Gå til innhold

Halvsame

Medlemmer
  • Innlegg

    968
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Halvsame

  1. Jeg er generelt skeptisk til bodyshop, jeg prøvde en gang en kroppspeeling derfra, og maken til utslett som jeg fikk etterpå. Tålte sikkert ikke et eller annet den bestod av, men likevel. Eller kanskje jeg er et dyr, og at de rett og slett må teste på dem.

    Ikke for å tråkke noen på tærne eller noe, men jeg ser heller at en vestkantsgutt får utslett enn at et uskyldig dyr gjør det..

  2. Det er ganske så lenge siden jeg sa meg enig i at vi bør bruke forskjellige uttrykk for å skille mellom 1000 og 2024. Men jeg sier meg ikke enig i at det fundamentelle skal endres. Det er både enklere og mer praktisk å telle på 1024-deler i PC-sammenheng.

    Da er vel diskusjonen egentlig over?

  3. Blir hvertfall Seigmen og "Norske helter om igjen" på meg.. Regner med å stikke innom en del av gratiskonsertene på samfundet også, har blant annet lyst til å sjekke ut Love Revolt, The rooph og Superfaun. Oktoberfesten er vel også en hit tenker jeg.

  4. (...)

    Sorry, men det blir litt søkt å sammenligne forfengelighet med sport.

     

    Edit: og jeg tror at stort sett at du kommer lengre med et trent, sportslig utseende og kanskje litt døde hudceller i ansiktet og hår på pungen enn du gjør med en dvask, peelet og barbert kropp.

  5. Har aldri vært utro selv, men eksen min var utro mot meg når hun var i utlandet og jeg var i militæret. Jeg tilgav henne, og vi bodde sammen i nesten to år i etterkant. Etterhvert merket jeg at jeg ikke egentlig hadde kunnet gitt slipp på det, jeg ble mistenksom og sjalu, og det ble slutt. Hvis jeg skulle oppleve noe liknende igjen er det slutt på dagen.

  6. ato: Thu, 22 Sep 2005 12:13:46 +0200

    Kjære Kunde, Tittelen som du har bestillt har dessverre utgått. Vi kan derfor ikke fremskaffe varen og vi har derfor slettet varen fra din ordre.Som plaster på såret får du 29 kr i rabatt neste gang du handler på CDON.

     

    Nedenfor står de artikler som er slettet:

    DVD 'DVD - Ringenes Herre - Atter En Konge (Extended Version)' Bruk denne rabattkoden når du logger deg på for å få 29 kr i rabatt. Koden er gyldig i 30 dager fra og med dags dato. Kopier og lim denne inn iriktig felt når du har handlet ferdig og skal bekrefte din bestilling.

    Jaja, det var jo lov til å prøve. Verdt å merke seg at de slettet hele ordren, ikke bare DVD'en. Liker ikke at de tar en spansk en med "kan ikke fremskaffe varen", man kan da kalle en spade for en spade og innrømme at man har hatt en trykkfeil. Kjekt med 29,- i plaster på såret, men jeg tror ikke jeg kommer til å handle noe fra CDon den nærmeste måneden uansett.

     

    Grattis til de som har fått filmen.

  7. Dere har rett til å kopiere dette innlegg og spre det, men kun i sin helhet.

    Uten å ha satt meg inn i saken og uten å ville ta stilling til den må jeg bare få lov til å takke for denne rettigheten du gir oss til å kopiere og spre et innlegg på hw.no-forumet.

     

    Kan ikke huske å ha sett noen retningslinjer der det står at man kan ta forbehold mot delsitering av egne innlegg, så før jeg går og legger meg vil jeg gjøre et poeng ut av det og legge inn et aldri så lite delsitat fra innlegget.

     

    Edit: så får heller en moderator sende meg en PM hvis dette var slemt gjort, eventuelt redigere/slette dette innlegget og gi meg en advarsel. Har ventet lenge på å få min første advarsel uansett ;).

    • Liker 1
  8. noen som vet hvor man kan kjøpe "dog tags" ?

    sånne som de bruker i det amerkaske miltære? hadde vært tøft med navnet mitt og på :)

    Tja, enten kan du vente til du selv skal i militæret, så får du dogtag helt gratis. Det er ikke bare det amerikanske militæret som bruker slikt, skjønner du ;).

     

    Dogtag kan man få tak i flere steder. Kjøpte en med FNs første menneskerett skrevet på, på H&M. Falt for ironien. På nettet har jeg hvertfall sett dogtags på Krapyl.no. Skal du ha dogtag med ditt eget navn på kan det kanskje bli litt verre.

     

    Edit: men tydeligvis ikke så veldig mye verre :p.

×
×
  • Opprett ny...