Gå til innhold

~grevN'`

Medlemmer
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ~grevN'`

  1. Ok folkens. Jeg Hadde css. Grafikkortet overopphetet og vi trengte ett nytt. Fått nytt nå, sammen med vifte. Jeg slettet css, men tenkte jeg ville ha det igjen. Har nå nvidia GeForce 8600 eller noe sånt, ihvertfall noe flunkende nye greier! Men idet jeg går inn på cs, er oppløsningen skikkelig rar. Den står på 4:3... Så jeg stiller den på 16:9 og på best oppløsning. Men så står det på skjermen: autosized, med sånn gul skrift, noe som tyder på at det er skjermen som må stilles på. Nå er oppløsningen SKIKKELIG stygg og dårlig. En ting! Forrige gang jeg hadde css, kunne jeg velge mellom 4:3, 16:9, 16:9 (WIDESCREEN) og 16:9 LCD screen (jeg har LCD skjerm). Men nå er ikke den innstillingen der lenger!

     

    Noen tips på enten hvordan jeg får den innstillingen inn på listen igjen, eller hvordan jeg får skjermen min til å la vær å auto - size bildet?

     

    Thanks for all hjelp!

     

    P.S: Jeg vet at grafikkortet mitt kan yte bedre grafikk enn det gjør nå!

  2. sjekket om den rette driveren er instalert?

     

    prøvd å restarte?

     

    Sjekk absolutt alle insttilinger av lyd både i Windows og i musikkprogrammet du bruker!

     

    Alt over der er OK, utenom det med driveren.

     

    Hvordan gjør jeg det da?

     

    Har utrolig mange inputs bakpå dataen min, har prøvd alle, spilt av i iTunes, VLC og på internett (YouTube) - 0 reaksjon.

     

    Pcen er en Fujitsu Siemens Scaleo T

  3. Ja, fikk nettopp nytt nvidia GeForce 6800 ett eller annet. Men rett etter pc - mannen hadde gått ut døra, tenkte jeg å høre på musikk. Men SELVFØLGELIG funket ikke lyden. Jeg har prøvd alle utgangene bak og jeg vet det har skjedd engang før, men da trengte jeg bare å prøve hver eneste port... Nå har jeg prøvd alle men lyden reagerer ikke!!!!!!!!

     

    Hjelp! :D

  4. Hehe tok nettopp å binda MWEHEELUP (oppoverscroll) til fire knappen. Sinnsykt lattis!

     

    Prøv å kjøp Dual Elites and have fun! xD

     

    Ville bare dele den utrolige superfantastiske cheaten min med andre - fordi jeg har lite å gjøre på akkurat nå!

     

    DOH.

     

    Men hva synes dere om scrollfire? (:

     

    CS:S dette her btw..

     

     

    Add steam: hitman2909 viss du vil bli kraftig eid.

  5. Her oser det av "gode" råd, ser jeg. ;)

     

    "Først å fremst burde du snakke med noen fra studioet du skal trene i. Bestill en time og hør. De har alltid peiling"

     

    Min erfaring tilsier det motsatte. Ja, det finnes mange instruktører som vet hva de driver med, akkurat som det finnes en hel haug som ikke aner noe som helst. Jeg ser gang på gang, folk som kommer for å trene på samme studio som meg, hvorpå de får en visningstime med instruktør. I mange av tilfellene er øvelsene som blir gjennomgått så og si bare bestående av isolasjon, og man ender med andre ord opp med en program bestående av bicepscurl og triceppushdown som hovedingrediensene. Det suger.

     

    "Siden du er så kraftig ville jeg for det først IKKE tatt proteintilskudd! Overskudd av protein lagres som fett i kroppen."

     

    Det som bestemmer om du vil legge på deg eller ikke, er kcal inntaket ditt. Hvis du spiser mer enn du forbrenner, vil du øke i vekt. Det er ikke noe i veien med å ta proteintilskudd om man er overvektig, du har misforstått. Noe som imidlertid er viktig, er at man danner et solid kosthold i bunn, og prøver å få i seg mest mulig næring gjennom vanlig mat - av den grunn, kan det være en god ide å vente med tilskudd, til man får satt opp gode rutiner.

     

    Når det gjelder selve programmet, finnes det ikke noe "super-program" som vil gjøre deg stor over natta. Det eneste du kan belage deg på er hard, men smart, trening - samt et solid kosthold. (og nok hvile).

