Gå til innhold

Piaff

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Piaff

  1. Leste avsittet under i ITAVISEN og det høres nesten sånn ut for meg at her vil microsoft at alle skal innstalere SP2 for da har de kontroll over hvem som har ikke registr. versjoner osv pirat m .m. ikke veit jg

     

     

     

    Sikkerhet framfor næring

    Det er utvilsomt svært gode nyheter for de som lastet ned Windows XP fra nettet i god tid før operativsystemet kom i butikkene, og som ikke fikk lov til å laste ned SP1 før de hadde aktivert programvaren. Noe de jo ikke fikk lov til...osv.

     

    - Microsoft har valgt å gi denne sikkerhetsoppdateringen til de som ikke har gyldig lisens rett og slett av sikkerhetshensyn. Nettet er en lang kjede der disse kan utgjøre svake ledd, og dermed en risiko. Vi lar sikkerheten gå foran egen nytte. Men et betyr ikke at vi ikke oppfordrer folk like sterkt som før til å skaffe seg gyldig programvare!

  2. Sitter her med office 2003..

     

    Skal skrive timelister finner ikke noe mal men..

     

    Skal regne hvor mange timer det er mellom 17:00 og 22:00 med autosummer i Exel, men får det ikke til. Noen som kan dette?

     

    Eller har noen maler til timeliste utfylling

  3. Har tre disker hvor 2 av sitter på en PCI IDE kontroller fins det eller går det an å slå av disse diskene på en måte?

    kan jeg det hvis jeg opdaterer diskene til dynamiske disker? eller kanskje det finnes annen software som kan gjøre det for meg?

     

    Grunnen til at jeg vil detter er på grunn av at tre disker bråker..

  4. hei.

     

    på min dvd plate så står det 4,7 GB, men når jeg skal brenne i nero 5.5 så får jeg bare brent 4,5 gb rød markør kommer frem..

     

    Har på overburn på 100 min PGA av mine 99 min cd er..

     

    Virker som om bare overburn er i CD modus

     

    Hva kommer det av at jeg bare får brent 4,5 gb..?

     

    :scared:

×
×
  • Opprett ny...