Gå til innhold

J.E

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av J.E

  1. Fra en som har testet Nexus s og Optimus 2x side om side, så vil jeg påstå at Optimusen har en merkbart bedre skjerm en Nexus s.

     

    Jeg har kjøpt og eier Nexus s og må desverre si at Optimus 2x imponerer mer en Nexus s, når det er sagt vil jeg ikke bytte til Optimus jeg er fornøyd med Nexus'en.

     

    Det jeg derimot vil bytte til er Nexus s med s'amoled, den såkalte Super clear lcd skjermen er bare en vanlig lcd skjerm uten noen spesielle egenskaper, grunnen til navnet Super clear er bare satt for å late som om at andre markeder en Usa og Uk ikke får et mye dårligere produkt.

     

    Lcd skjemen bruker mye mer strøm en Samoled og har ikke noe mer en et middelmådig svartnivå, det er skuffende at Samsung og Google prøver å "lure" forbrukere til å tro at de to produktene er likeverdige!

  2. Digg å kunne lese første kapittel gratis først...

     

    Som det har blitt nevnt;

     

    Last ned og innstaler kindle for pc, da har du muligheten til å lese de første kapitlene gratis på din pc.

     

    Det vil innvolvere registrering men da er du også klar for Kindle og alle kindle baserte tjenester.

     

    Har brukt Kindle i litt over en måned og er kjempefornøyd med hvordan den virker, har lest tilsammen 5 bøker allerede på den med 6" skjerm og kan varmt anbefale den til alle som leser mye, et aber er at hvis man ikke liker å lese engelsk så er utvalget sterkt begrenset for å si det mildt, et annet er at bøkene man kjøper kan bli utilgjenglige for nedlasting senere hvis rettighets innehaver trekker tilbake boka fra ditt marked.

  3. Litt seint å svare til "TS", men for andre som trenger dette så står det på siden til Noctua at de trenger bare et foto av kjøleren og hoved kortet for å kvalifisere til gratis "kit", jeg greide å brekke en skrue på mitt da gjengene var dårlige på den ene tappen og har bestilt av komplett som har på lager akkurat nå.

  4. Skrev inn Tele2s primære DNS-adresse manuelt på routeren min, og nå fungerer det som det skal.

     

    Primær: 193.216.1.10 (nic.daxnet.no).

    Sekundær: 193.216.69.10 (ns.tele2.no) <- Telenor sin DNS etter det jeg vet?

     

    Edit; surfingen oppleves litt raskere enn tidligere, også. Kan det være da at modemet kobler seg direkte opp mot 193.216.1.10, og tar dermed ingen snarveier gjennom 193.216.69.10?

     

    Vel....nå har jeg prøvd forskjelige DNS servere og også denne, takk for at du postet dette foresten :thumbup: og bildene vises for forsiden, men når man klikker inn på en artikkel så er det fortsatt problemer med bildene, noe som får meg til å tro at det ikke er utelukkende DNS som er problemet her......

  5. Kan dere linke til et par av bildene dere ikke ser? :)

     

    http://images.gfx.no/593/593103/ie0.jpg

     

    http://images.gfx.no/593/593066/RollerMous...ort-540x360.jpg

     

    http://images.gfx.no/592/592842/www1989.jpg

     

    Jeg kan ikke se artikkel bilder fra hardware.no i det hele tatt.

     

    Skulle jeg gjettet på hva som er feil, ville jeg si at bilde serveren blokkerer IP range fra noen ISP'er eller motsatt, i mitt tilfelle får jeg internett via Tele 2

  6. Hei som i tittelen lurer jeg på om det er noen som har erfaringer med dette hovedkortet x48c platinum?

     

     

    Ja, jeg har erfaringer med dette kortet og grunnen til at jeg logger meg inn på dette forumet for første gang på to år for å svare på en post er at jeg har ikke hatt noe annet en problemer med dette kortet.

     

    Kortet har et overklokkings forsvar som halverer frekvenser, dette kan skje selv om du kjører kun stock, har prøvd meg med alt av bioser til dette kortet og flere typer ram, dette kortet er rett og slett et mareritt.

     

    Det lever i tillegg sitt eget liv og nekter å bruke noen av alle innstillinger som man setter i biosen.

     

    Det jeg kommer til å gjøre med dette kortet, er å rive det hardt og brutalt ut av kabinettet etter å forsiktiktig ha tatt ut alle brukelige deler men før jeg løsner en eneste skrue, etter det skal jeg lade opp en gammel trofast hagle og skyte det i fille biter til det ikke er en eneste synlig bit igjen.......

