Gå til innhold

iNTEGRALiS

Medlemmer
  • Innlegg

    296
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av iNTEGRALiS

  1. Heihopp !

     

    Har de siste mnd opplevd noe rart. Til tider kommer det enten lite eller mye "støy". Dette opptrer i form av røde prikker/støy som er irriterende. ( se vedlegg for bilder )

     

    Disse prikkene kommer uansett, enten jeg spiller PS3, DVD og film via PC ( s-video ). Kan gå 1-2 uker uten disse prikkene, så plutselig popper disse opp igjen. Varigheten kan være fra 5 minutt til 4-5 timer.

     

    Merke: Fujitsu-Siemens 40" LCD TV Myrica VQ40-1

     

     

    SÅ, er det noen som har noe svar på hva som feiler, løsninger etc ?

     

    Kan nevne at det ikke er overvarmt i rommet, ligger på 20-21 grader.

    post-146868-0-71216800-1296224195_thumb.jpg

    post-146868-0-47396500-1296224268_thumb.jpg

  2. Jeg kaster innpå med Protein ( 100% Whey 3KG PF), Creatin og CarbFuel.

     

    Funker fint, men så har ikke jeg kroppen som en langrennsløper heller da :p

     

    Ellers går det i Selolje, E-Vitamin og Zeus Test Booster. Variert kosthold funker også.

     

     

    Hva som er bra for markerte muskler vet jeg ikke så mye om, men : http://www.x-life.no/index.php/cPath/16?gc...CFU1_3godWV8vbQ

     

    Har noen jeg trener sammen med som bruker noe av det der. Funker fint på de, men har sikkert noe med at de er tynn i utgangspunktet. Tviler for at jeg hadde merket noe om jeg hadde smelt i meg ett par bokser eller 10.

  3. Vil nok tørre å påstå at folk i Nord er atskillig høyere enn de fra Sør.

     

    Der jeg bor så er alle mennene i min familie over 190cm. Oldefar var 199cm og 100 år da han døde :) Farfar og Pappa ruger på over 190cm.

     

     

    Er maaaaange høye her som jeg bor, en kar her har 62 i sko, 210cm høy ( Jeg er 206 og bruker 48 i sko ). Treffer alltid en god del som er over 190cm når jeg er på fest/ute etc. Bor ca 7-8000 personer her.

  4. 193cm her, digg å være høy. damene digger det, gutta frykter det...

     

     

    Fordelen med å ikke være lang som en heisekran, er at jentene oftere er rundt din høyde. Jeg er 192 cm, og vet ikke om mange jenter så strekker seg så høyt opp ;)

     

    At damene liker det så godt er vel og bra, men ikke alle som er like heldig ^^

     

    Er 206ish selv, og ser ut for at folk flest er redd meg xD

  5. Viktig å gjøre narr av de som har lise-og skrevevansker =)

     

     

    Kaloritelling - teller hver kalori?

    - Når det gjelder vekt, er en kalori alltid en kalori, sier Lisa R. Young, lege og forfatter av boken The Portion Teller Plan: The No Diet Reality Guide to Eating, Cheating, and Losing Weight Permanently.

     

     

    - Men det finnes en rekke grunner til å velge mat ut fra andre kriterier enn bare kaloriinnholdet, sier Young. Hvis maten inneholder fiber for eksempel, vil du holde deg mett lenger. Dette kan forhindre at du småspiser for å føle deg mett, forklarer Young.

     

    Velg mat som gir metthet lengre

    - En av fordelene ved å velge frukt, grønnsaker og annen mat med lavt fettinnhold, er at du får "mer for pengene", sier kostholdseksperten Betsy Klein til mdweb.com.

     

    - Karbohydrater og protein har 4 kalorier per gram, mens ulike fettyper har mer enn dobbelt så mye, hele 9 kalorier per gram. I alkohol finner du 7 kalorier per gram, påpeker hun.

     

    - Hvis du teller kalorier for å ta av noen kilo, men samtidig spiser mat med høyt fettinnhold som bacon eller ost til frokost, kan du i teorien konsumere halvparten av det anbefalte kaloriinntaket ditt før lunsj, understreker Klein.

     

     

    - Velger du derimot karbohydrater og proteiner til frokost, som for eksempel en eggehviteomelett med sopp, løk og paprika og kanskje litt lett-ost, har du flere kalorier å gå på i løpet av dagen, foreslår kostholdseksperten

     

    Alternativer til kaloritelling

     

    - I stedet for å telle kalorier, spis mindre porsjoner. Det kan virke grunnleggende og selvfølgelig, men det kan faktisk være lett å glemme at større porsjoner inneholder mer kalorier. Ikke legg for mye opp på tallerkenen. Mange av oss er lært opp til å spise opp det som er på fatet og da gjør vi det, selv om vi egentlig er mett. Hvis du vil være sikker på å bli mett, spar i allefall ikke på grønnsakene. Grønnsaker har svært lavt kaloriinnhold i forhold til mange andre varer og du kan fråtse med god samvittighet. En kopp brokkoli har for eksempel bare 31 kalorier, mens den samme mengden sjokoladeis inneholder 285 kalorier.

