Gå til innhold

SilverCRX

Medlemmer
  • Innlegg

    1 717
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SilverCRX

  1. Jeg kjøpte meg en Lumia 640 i mai, og har egentlig likt den godt hele veien. Det eneste problemet jeg ser med plattformen (for mitt bruk) er at noen av appene generelt sett holder dårligere kvalitet enn android-utgavene. Det være seg Spotify, Facebook, etc.

    Microsoft-utviklede apper holder generelt svært god kvalitet, men det hjelper så lite.. Det blir nok android på meg igjen neste gang.

  2. Høyesterett tok utgangspunkt i elektronikkbransjens vurdering for forventet levetid på mobiltelefoner per 2007, som da var satt til 3-4 år. Ettersom dette er vesentlig mer enn to år, settes reklamasjonsretten til 5 år. Når det er sagt, er fremdeles forventet levetid på telefonen 3-4 år, så det er ikke en selvfølge at man får reparert en telefon som er 4 år selv om reklamasjonsretten er 5.

    P.d.d er det, såvidt jeg vet, ingen FTU-saker på akkurat dette, spent på å se hvordan de evt. avgjør den.

     

    Angående hva forbruker kan forvente av en mobiltelefon i 2014, så vil jeg si at det å miste telefonen fra ~2m høyde ned på asfalt ikke er innenfor hva en iphone skal tåle. Det finnes mobiltelefoner som er bygd for å tåle slikt, iphone er det ikke. De som ønsker en telefon som tåler "juling" bør kjøpe seg en som gjør nettopp det.

    • Liker 1
  3. Hei.

     

    Jeg har per i dag et Denon AH-D750 som jeg har blitt svært glad i. Det har vært min trofaste følgesvenn i snart 20 år, men bærer dessverre preg av tidens tann.

     

    Jeg håpte at noen her kanskje har såpass god kontroll på hodetelefoner at de vil kunne peke meg i retning av et nytt sett som har tilsvarende lyd og spesifikasjoner som de jeg har per i dag.

     

    Ønskeliste, ref de jeg har:

    - halvåpne, men ikke blø alt for mye lyd ut.

    - komfortable over tid

    - lettdrevne, bør ikke kreve en god hodetelefonforsterker for å fungere.

    - IKKE støykansellering

    - solid kabel, helst 3m. Helst kabel kun fra ene øreklokken.

    - all-round lyd, ikke altfor overdreven bass og ikke altfor klar diskant. Liker en rund lyd i hodetelefonene mine, men de bør være egnet til det aller meste av musikksjangre.

    - pris bør helst ikke være over 3000,-, men om de er gode nok går jeg over det.

     

    Genialt om noen har erfaring med AH-D750/950 selv!

     

    Takker på forhånd for svar.

  4.  

    Jeg foretrekker Elkjøp/Lefdal for alle apple-produkter. De har priser som er like lave eller lavere enn Apples egne, 30-dagers åpent kjøp, svært god serviceavdeling og i tillegg er det en fordel at du kan levere produktet inn fysisk på hvilken som helst butikk i hele Norge, og få akkurat samme service som der du kjøpte den. (Så lenge du har kvittering)

     

    Elkjøp/Lefdal er billige, tilogmed ofte billigst av alle. Men når det kommer til Apple produkter har verkstedet lite peiling på reprasjoner o.l. Du får levere inn produktene uten problemer, men produktene kommer ofte tilbake ureparert. Hører at mange kunder velger å gå til Eplehuset o.l. og er villig til å betale for reprasjoner som de ville fått som garanti hos Elkjøp, istedenfor å levere tilbake til verkstedene for 3. og 4. gang uten å få reparert problemet.

    Elkjøp og Lefdal har gått over til ny samarbeidspartner på alt av apple (unntaket er iphone). Deltaservice håndterer nå Apple.

  5. Kanskje det hadde vært en god ide for deg å prøve spillet selv?

     

    Det jeg ville tenkt på med slike spill ifm barn er at det mangler mye filter i en slik verden. Folk har ikke nødvendigvis folkeskikk der på samme måte som er normalt å ha i den virkelige verden.

     

    Dessuten kan det være en verden av sosial utålmodighet, og den er beinhard mot ferskinger. Om man ikke er god med en gang man logger på er man umiddelbart ubrukelig og i veien.

     

    Når det gjelder akkurat WoW ville jeg vært forsiktig. Det er ikke som alle andre spill. Faktisk så tror jeg vanlige skytespill med 18-årsgrense hadde vært lettere for meg å godta for egne barn.

  6. Det foreligger krav til hva som kan kalles et kontor, du skal blant annet ha muligheten til å få inn dagslys. Om du ikke har vindu rett ut er det et normalt alternativ å lage et vindu som gir dagslys via et annet rom.

     

    Er det sensitiv informasjon der, skaff persienner.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...