     

    Jeg vet at dette kan høres ut som galskap, men det er akkurat hva dette kortet gjør med en...jeg foretrekker heller å få et kort som ikke virker, en et sånt som dette som bare later som det virker av og til og som får en til å prøve å prøve til man ikke har annet en et altfor høyt blodtrykk, blodsprengte øyne og et generelt hat til selskapet som har sluppet det for salg, trygt å si at jeg aldri....og jeg mener aldri!!! Kommer til å kjøpe noe som det står MSI på igjen!

     

    Det her er MIN erfaring med dette kortet, Takk for at du spurte :)

  7. Har hatt 710n et par uker, men allerede første dagen så jeg at det var kontrast forskjell oppe og nede, det vil si at den går progresivt fra lys til mørkere nedenifra, det må vel sies at andre som har sett skjermen mener at jeg overdriver og at forskjellen knapt kan sees, men jeg er extremt pirkete så det er vel der feilen ligger, ellers er jeg veldig fornøyd med denne, super i spill og film og nå legger jeg ikke lenger merke til kontrast forskjellen, ingen døde pixler her heller :)

  8. Panasonic Panaflat pf90, 1280*960@85Hz (crt)

     

    Dette blir sevfølgelig veldig subjektivt, men har hatt denne i tre år nå og

    håper den holder noen år til; for jeg vil ikke ha noen annen før det

    kommer en fullverdig lcd og jeg har ennå ikke sett noen skjerm som

    er så god som denne; vane? kanskje, fornøyd? absolutt! :D

  9. Takker for tilbakemelding, jeg er heller ikke (selv om jeg skulle ønske det) noensomhelst ekspert på noen ting, men i dette tilfelle så tror jeg faktisk at det jeg beskriver er reelt, selv om jeg ikke akkurat nå orker å finne og linke kildene, skal på jobb, så det begynner å bli på tide å legge seg.

     

    Beklager alle (leifene) i første post, noen ganger går det bare litt for fort :roll:

  10. Først; Zybix, fint at du fikk det til, det er jeg glad for.

     

    Videre; apollox, ikke la det beskjedne anntall poster lure deg, har vært rundt om dette forum`et noen år nå og brukt pc i enda flere, så selv om avataren din sikkert er en form for selvironi, så tror jeg ikke at den ihvertfall ikke helt er dekkende for mine kunnskaper.

     

    Nå, Windows vil sette ned hastigheten på hardisken hvis den stadig finner feil på den, og jo rammen kan være medvirkende årsak, husk at vi snakker grader av defekter på ram og forskjelige feil.

     

    Har selv hatt en stor andel av feilene som kommer frem her på forumet gjennom flere operativsystemer og maskinkonfigurasjoner, i et av tilfellene en plutselig treg hardisk, så etter noen runder på dette og forskjelige utenlandske forumer og Microsoft sine svært forvirrende sider, byttet jeg ut rammen og brukte en WD utility og så var alt iorden igjen.

     

    Merk; det vil alltid være forskjelige løsninger på tilsynelatende samme problem, det er det som gjør det så morsomt å holde på med PC :)

  11. Det kan være flere ting som er galt, men det jeg tror, er at det har blitt noen små feil på hardisken din, dette blir detektert av operativsystemet og hvis det skjer et hvist anntall ganger begynner os`et og nedtrappe overførinshastigheten ved å sette ned DMA, dette kan skje trinnvis eller alt i et jafs så du plutselig er nede i PIO og dette kan arte seg på den måten du beskriver.

     

    Det trenger ikke å være permanente feil på hardisken og kan i mange tilfeller repareres.

     

    Undersøk om dette er tilfelle og hvis det er, ta en tur på WD sin webside og se om du finner noe informasjon om din hardisk mode.

     

    Vet at det finnes en utility som kan lastes ned og reparere småfeil på harddisken.

     

    Defekt rambrikke kan også føre tdette.

  12. Jeg hadde også dette problemet i "Call of duty" med et Hercules 9700 pro

    og 3.9 driverene.

     

    Etter flere førsøk med forskjelige drivere, endte jeg opp med å: avinnstalere alt

    som hadde med Ati og gjøre, samt slette alle tidligere foldere og endelig;

    bruke "RegCleaner" fjerne alle reg nøkler som hadde Ati fortegn.

