Gå til innhold

Fr33m4n

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fr33m4n

  1. Hei

     

    Jeg er på jakt etter en stillegående 30mm vifte til å erstatte den ekstremt høylytte som sitter i min asrock ion 330ht.

     

    Jeg hr drevet å googla, søkt i prisguiden, kelkoo, egentlig alt jeg kan tenke på i flere timer nå men jeg her ikke funnet en eneste vifte i 30mm størrelsen noe som helst sted.

     

    Jeg fant en tråd på forumet som påstod at de fantes på microplex men jeg har ikke klart å finne noen.

     

    Hvis det er noen som vet noe om en 30mm vifte som det går ann å kjøpe så hadde jeg satt pris på hjelpen.

  2. Mange 800MHz CL5-brikker er godkjent for å kjøres på lavere CL ved lavere frekvens. Det vil si at man ikke overklokker i det hele tatt. Problemet er at man må se det ut i fra SPD-registerne om man skal vite 100% sikkert. SPD-infoen er heller ikke alltid oppgitt i websjapper og produsentsider.

     

    Hmm. Interesant. Dette er ukjent for meg. Har du noen linker hvor jeg kan lese og lære dette. Eller vet du i så fall hvor jeg kan få tak i SPD-infoen , eventuelt kan du finne et 2GB 800MHz CL5 minne med riktig sertefisering til meg?

  3. @cheeba: Det er nettopp det. Jeg har ikke tenkt å importere fra USA. Og jo, det er mye jeg KAN bruke, både der og i prisguiden. Men ikke noe som møter mine ønskede krav. Alt på 2GB er CL5. Jeg ønsker raskere minne med CL4.

     

    @sedsberg: Vel, det blir jo i tilfelle å overklokke minnet fordi den vil ikke kjøre på det normalt. Normalt så ville den bare ha klokka ned til 667MHz som er det som maks støttes av chipsettet. Jeg er generelt ganske skeptisk til overklokking i bærbare med tanke på den allerede minimale kjølingen, men kanskje du kan grave fram en god artikkel til meg med tester av temp, stabilitet og strømforbruk?

×
×
  • Opprett ny...