Gå til innhold

zTab

Medlemmer
  • Innlegg

    266
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av zTab

  1. Og jeg føler jeg har kommet til et point der jeg nesten må bare spørre henne om hun ser på meg som en venn eller noe mer.

    Nei! Du har ikke kommet til et point det du må spørre henne om slikt..

    Du har kommet til et point hvor du må handle for å finne ut av det. Ta mye på henne, hold rundt henne, hold øyekontakten ekstra lenge, gå for kysset!

     

    Har selv nådd dette point of no return selv et par ganger, og har driti meg veldig ut på å spørre henne, eller si hva jeg følte.. Det ender 9 av 10 ganger feil.

     

    Stå på, lykke til, og husk at man må tørre å risikere å miste henne for å kunne få henne.. ;)

    Word!

     

    Jeg har også brent alle bruer ved å spørre sånn rett ut.. Det er det siste jeg kommer til å gjøre igjen for å si det sånn..

  2. Vel, takk for at du tar deg tid, men det er ikke akkurat oppsettet jeg hadde problemer med. Jeg hadde ikke nyeste versjon av IE. jeg har ikke brukt IE på mange år, og jeg trodde den ble oppdatert via windows update, men tydeligvis ikke ...

     

    I tillegg er det en bug i denne versjonen av webgrensesnittet til Cisco. Man får ikke redigert brukerkontoer og tilgangsnivå, men ved å innstallere Cisco configuration assistant, så kommer man rundt det problemet. Til sist har jeg funnet ut at bugen også lager problemer hvis man forandrer innlogging til host\password. la den stå på kun password og bruk Cisco som innloggingsnavn.

     

    Cisco er ikke akkurat spesielt brukervennlig. Jeg tror de lager det tungvint med vilje for å føle seg important.

     

    haha, det tror jeg også. jeg har ansvar for nettverket på en liten bedrift, og går nå over fra et overbelasta "hjemmenettverk" til profesjonelt utstyr fra Cisco og Zyxel (man kan leke seg når man har ansvar for både innkjøp, oppsett og bruk :p). Utstyret fra Zyxel skal jo i utgangspunktet være "proft" det også, men i motsetning til Cisco så har Zyxel gjort ting litt greit for kjøperen mtp. oppsett, manual osv.

    Cisco må i tillegg ha tidenes mest rotete hjemmeside ... :no:

     

    Her var det mye rart må jeg si.. Først av alt blir det helt håpløst å tro at Cisco lager ting komplisert for å virke mer "important".. Selvfølgelig er det viktig at man lager systemer som er så enkle å sette opp som mulig. Men skal man ha skreddersydde løsninger kan dette fort bli komplisert, sånn er det bare..

     

    Men tilbake til casen her;

     

    SDM er ikke kapabel til å konfigure AP520. En 851 konfigurering har heller ingenting med konfigurering av et aksesspunkt som AP520 å gjøre..

    AP520 er innlemmet i en portefølje Cisco kaller Smart Business Communications System (SBCS) og er beregnet for bruk sammen med en enhet som kalles UC520. Denne tar seg av datatrafikk, tale, sikkerhet for å nevne noe.. For å konfigurere hele SBCS-porteføljen benyttes et verktøy som kalles Cisco Configuration Assistant (CCA). AP520 kan også settes opp utenom dette verktøyet via webgui, noe som gir mer funksjonalitet. Standard administrator login er admin/Cisco. Dette er nok roten til problemet ditt.. Prøv dette som login dersom du ikke har endret på dette..

  3. Akkurat ferdig som IKT-lærling og har en del mer i året enn de som har bachelorgrad her hehe..

     

    greit det, ingen studie gjeld, bare 2 år på vinderegående + 2 år som lærling, hadde de siste 6 månedene som lærling også full lønn.

     

    Nå må man også tenke litt langsiktig.. Lønn er ikke alt her i arbeidslivet. Skal man opp og fram og virkelig tjene gode penger i tillegg til å kunne få større utfordringer, er ofte høyere utdannelse et krav som må være tilstede..

     

    Just my 2 cents

  4. Linksys er kongen av gata. Baserer seg på cisco chipset med en limitasjon i softwaren. Derfor mulig og kjøre egen software på de.

     

    Går for en slik en. Du kommer aldri til og angre :)

     

    Det stemmer ikke at Linksys-produktene kjører på chipset utviklet av Cisco. Linksys er et selskap som er kjøpt opp av Cisco og opererer som en helt uavhengig avdeling innen Cisco. Bare for å oppklare..