     

    Jeg innstalerte så 3.9 driverene på nytt og etter dette har jeg ikke hatt noen problemer i det hele tatt, selv om jeg spilte det mest problematiske brettene i call of duty om igjen flere ganger for å prøve å reskape feilmeldingen.

  13. Det første han burde gjøre er som du nevner å se på innstillingene i bios: noen kjente innstillinger er: Agp frekvens 66mhz, Agp apature size 64m, prøve å skifte mellom Agp 8X/4X ellers er det å stille opp Agp volten noe jeg har hørt noen har lykkes med, en bios oppgradering er heller ikke dumt å prøve, (da med et annet skjermkort i maskinen antar jeg) oppgraderte driver (eller eldre hvis han har de nyeste) er vel kanskje for innlysende til at det er verdt å nevne, har ikke selv erfaring med biosen på A7N8X så dette er dessverre det lille jeg har å komme med, kjører selv 9700 pro på NF7v.2 som også er Nforce brikkesett uten noe som helst problemer, lykke til. :)

  14. Det første jeg ville sett på er om cpukjøleren er riktig montert, en XP2500 skal ikke bli så varm under normale forhold, hvilken kjøler har du?

     

    Det neste jeg hadde sett på hadde vært cpu spenningen, høyere spenning gir høyere temperatur.

     

    Uoverenstemmelser mellom windowsbaserte måleprogrammer og temperatur avlest i bios menyen er faktisk veldig vanlig, men forskjellene pleier sjelden å være så store som i dette tilfellet, en oppdatering av bios har ofte gitt mere reelle målinger.

     

    Selve hovedkortet har jeg ikke noen erfaring med, men det er sikkert noen A7N8X guruer som kan hjelpe deg hvis du er litt tålmodig.

  15. EHhh..... Var det svar på noen av spørsmålene mine????

    "Bør ikke gå over 50C med en bra kjøler !" Asså ærlig talt. Er du her bare for å få så mange som mulig posts på accounten din?

     

    Kan noen som ikke er her for å spamme men som prøver å hjelpe noen, plz hjelpe meg med mitt problem?!

     

    MvH ZiB

     

    Hvem er det du tror du er: Sentrum av universet?

     

    jarmo svarte jo på et av de to spørsmålene dine, så her var det ingen grunn til å være ufin, tenk før du svarer på en slik måte nestegang :roll:

  16. Det er veldig mange faktorer som gjør att tilsynelatende like oppsett gir forskjelige resultater i "benchmark"; tweaking i bios, hvor mange servicer/prosseser som kjøres av operativsystemet og hvilke, dessuten har de forskjelige benchmarkprogrammene mange ulike innstillinger som i 3Dmark; oppløsning, antialising, texture filtering, også konfigurasjon av testene spiller inn, så her burde det være rom for å prøve seg fram, skal ikke påstå å være noen ekspert, men tror kanskje noen av svarene kan være her.

     

    (alle liker vi pene tall fra pcen sin :yes: )

  17. Kabinettet er et Aopen maxitower, husker ikke modellnavnet men det er ihvertfall ganske romslig.

     

    Bruker en 80mm vifte som er montert på sidedøren slik at den blåser ned på cpukjøleren, dette medvirker selvfølgelig litt til kjølingen men ikke så mye en skulle tro, da jeg monterte den satt en xp2400+ i maskinen og differansen var ikke mer enn -3C dette er imidlertid en stillegående vifte som ikke øker støymengden noe særlig.

     

    Den største støyfaktoren jeg har i min maskin er skjermkortet, (hercules 9700pro) samlet lyd fra maskinen oppleves ihvertfall ikke av meg som noe sjenerende.

     

    Vil også påpeke at Hovedkortet er det samme som før, (At7max2)

    det som er spesielt med dette kortet er at northbridgen blir veldig varm ,

    faktisk 5-7c varmere enn cpu til enhver tid.

  18. Mist silent Twin er en bra kjøler for Barton XP 2800 Hvis du ikke skal klokke og liker en stille maskin, litt småklokking er heller ikke noe problem.

     

    Brukte den på en 2400 før, men da var den i varmeste laget :ca 48c idle og ca 62c full load.

     

    Nå på en Barton 2800, ligger idle på 36c og ca 54c på full load.(det er den høyeste tempraturen jeg har lest av til nå)

     

    Bruker samme kabinett og den samme kjøleløsningen nå som da, så sammenlignings grunnlaget burde være greit.

×
×
  • Opprett ny...