme hver eneste lørdag jeg ikke går ut. Er lei av å se film eller spile playstation nå, vil gjøre noe morsomt jeg ikke pleier å gjøre. Noen som har et godt forslag til noe en gjeng på 3-4 stk kan gjøre? :roll:

     

    edit: glemte å nevne at vi er i 16-årsalderen og bor ikke midt i byen, men mange hus i nærheten :tease:

  7. Når jeg skal spille cod 4 online kommer det bare opp "downloading gamesettings". Dette er når jeg skal gå inn på find game. Hos alle andre jeg kjenner kommer de forskjellige "gamemodene" opp med en gang men det skjer ikke hos meg. "Downloading gamesettings" står som regel i 10-15 minutter og er meget irriterende. Av og til har det stått i timesvis og det har gått dager mellom hver gang jeg har fått spilt. Problemet har i det siste blitt verre. Jeg er koblet til trådløst nettverk som er plassert i samme rommet jeg spiller i. Vi har et bra abbonement som leverer over 10 M/bit nedlasning. Men bare 600 k/bit opplastning. Vet ikke om den siste informasjonen kan ha noe å si men håper i alle fall på svar :)

     

    På forhånd takk :innocent:

  8. Noen jeg kjenner sendte meg en link på msn. Den sto 4 ganger etterhverandre og noe tekst i slutten. Når jeg leste linken fikk jeg en anelse om at det var nettstedet til en bildeside eller lignende(det var noe photo.****/**** osv).

     

    Dum nok som jeg var ble jeg intressert i å se disse bildene og åpnet dem. Der kom det opp: Sign in with your windows live ID. Siden det er mange sider man må gjøre dette, tenkte jeg at det var OK. Men selvfølgelig har jeg jo nå oppgitt ID'en og PASSORDE til et virus :thumbdown:

    Det som har skjedd etter denne hendelsen(et par dager siden) er at plutselig når jeg er logget på msn, logger jeg automatisk av og det kommer opp nede i et "msn-vindu":Du ble logget av fordi msn støtter ikke at du er logget på to steder. Klikk her for å logge på!

     

    Jeg klikker og med en gang jeg kommer inn spør alle kontaktene mine meg om hva som er på linken jeg sendte. Selvfølgelig har ikke jeg sendt linken, men forstår jo at viruset sender den automatisk, sinnsykt kjedelig at msn gjør dette og at andre folk tror jeg sprer viruset. :ermm:

     

    Hvordan blir jeg kvitt dette, haster veldig så håper på raskt svar :innocent:

     

    På forhånd takk! :)

  9. For lenge siden, kanskje rundt år 2000 spilte jeg et morsomt småspill på en venns PC. Man var noen menn som man så ovenfra i 2D, og man måtte grave oss frem og legge bomber osv. Husker ikke så mye om dette spillet, men man kunne ihvertfall spille multiplayer(på samme tastatur)... Mange tenker nok på Liero og bomberman nå? Men det er ikke det, men kanskje noe lignende.. Håper på svar:), hvilket spill er dette? :ermm:

  10. DIN-setting har ingenting med vekt å gjøre.

    Før noen kan gi deg en anbefaling må man nesten vite hvilke bindinger du har, hvor erfaren du er, hvor agressivt du kjører, hvor du kjører etc.

     

    Ha de gjerne likt foran og bak. Husk at det er bedre at de løser ut for tidlig en gang enn for sent.

     

    Ok takk :w00t:

     

    satser på å ha dem på 50 da, 10 mindre enn fremme, er det lurt? :roll:

  11. Har noen slalomski med standard bindinger. Men som de fleste ungdommer har også jeg vokst siden ifjor. Framme på bindingene har jeg stilt inn på 6(siden jeg veier 60 kg), men så oppdaget jeg at det er en vektinnstilling bak på bindingene også, som ikke dukker opp før det står sko i bindingen... Men denne instillingen sto bare på 3 :ermm:

     

    Så jeg lurer på: Hva skal den bakerste instillingen stå på?(veier som sagt ca 60 kg) :hmm:

     

    Håper noen kan hjelpe! :)

     

    Svar da! :D Haster :cry:

  12. Har noen slalomski med standard bindinger. Men som de fleste ungdommer har også jeg vokst siden ifjor. Framme på bindingene har jeg stilt inn på 6(siden jeg veier 60 kg), men så oppdaget jeg at det er en vektinnstilling bak på bindingene også, som ikke dukker opp før det står sko i bindingen... Men denne instillingen sto bare på 3 :ermm:

     

    Så jeg lurer på: Hva skal den bakerste instillingen stå på?(veier som sagt ca 60 kg) :hmm:

     

    Håper noen kan hjelpe! :)

×
×
  • Opprett ny...