Gå til innhold

Delmonte

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Delmonte

  1. Personlig hadde jeg best erfaring med privatlærer. Gikk aldri på musikkskole eller kurs, men hadde privatlærer det første året mitt. Du kommer fortere igang på denne måten, å da blir det lettere å holde motivasjonen oppe. En privatlærer trenger ikke være andre enn f.eks kompisen din, eller andre bekjente. Hvis du derimot skal lære på egenhånd, ville jeg også anbefale bluesskalaen.

     

    Finnes også drøssevis me "how to" videos på youtube. Kan begynne med å søke på enkle sanger. F.eks ACDC, eller Green Day

  2. Hei.

    Jeg har lyst å begynne å spille inn musikk på gitar å legge inn på PC, men jeg har no clue når det kommer til bra utstyr. Er det noen som vet hva jeg bør kjøpe/hva jeg trenger? Jeg er ute etter noe skikkelig, ikke nybegynnergreier.

     

    Har en Ibanez RGA-modell, å en Line 6 spiderjam 75w.

     

    Alle svar er velkomne!

  3. Jeg får ikke brenne CD-ene mine til å funke i orginal-anlegget på bilen min. Det er en gammel stereo, og jeg lurer på om det går ann å brenne sanger til denne, konvertere fil-format e.l? Jeg har prøvd helt vanlig MP3 elle WMA format, brent i Windows Media Player, men bilen klarer ikke lese av CDene, så jeg får ikke hørt musikken. :dontgetit:

     

    Hva kan gjøre for å brenne en CD som jeg kan høre i gammel bil?

  4. Jeg kjøpte nettopp noe frukttobakk som egentlig hører til vannpiper. Problemet er, at jeg ikke har en vannpipe. Fyren bak disken sa at jeg kunne tørke tobakken for så å rulle den som røyk.

    Tobakken har nå ligget på et fat på rommet mitt, og det er ikke bløtt lenger. Det er blitt helt klisset og fortsatt umulig å rulle.

    Hvordan skal jeg gjøre for å tørke tobakken slik at jeg kan rulle den i vanlig rullepapir?:p

  5. Hei,

     

    Er det noen som vet om setetrekk til Mitsubishi Eclipse 1996' må spesialsys? Eller passer det med universal trekk?

    Har nemlig hørt at setene i en eclipse ikke passer med universaltrekkene. Har lyst å kjøpe setetrekk, men ikke om jeg må spesialtilpasse dem, og sy dem om å betale en formue :p

     

    TAkker for svar!

  6. Hei,

    Jeg lurte på om noen hadde noen gode stylingtips for interiøret i bilen:)?

    Finnes det nettsider der du f.eks. kan kjøpe trekk til dashbord o.l. for å gjøre den litt finere på innsiden?

    Sider der du kan kjøpe ting som Neonlys, girkule, sigarett-tenner, sete trekk, CD-spiller... Hva som helst, uten at det blir for harry?:p

     

    Takker for svar

     

    PS: Hvor bra er det egentlig med Universal- lambodører? Er de vanskeligere å få på en om du kjøper dem spesillt til din modell?

  7. Hei folkens,

    Jeg har et spørsmål om et motiv jeg har tenkt meg;

     

    Jeg skal ta en memorial-tatovering for å hedre en god venn som gikk bort for ikke så lenge siden.

    Tanken er å ha en engel som kneler med bøyd hode(sett fra siden) Med min avdøde venn's fødselsdato og gravstein-skrift (gravsteinen har ikke kommet enda, men ser for meg noe i "Høyt elsket-dypt savnet", duren) . Jeg har sett flere ulike slike tatoveringer og vil ha en slik.

     

    Men jeg har lagt merke til en ting. I noen slike "fallen angels" motiv, er det noen som har et sverd plantet i jorda. Betyr dette noe spesielt? Betyr det noe annet om sverdet peker opp?

     

    Takker for alle svar:)

  8. Skjønner ikke helt hva du vil i musikkbransjen om du ikke vil bidra med noe? Alle er fascinert av musikkbransjen generelt men om du ikke kan produsere, skrive tekster, spille etc, så er du like brukbar som vaktmestern.

     

    Jeg spiller til fingrene verker på gitar hver dag. Men det er ikke for å komme i musikkbransjen etc. men for å ha det gøy, og om noen skulle digge det så er det et stort pluss. Du må nok brenne skikkelig for det om du skulle håpe på å få noe som helst jobb innen for det. Ihvertfall her i lille norge. Kanskje du kan finlese raideren til Kurt Nilsen.

     

     

    Jeg kunne bidratt med mye, men jeg tenkte yrker det går ann og leve av.

     

    Å være artist er ikke et sikkert yrke. Ellers kunne jeg jo satset på både gitar eller piano karriere, eller band.. Lurte bare på om det fantes yrker der jeg kunne jobbe med musikk/band, som jeg kunne levt av. Plate/musikk-butikk er det eneste jeg kommer på for øyeblikket, så håpet at noen kunne foreslå andre ting.

  9. I Stavanger har de en like fin tobakksbutikk som Sørensen. Den heter Havana Tobakk og ligger vis-a-vis Arkadens inngang nærmest domkirken. Etterpå kan du gå på Scorpius og høre om de har noe artig.

     

    Ah, den hadde jeg faktisk ikke hørt om. Tnx:)

  10. Om det er noen som har noe slikt / evt. kan skaffe det så er det Sørensen i Bergen.

     

    Det har tobakk med vanilje, kirsebær eller sjokoladesmak, men dette er pipetobakk. Litt usikker på det med sigaretter. Om du kjøper et kolli så importerer de det sikkert for deg :)

     

     

    Genial side, men jeg bor ikke i bergen ;/ Går det ann og bestille? Jeg finner det ikke på Sørensens side.