  5. Jeg var i militærpolitiet for 6 år siden (urkh.. Lenge siden :ermm:) , og det er flere i min tropp som nå jobber i Politiet. En virkelig god erfaring og et pluss når du søker PHS. Du lærer noe av det samme som bl.a. arrestasjonsteknikk, lovverk, rapportskriving etc.. Absolutt å anbefale! Som noen sier her kreves det litt innsats, men helst under de første 6 mnd som er "opplæring". Etter disse månedene var ihvertfall tjenesten min ganske grei

  6. Stiller meg bak det siste innlegget her. Så lenge du har en grad, så er det veldig mye opp til hva du vil og gjør ut av det selv. Det kan variere fra sted til sted hva man vektlegger selvsagt, men man kommer langt med å finne ut av noe man virkelig vil jobbe med og satser innenfor sitt felt. Når jeg gikk ut fra høgskolen følte jeg meg så "generell" som jeg kunne bli. Kunne lite i dybden, men mye i bredden. Jeg fordypte meg innen nettverk i ettertid og ble foretrukket over master-studenter når jeg søkte jobb, enda jeg "bare" har en bachelor-grad. Nå har jeg jobben jeg bare kunne drømme om når jeg var ferdig på høgskolen, mest på grunn av at jeg virkelig brenner for det jeg nå driver med.

  7. Tror dette må være en av de fineste trådene på hele forumet..

     

    Var sammen med x-en i ca 7 år frem til jeg flytta til utlandet i sommer (da skar alt seg..). Hun gjorde spesielle ting for meg hele tiden..

     

    En av de tingene jeg husker best var da jeg hadde en sommerjobb ca en halvtime unna der vi bodde. Hadde ikke med noe penger til lunsj og glemte matpakka mi. Viste seg da at hun kjørte i totalt en time bare for å levere en matpakke, gi meg et kyss, for så å kjøre hjem igjen.. Hendte også at hun kjørte langt for å hente meg på fester og lignende midt på natten, full og idiot som jeg var... Bodde litt utpå bondelandet, så her snakker vi temmelig greie strekninger.

     

    Har også blitt overrasket med sydentur og andre ting, men det fineste må vel være da jeg fikk et dikt som hun hadde laget om meg som var innrammet og dekorert helt perfekt.. Da skal jeg si dere gutten ikke var så stram i maska lenger.. Så ting trenger nødvendigvis ikke koste allverdens, for det man verdsetter mest er det som kommer innenfra..

  8. Heisann!

     

    Istedenfor å lage en lang sak om hvordan du kan gjøre dette legger jeg ved en link

     

    http://www.swcp.com/~jgentry/topo/cisco.htm

     

    Når det gjelder tilkobling til switch, kan du bare plugge routeren i hvilken som helst av access-portene egentlig. Ved tilkobling til PC er det console som gjelder på routere også på samme måte som på switchen

     

    Hvis du fortsatt har problemer, bare si ifra! :)

  9. Du har nok ikke fått riktig router i forhold til hva du bestilte.. WRT54G og WRT54GL er som sagt tidligere to forskjellige modeller.

     

    Personlig kjenner jeg ikke til WRT54G. Bruker WRT54GL selv og er knall fornøyd!!

     

    Du sier du ikke er avansert router-bruker, men før du vet ordet av det er WRT54G ikke lengere tilstrekkelig ;) WRT54GL flashet til dd-wrt firmeware gir langt flere muligheter til å endre funksjoner enn standard firmware fra Linksys.

     

    Om WRT54G er like stabil som WRT54GL, vet jeg ikke. Uansett er det Cisco komponenter i Linksys. Og Cisco er synonymt med stabilt...:)

    8737770[/snapback]

    Det er ikke Cisco-komponenter i Linksys-bokser bare så det er sagt, men det er heller sånn at Cisco har kjøpt opp Linksys. Utviklingsavdelingen til Cisco har ingenting med Linksys-produktene å gjøre. Når det er sagt må det sies at Linksys-boksene er veldig bra og Cisco hadde nok ikke satt logoen sin på de hvis de var dårlige for å si det sånn. Har WRT54G og WRT300N selv, så absolutt et bra kjøp!

  10. Trodde det var lurt med kardio etter styrketreningene fordi glykogenlagrene er lave og man har lite energi noe som påfører større fettap?

    8672913[/snapback]

    Fettforbrenningsmessig ja, men man bør allikevel få mest mulig ut av styrkeøkten. Det spørs selvsagt hva man legger mest vekt på, men jeg liker å få mest mulig ut av styrkeøktene selv om jeg deffer

  11. Jeg ville gått for gerilja-kardio.. Stå opp tidligere, ta en kopp kaffe og ut for å springe harde intervaller.. Skal love deg at det er effektivt, men det krever en del disiplin å komme seg opp tidligere for å delvis pine seg selv.

     

    Ellers så er jeg litt skeptisk til kardio rett etter styrketrening.. Man bør legge dette til egne økter for å få mest mulig ut av styrketreningen. Just my 5 cents ;)

  12. De fleste mageøvelsene går på hofteleddsbøyerne fordi folk ikke klarer å gjøre de skikkelig.

    8615262[/snapback]

     

    Det finnes også øvelser som det ikke er mulig å komme unna hofteleddsbøyerne, som f.eks "militær-situps", altså der en person sitter på leggene dine og du gjør kryssbevegelser.. Hvis det er noen som har en måte å unngå å kjenne det i hofteleddsbøyerne på denne "øvelsen" så er de velkomne til å komme med forklaring.. Jeg har som sagt tidligere drevet mer eller mindre med styrketrening i 10 år og sliter med dette problemet på denne øvelsen.. Må ta denne årlig i HV innsats.

×
×
  • Opprett ny...