Gå til innhold

KimW

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av KimW

  1. Har det samme problemet jeg og, at vi går i samme klasse.

    Har vært vanskelig de siste dagene og bare ignorere henne, og det er slettes ikke lett eller noen god følelse når vi sitter i klasserommet og jeg bare må forholde meg til henne som en fremmed.

    Spesielt ille er det når vi passerer hverandre alene i f.eks gangen, satte en liten støkk i meg her om dagen da hun passerte meg og jeg måtte bare fortsette rett fram.

     

    Noe som har hjulpet meg mye er å være sammen med vennene mine, da får jeg tankene mine over på noe annet. Eller se på Californication, da får jeg en litt sånn drit-i-alt holdning :p

    Men om kvelden før og etter jeg har lagt meg er det ikke så mye jeg får gjort, da blir jeg bare liggende å tenke på henne, med det problemet er det vel ikke noe annet å gjøre enn å ta tiden til hjelp.

     

    Det er dritt og faenskap, men du gjør det rette nå. Det virker kanskje ikke sånn, men det hjelper med tiden! Det hjelper å spille playstation/xbox/pc også...bare leve seg helt inn i en annen verden et par timer:)

  2. Går gjennom noe lignende.

     

    Problemet er at jeg går i klasse med henne på skolen, og det vil bare være utrolig rart hvis jeg skulle bryte kontakt (vi ser hverandre så og si hver dag).

     

    Noen tips? :ermm:

     

    Det er kanskje rart, men det beste er å ikke ha kontakt med henne. Du kommer til å se henne hver dag, men prøv å se på henne som en av de personene i klassen som du ikke har noe forhold til og ikke bryr deg om. Det er ikke så greit når du går i klassen hennes, men det beste er virkelig å ikke ha noe forhold til henne!

     

    edit: leif

  3. På etiketten på HDD'en skal det være et slags bilde som viser oppstillingen av de pin'sa du finner ved siden av kontaktene på HDD'en og hvor jumperen skal sitte for å sette HDD'en i forskjellige mode's. Sett HDD'en til slave. Let etter det samme på DVD-ROM'en og sett den til master. Tror det skal være nok...

     

    Jadda=) Var ikke mer enn det som skulle til! Begge to var satt som master.. men nå er jeg igang med å installere XP! Så tusen takk for hjelpen!!!

  4. Hei!

     

    Jeg har nettopp kjøpt nytt hovedkort, prosessor, minne og grafikkkort fra komplett.no.

     

    HK: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=339847

     

    Har NEC DVD brenner og Western Digital 200gb (begge IDE) fra før, samt strømforsyning.

    Problemet er at hovedkortet ikke finner hverken DVDROM eller Hardisken, og da er det ikke så mye å få gjort.

    Inne i bios står det "Not detected" under IDE Master og Slave. Har prøvd DVDROM og HDD med et annet hovedkort, og det var akkurat samme problem.

     

    Så sendte jeg en mail til komplett, og de mente at det hadde noe med en jumper å gjøre.. Jeg er såpass PC-kyndig at jeg kan bygge selv, "rote" rundt i bios og installere OP, men når det kommer til jumpere og ting som ikke virker når det burde/skal virke så er jeg ikke helt med. Har noen hatt samme problem eller vet hva jeg må gjøre?

     

     

    På forhånd tusen takk for alle svar!!

×
×
  • Opprett ny...