Gå til innhold

innard

Medlemmer
  • Innlegg

    210
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av innard

  1. Hei, emnetittel sier det meste. Desktop pcen min starter men det kommer ikke noe bilde. Ikke engang fra når bios loader. Det er som gfx kortet har dauvva. Har prøvd med både HDTV og vanlige skjermen. Inget bilde.

     

    Jeg prøver å lokalisere feilen. Maskinen er satt opp til å boote fra dvd/cd-rom først og når jeg setter cd inn høres det ut som det bootes da en hører cdrommen spinne. Men tastaturet er uresponsivt. Dette fant jeg ut da jeg prøvde å sette på CAPS og NUMLOCK. Vanligvis lyser det små dioder opp når disse tastes på.

     

    Hvor skal jeg begynne??? Hjelp! :(

  2. hei, sitter i ~.kde3/Autostart og har ett par programmer på autokjør.

     

    Bruker denne syntax for å legge til et og et program:

     

    $ ln -s $(which xawtv) .

     

     

    funker forsåvidt ganske ålreit.

    men nå vil jeg definere en egen fil hvor jeg lister alle programmer jeg vil ha kjørt ved oppstart, slik at mappen blir litt mer ryddig, og hvor jeg enkelt kan legge til nye programmer med nano.

     

    noen som har en ide om hvordan det gjøres?

  3. hei. jeg har et program som heter media server. det funker helt fint og sånt men det er litt irriterende å måtte skrive hele veien til programmet (f.eks /usr/bin ...........

    ../program.sh )

     

     

    så jeg vil gjerne gjøre det slik at scriptet kan kjøre "universielt" som f.eks programmet firefox, der man kun trenger å skrive firefox i terminalen for å kjøre det.

     

    hvordan gjør vi det?

  4. Jeg har funnet en trøst i stillheten. Jeg har skaffet meg en hobby! Livet er fremdeles tungt som faen, men jeg har funnet ut at bare jeg gjør noe jeg liker, noe som gir meg glede. Jo, da glemmer jeg for en skakket stund all jævligheten som har opparbeidet seg i mitt mørke sinn. Og jo mer jeg holder på med det jeg setter pris på, jo mer glemmer jeg og distanserer jeg meg fra det som plager meg. Noen dager virker deppingen totalt fraværende, som et fordums gufs fra den evige glemsel. Jeg kan til og med smile og le igjen! ;)

    • Liker 3
  5. Når en spiser lite, a.k.a underskudd, reduserer man forbrenningen. Dette er fordi kroppen registrerer lite tilgjengelige ressurser og derfor forbrenner mindre energi.

     

    Fortsett å spis MASSE, hold forbrenningen oppe og tren samtidig. Ren diettslanking er enten en veldig treg prosess eller kroppstortur.

  6. Lykke til. Er det èn ting overmakta står samlet om, er det bekjempelse av "skumle" hackere og piratkopiering. Dere må tenke på en ting, salg av spill er Sony og PS3 sitt levebrød. Suksessen av å holde piratkopiering under kontroll er direkte bundet til utvalget og kvaliteten på innhold som kan tilbys innenfor platformen.

     

    Hvis dere absolutt skal "skylde" på noen, må det i så fall bli GeoHot. FFS, karen har til og med blogget en offisiell unnskyldning til ps3 eiere på sin ps3 blog.

     

    Som saken foreligger nå, føler jeg enten det ene eller andre. Hackere forblir hackere og bedrifter forblir bedrifter. Balanse. Akkurat slik jeg liker det. :)

  7. Hehe.. spiller mye "cagematch" du?

     

    Spill heller SD HQ eller sabo så slipper du det. Headshotterne har typisk klan tag "HSX3", og hvis du ikke har satt det i klantaggen din før kampstart, quitter de gjerne umiddelbart. Jævlig irriterende til jeg skjønte greia. :)

×
×
  • Opprett ny...