Gå til innhold

Eirrun

Medlemmer
  • Innlegg

    106
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Eirrun

  1. Da er du koblet opp med 11g-hastighet. Er det WPA eller WEP-kryptering?

    WEP fungerer ikke med 11n, som er det raskeste nettverket.

    Hvis du har Windows XP, så må du ha servicepack installert for å bruke WPA.

     

    Det kan også være driverproblem med trådløskortet.

     

    11g skulle uansett gi mer enn 2-5 Mbit. 15Mbit er temmelig normalt ved godt signal (samme rom som router).

     

    Det er WPA2-Personal sikkerhetstype og Krypteringstype AES.

     

    Kjører Windows 8

     

    Jeg gikk inn i routeren og byttet fra kanal 11 til 13, og byttet bånd fra 2,4 GHz (B+G+N) til 2,4 GHZ (G) og får hastigheter mellom 15-18 Mbit/s.

     

    Har full dekning på tilkoblingen. Noen forslag for å få den helt opp?

    Eventuelt vet du hvorfor dette hjalp? Er det noe feil med maskinen/nettverkskortet eller instillinger i maskinen jeg kan fikse på?

  2. Har et problem med internettet på PC-en min når jeg er koblet til via routeren. Har 20 Mbit/s nett, men når jeg er koblet til trådløst får jeg bare mellom 2 og 5 Mbit/s. Når jeg kobler til via kabel får jeg 20-21 Mbit/s.

     

    Samtidig får han som jeg bor med 20 Mbit/s på sin maskin uten noen problemer når han bruker trådløst, og det er heller ingen problemer på mobilen min som får det samme.

     

    Har en Acer Aspire 4820 TG, og routeren er en Jensen Air:Link 59300. Nettverkskortet i maskinen er Broadcom 802.11n Network Adapter

     

    Kan det være noe innstillinger jeg må fikse på eller må jeg bytte nettverkskortet? Takker for alle forslag!

  3. Noen som vet hvordan man får Netflix på Playstation 3?Edit: Pratet med Netflix kundesupport som sa at de "Jobber med Sony" for å få Netflix "Appen" på nordiske PS3-er.Greit nok det siden tjenesten ble lansert i dag :p

     

    Jeg fikk det på Playstationen min. Leitet som bare juling på Playstation Store, så fant jeg det under video i Playstation menyen. Trykket på den og så installerte den.

  4. Konseptet er fantastisk.

     

    Jeg har prøvd det litt i dag og er veldig fornøyd med sammenkjøringen mellom mobil og PS3 (funker på Android også selv om det ikke står noe om det i artikkelen).

     

    Men det er for lite utvalg, de ligger for langt etter. Hvis dette ikke er bedret til gratis prøvetiden min er ute tviler jeg på at jeg gidder å betale for det. De aller fleste tv-serier ligger minst to år bak, og da funker det ikke for meg.

    • Liker 1
  5. Gratulerer, "anti iOS" brukere og utviklere, nå tråkket dere i salaten. Det er ingen hemmelighet at iOS er så stort som det er fordi det er enkelt. Det finnes én platform, og én mobil. Alle vet hva det er, og det er enkelt. Ved å introdusere et nytt operativsystem har vi laget mer kaos i linjene, og vi vil få mobiler fra forskjellige produsenter med tizen (litt av et navn), diverse versjoner av android over alt, windows mobile og symbian i utkanten, og én siste konkurent som er så enkel at selv 5-åringer kan identifisere den, jo, iPhone. Hva tror dere brukerene vil kjøpe? Tror dere at de vil bruke en uke på å lære de forskjellige OSene og merkene, eller vil de plukke opp en iPhone og si "denne kjenner jeg, jeg tar den."?

     

    Du skal være rimelig amøbe for å ikke klare å bruke android da!

     

    Min mor fikk en android telefon til jul. Hun er ikke akkurat noe teknisk vidunder, men tok henne ca. en time å lære seg alt hun trengte på android.

    • Liker 6
  6. Prinsippet virker genialt. Men dessverre fremstår det som noe bakstrebersk, og failer på fleksibilitet.Protokollen er ukjent, og den eneste musikken du kan høre på kommer fra MyKoss. Hva om eg vil høre på en YouTube-låt, Spotift? iTunes? Det går jo ikke.

     

    Det går vel fint. Da er det bare til å koble til pc'en eller mobilen med 3,5 mm jack'en og koble den til boksen som følger med så er det problemet fikset.

     

    Se i videoen :)

  7. Har installert W8 på en partisjon slik at jeg velger enten W7 eller W8 ved oppstart. Har ikke tenkt å bruke W8 som hovedoperativsystem, bare leke meg litt med det.

     

    Men jeg får ikke brukt den eksterne skjermen min via hdmi (har ikke prøvd med vga). Ser ATI har drivere for W8, tenkte å installere disse.

    Dersom jeg installerer de, vil det kødde det til i W7 da? Eller vil alt fungere som normalt?

  8. Tenkte å installere SSD på min Acer Aspire 4820TG. Jeg tenker å kjøpe en ca. 60 GB SSD for operativsystemet og programmer, og så sette inn den gamle harddisken med en caddy istedenfor cd-rom til å lagre filer. Bruker aldri cd-rom på pc'en så jeg har ikke bruk for det.

     

    Min bror gjorde dette på sin Macbook, men slet da med at maskinene ble glodvarm og viften gikk for fullt hele tiden. Er dette noe som er vanlig? Er det stor sannsynlighet for at dette vil skje på maskinen min også?

     

    Har funnet en caddy som skal passe til maskinen min, men den blir ganske dyr da den koster 45 USD + frakt og dermed mva når den kommer til Norge. 2 HDD Caddy acer aspire 4820TG

     

    Noen som vet om et annet sted der man kan finne billigere caddy? Har søkt på Ebay, men finner ingen som passer da jeg må sette på dekselet fra mitt cd-rom på caddyen da det er noe spesielt utformet.

     

    Til slutt er det noen anbefalinger på valg av SSD og hvorfor? Har bare støtte for 3 Gb/s på pc'en min så trenger ikke en med 6 Gb/s.

     

    Takk for hjelp :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...