Gå til innhold

[-Zippo-]

Medlemmer
  • Innlegg

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av [-Zippo-]

  1. Jeg har den PSU'en som du snakker som. Jeg driver forholdsvis lett følgende system med denne PSU: AMD64 3400+, 2 stk corsairs PC4000pro 512Mb brikker, 6 harddisker (1 stk WD SATA 36Gb 10000rpm, 3 stk 80Gb assortert 7200rpm, 2 stk 200Gb WD SE 7200rpm), GF FX 5900XT, creative audigy 2, 1 DVD spiller og en DVD brenner. Jeg hadde en ENERMAX 350 watts PSU som fikk noen deler smelta på denne maskina.

    Kjører nå med en lunken Tagan 480W PSU. :love:

     

    Jeg kan anbefale dene sterkt. :thumbup:

  2. ,23/02/2004 : 16:45] Du har ikke så mye på PC'en din som du hadde beskrevet... Men jeg lurer litt på hvilket skjermkort du har. Du bør skjekke temperaturen på CPU. Jeg har en mistanke om at kjøleribben din ikke står skikkelig på, eller mangler du goop på cpu/kjøleribben???

     

    Du skal ja stor nok PSU til det du har beskrevet da de fleste chieftech PSU'ene er på 360watt.

     

    Har du vifter i kabinettet ditt?? er det for varmt? ;)

    Jeg har et geforce 3 kort

    cpu tempen ligger på 54 grader ved startupp, og ja det er goop på den (selv om det er den som fulgte med)

    Å forresten så har jeg 5 kabinettvifter (som det står i det jeg skrev) 2 blåser inn og 3 blåser ut

     

    Desverre så har jeg ingen jeg kan låne pcu`n til

    AU... Så varmt ved statopp... Sjekk om CPU-kjøleren står skikkelig på CPU. Bare vri på kjøleribben litt så pleier det og komme seg. Kan være at det er litt skeivt press på CPU, og da får du dårlig kontakt... :thumbs:

  3. Du har ikke så mye på PC'en din som du hadde beskrevet... Men jeg lurer litt på hvilket skjermkort du har. Du bør skjekke temperaturen på CPU. Jeg har en mistanke om at kjøleribben din ikke står skikkelig på, eller mangler du goop på cpu/kjøleribben???

     

    Du skal ja stor nok PSU til det du har beskrevet da de fleste chieftech PSU'ene er på 360watt.

     

    Har du vifter i kabinettet ditt?? er det for varmt? ;)

  4. Du må skjekke om hovedkortet ditt har støtte for 133 MHz FSB. Jeg hadde en P3 600MHz som jeg overklokket til 800 ved å kjøre opp FSB til 133. Den maskina går enda hos min søster. Overklokket seff. Det som er fordelen der er jo at PCI klokken blir som den skal, standard, på 33MHz. :w00t::w00t::w00t:

  5. Når en bytter 3Dkort eller hovedkort er det immidlertid anbefalt at en formaterer maskina, men om du setter i den gamle skjermkortet og får den til å virke igjenn.... Da AVINSTALLERER du driverne.. Så kan du prøve å sette inn igjenn det nye... Om ikke dette hjelper så du legge inn windows på nytt.. Er mest sansynlig konflikter mellom gammel/ny 3Dkort. :woot:

  6. Høres ut som om PC'en som skal kobles til AD er i en workgroup nettverk... :oops: Du er nødt til å melde PC'en inn i domenet du har laget slik at du kan logge deg inn... :yes: På serveren må du ha en brukerkonto til den andre PC'en... Gjør du dette får du tilgang til AD... :woot:

  7. Sorry, så ikke på profilen jeg...

     

     

    Jeg har et hoved kort med dimensjonene (H) 30,5 cm, (B) 23cm mens du har (H) 30,5 cm, (B) 24,5 cm... Dette vil fungere helt fint... Avstand mellom mitt (og ditt) hovedkort og PSU er ca 5mm.... :o

    Synst selv at dette er et romslig kabinett.. ingen problemer med montering eller "fixing" av maskin... Har opplevd mye verre kabinett... :wink:

×
×
  • Opprett ny...