     

    Med det sagt finnes det selvsagt forskjell på et godt og et dårlig program. Et konkret eksempel du kan ta en titt på, heter Release Your Potential (RYP), som finnes på tn.no. Vil også anbefale deg at du laster ned PDF-heftet der, og leser gjennom alt som står om trening og kosthold - her stårt det grunnleggende veldig greit forklart.

     

    Lykke til! :)

     

    Gidd å ta helt av O_o

  6. Som dere ser her

    post-111235-1198013684_thumb.jpgpost-111235-1198013713_thumb.jpg

    post-111235-1198013782_thumb.jpg

     

    det er en vanlig spray logo som skifter farge etter hverandre om og om igjen.

     

    men jeg lurer på HVORDAN lager man slike?

     

    er sikkert ikke den eneste som lurer.

     

    Hei!

     

    Det er faktisk såre enkelt - du må gå inn på www.fpsbanana.com --> Her kan du laste ned skins til folkene dine, våonene osv. La meg fortelle deg litt om mine skins (spiller skinless / uten skins nå pga turneringeer osv). På min CSS hadde jeg før røde og grønne folk - en SINNSYKT fordel - jeg så med en gang hvem som var T og hvem som var CT. Jeg hadde en Katt som skjøt med AK som spraybilde - og slik jeg forstår det vil du ha noe lignende du også. Da går du inn på fpsbanana - velger spill - laster ned, leser readme filen og legger inn i rett mappe. Siden ejg ikke spiller HL, men CSS, kan jeg ikke si nøyaktig :) Håper dette var til hjelp - men det er ikke bare ett bilde! Men ett helt skin - noe man laster ned. Våpnene er også veldig vanskelig å legge i riktig mappe - jeg hadde blant annet scout med lasersikte, som gjorde det SINNSYKT lett å nonscope / aimlesse / skyte uten å sikte.

     

    Sinnsykt vanskelig å forklare - men viss du vil ha skins til våpnene dine - legg meg til på msn: [email protected] - men jeg gjentar: VANSKELIG

     

    HER er linken viss du vil ha sprayskins på COUNTER STRIKE SOURCE: http://www.fpsbanana.com/sprays/search?gsearch= Legg merke til at viss du vil ha en som skifter farge elle rbeveger seg - så må du bare lete etter den på dette søket - fordi de som beveger seg gjør det på sida også - sånn at du skal kunne skille mellpom bilder og animasjoner.

     

    Håper du klarer å fikse det selv da... Prøv hvertfall først kun med sprays. Andre ville også kunne se bevegelsene på sprayen din! ;)

  7. Hvor skadelig mener dere dette er i forhold til Manu`s ellers så stolte rykte?

     

    Jeg mener det er uhelig, men en så stor klubb som Manu vil klare å demme ned ryktene å klare seg uten alt for store skader.Saken

     

    Nja tror da ikke det kommer til å ha noe å si for de. I 2005 ble jo Ronaldo tatt for voldekt - og har det vært mye snakk om det i disse to årene? Nope.

  8. Earthlings(dokumentar) og saw filmene(klarte ikke å se ved noen tilfeller)

    Prøvde å se Earthlings nå nettopp, men måtte gi opp etter 15 minutt. Blir helt ødelagt av å se slikt. Makter det ikke.

     

    Den kan sees her hvis andre vil prøve seg - http://video.google.com/videoplay?docid=-1282796533661048967

     

     

    Har sett de fleste skrekkfilmer, men tror den filmen der er noe av det jævligste jeg noensinne har sett.

    Ble provosert til å se den der filmen. Har aldri hatt mareritt før... Men. Bare det klippet der de viser åssen de bare drar av skinnet på dyra. Jeg skjønner ikke: Dør de sakte men sikkert der de ligger i en haug av nakne familiemedlemmer, eller vokser pelsen ut på nytt? :( Mamma

     

    Mamma :(

  9. hva med å ta en gjennoppretning til ett tidligere tidspunkt(en måned tilbake)

     

    Da må du nok fortelle meg hvordan! Får jeg tilbake min gamle driver ETC? For en måned siden hadde jeg en driver som funka perfekt... Du skjønner, pcen min klikka da jeg prøvde å oppdatere driveren.. Skulle aldri ha gjort det....

    Så du sier at jeg får den driveren jeg hadde for en måned tilbake??

     

    Mvh Lasse

     

    kk, men er du sikker på at den driveren jeg hadde på det tidspunktet vil være der når jeg stiller den tilbake?

     

    PRogrammene også, osv?

     

    ty

×
×
  • Opprett ny...