  11. Hei:)

     

    Jeg vet ikke helt om det er her jeg skal poste dette, men fant ingen andre plassen som passet noe bedre så..

     

    Er det noen som vet om sigaretter med smak i norge? Jeg prøvde nemlig en Mango Røyg fra østerriket (utrolig godt:D) men den blir bare solgt i østerriket.

    Jeg har prøvd Menthol Røyk, og det går jeg fort lei. Finnes det andre med smaker av f.eks frukter eller andre ting?

    Og hvor får man kjøpt disse?

  12. Hei,

     

    Jeg har tenkt vel og lenge, og har funnet ut at det eneste yrket jeg kan ha for å trives med jobben min, er enten noe som har med trening eller musikk og gjøre. Jeg vet om diverse jobber som har med trening og gjøre, men drømmen er og jobbe med musikk.

     

    Jeg har sett meg litt rundt etter hva jeg kan bli, men finner bare yrker som musikklærer, musikkpedagog, sangpedagog og slik. Jeg kunne heller tenke meg å jobbe i et plateselskap (o.l), og lurer på hva du da er utdannet som? Musikklærer osv. frister ikke, for jeg er ikke ute etter å lære bort musikk.

     

    Jeg vil jobbe MED musikk uten å måtte lære bort/lage den selv.

     

    Jeg spiller forskjellige instrumenter, og er utrolig interesert i musikk. Noen som har forslag til jobb som kanskje kunne passe, og hvilken utdannelse jeg må ta?

     

    (skal foreløpig til å begynne mitt 3. år på Realfag, studiespesialiserende*)

     

     

    PS: Om jobber tilbyr en god lønn, så hadde det vært fint:P Sikter jo mot Sivil-ingeniør innen Petrolium, og om jeg skulle gå bort fra den veien håper jeg en annen jobb(med musikk) også vil kunne ha bra lønn i forhold, men har du forslag så kom med det uansett!

  13. Hei,

     

    Jeg tenker på å kjøpe meg en mellomtung MC (etter jeg er ferdig med lappen såklart), og lurer på hvilket merke/modell som ville være det beste og begynne med. Jeg har ingenting erfaring med motorsykkel, og tror ikke jeg får mye erfaring å skryte av etter noen kjøretimer, bare litt erfaring med moped. Det skal være en racing og jeg har sett på modeller som Honda CBR og Kawasaki ZX, egentlig bare fordi jeg liker utseende på disse syklene utrolig godt.

    Jeg har hørt at disse modellene ikke er bra å begynne med, siden jeg ikke har erfaringer med annet enn moped og scooter.

     

    Noen som har forslag til MC som ville passet for en nybegynner som meg?

    Er det i det hele tatt noen sykler som er bedre enn andre for en nybegynner?

     

    Must:

     

    - Ikke FOR dyr (bare opp til 100.000 helst, om mulig)

    - Utseende i CBR-duren

     

     

    Takker for alle svar,

  14. Jeg tenker på å kjøpe en Toyota Celica 94eller 96modell, men i og med at jeg har lite eller ingenting peiling på bil så lurte jeg på om noen hadde noe negativt å si om denne bilen? Have in mind at det er min første bil, og jeg har ikke allverden med penger til forsikring osv.

     

    Sleng ut både det positive og det negative.

     

     

    Tips:

     

    Skal være manuell.

    Bensin

    115 hk

    Sylindervolum 1.8

     

    Har lagt merke til at de (fleste?) bare har forhjulsdrift, noe jeg ser på som negativt. Noen kommentarer til det?

  15. Hvorfor konsentrere seg om så få muskelgrupper per dag?

    Du vil se mye større resultat av en "Full body workout". Dette tar ikke like lang tid heller.

     

    En økt for hele kroppen (inkludert lår og korsrygg som du ikke har inkludert) på mandag,onsdag og fredag (det bør være minst en hviledag mellom hver treningsdag)

     

    Tips: Du trener bedre av å trene de store muskelgruppene i kroppen. Ta så en titt på bicepsene dine, og lårene dine. Hva er størst?

  16. Spm nr 1:

     

    Om du prøver å bygge muskler, hold deg til protein. Du skal ha minst 1-2gram protein per lbs kroppsvekt (pounds).

     

    Om du prøver å gå ned i vekt/slanke deg, hold deg til frukt. Banan er bra som post-workout måltid, men ikke spis banan til hvert mellommåltid. Fett er ikke grunnen til overvekt i norge, raske karbohydrater og sukker er det. Epler (f.eks) er bra som mellommåltid.

     

     

    Spm 2:

    Sier som personen over meg. Så lenge du ikke er som meg (som får magepine av for mye C-vitamin) så er det ingenting som er for mye. Tåler magen din det, så er det ikke noe i veien for at kroppen ikke skal tåle det.

  17. For å bygge muskler: Løft tungt med få repitisjoner, heller enn løfte lett med mange repitisjoner. Det SKAL svi i musklene etter ei økt, men husk og strekk ut.

     

    Det er ikke nødvendig med et treningsstudio, så lenge du har muligheten for å gjøre øvelser som Push-ups, pull-ups, squats (med vekter) og andre kroppsvektøvelser hjemme. Start der, og kjøp deretter utstyr (eller begynn på et studio) når du føler for det.

     

    Men som han over sier; Dropp den "jeg gidder/orker ikke" instillinga. Det kommer til å holde deg tilbake når det gjelder å få store resultater.

×
×
  • Opprett ny...