Gå til innhold

xerxes

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av xerxes

  1. Det kommer litt an på hvilke filer du vil slette. Ved hjelp av ctrl+alt+del kan du manuelt avslutte mange programmer og deretter slette filene. Mange filer kan man slette gjennom DOS-ledetekst eller til og med word. Jeg har funnet ut at når man åpner dokumenter i Word så kan man samtidig slette andre. Dette fungerer noen ganger. Det finnes også kommandoer som man kopierer inn i "kjør" som sletter filer.

  2. Prøv å oppdater driverne til cd-rom'en. Driverne forteller jo oprativsystemet hvordan det skal lese enhetene. Eller så er det en bugg..

     

    Hva vet jeg? Bare et forslag.. Et lite spm: er cd-rom'en gammel, eller ny? Er det cd-brenner også? XP sluttet å finne brenneren min i utforsker, men allikevel så finner NERO den når jeg skal brenne.. Kan være slitt..?

  3. Jeg har kjøpt nytt GeForce 4 ATI 4200, men har bare en pentium 3 prosessor.. Er det mulig å fikse det slik at prosessoren blir kompatibel med GF 4? Eller må jeg ha ny prosessor? Det virker ikke som om kortet funker som et GeForce 2 kort heller.. Hva er rådene?

×
×
  • Opprett ny...