     

     

     

    - I stedet for å telle kalorier, kan du velge mat som faktisk bruker kalorier. Finnes det da?? Ja, det finnes matvarer som du bruker mer energi på å forbrenne og fordøye. Kaloriforskjellen mellom en skive hvitt brød og en grovbrødskive er ikke veldig stor, men fullkornsbrød forbrenner nesten "seg selv" på sin vei gjennom fordøyelsessystemet. Hvis du da legger inn mye matvarer som krever litt av kroppen for å fordøye, i hovedsak mat med høyt fiber - og proteininnhold, "sparer" du 12-15 kalorier i hver dag. Høres kanskje ikke så mye ut, men det tilsvarer en 4-5 minutters gåtur. For deg som har en stillesittende jobb eller dårlig tid, kan dette være gode nyheter. I tillegg er mat som har høyt fiberinnhold også den besten maten for deg helsemessig.

     

     

     

    - I stedet for å telle kalorier, sørg for at du konsumerer de rette kaloriene. Svært mye av det totale kaloriinntaket til nordmenn kommer fra brus, godteri, desserter, kaker og alkoholdholdige drikker. I tillegg er vi glad i chipsposene til Kim`s og Maarud - og ikke lenger bare på lørdagskveldene.

     

     

     

    Når det kommer til vekten din, er en kalori en kalori uansett. Men det vil alltid være bedre å velge næringsrik mat som gjør noe for kroppen din når du bruker av dagens "kaloribudsjett." Næringsrik mat som frukt, grønnsaker og fullkornsprodukter kan forebygge hjerteinfarkt, kreft og diabetes, mens de mindre sunne matvarene som godterier, brus og hvitt brød på den annen side kan føre til de samme problemene.

  6. kan ha med at du gjør øvelsen feil ?

     

    Tviler sterkt, både de som jobber på treningsstudioet har sjekket og de som har trenet leeeenge har sett på når jeg tar øvelsene, og de er helt korrekte. Skjønner ikke det der. Er forholdsvis stor av vekst, 206 cm og 117 kg. Så skal teste ut andre øvelser, benkpress blir bare kjedelig.

     

     

    Dessuten er benkpressen litt for smal for min smak, benken er smal og er masse irriterende støttebajs der.

  7.  

     

    http://www.bodybuilding.com/fun/exercises....Cable+Crossover

     

    Cable Crossover

     

    Litt omdiskutert øvelse, men selv kjenner jeg den veldig godt i brystet.

     

     

    Joda, prøvd begge de. Dips ligger jeg på rundt 28 kg ( pr arm ), kjenner det litt, cablecross kjenner jeg ingenting av.

     

     

    http://www.bodybuilding.com/fun/exercises....ainMuscle=Chest

     

    Skal teste ut den øverste imorgen, Around The World.

  8. 1. Hvor mye veier du på morgenen? 117

    2. Er du fornøyd med vekten din? Jau

    3. Hvor mye skulle du likt å veie? 120

    4. Hvor høy er du? 206cm

    5. Er du gutt eller jente? Gutt

    6. Trener du jevnlig? Ja, 6 dager i uka, 2 timer pr.dag

    7. Hvor gammel er du? 24

  9. På HPLC Creatine (Myo sine varer) så står det:
    Innta 5g 4 ganger daglig i 5 dager (oppladning), deretter, 5-10g daglig i 6-8 uker (vedlikehold). Bruk i sykluser på 8 uker med min. 1 uke opphold i mellom. Ved inntak blandes kreatinet med små mengder vann, drikk deretter min. 5dl vann umiddelbart etterpå.

     

    Men pisser som en liten unge med redsel for klovner

    Vel, creatine skal binde vann til muskler. Det kan være at du pisser ut vannet igjen :p

     

     

    Joda, drikker 4-5l vann om dagen :p

  10. Gjør akkurat det samme som trådstarter, merker forskjell om jeg bare tar 5g eller 20g .

     

    Er 120 kg og 206 cm høy. Klarer _meget_ mye mer om jeg tar 20g enn når jeg tar 5g. Men pisser som en liten unge med redsel for klovner :p

     

    Har lest litt på nettet, noen sier 5g, andre sier 20-30g. Vet ikke hva som er rett, holder meg til 20g for now.

  11. Står ingenting om det i Haynes boka.

     

    Hmm, kan selve bryteren være defekt montro ? Det dekslet som er montert inni selve betjeningsmodulen, skal sjekke nærmere imorgen.

     

     

    Edit: Står noe om Heater Blower Motor Resistor i Haynes boka, skal sjekke den også for sikkerthets skyld. Kan hende at den har fått for mye vann etc innabords. Ligger på motsatt side av Vindusviskermotoren, den er forsåvidt også skiftet grunnet vannlekasje.

     

    Edit2: Har sjekket motstanden nå, er ikke den det er feil med.

  12. JEG ville ha gitt 5-6000 for den. Men er ikke glad i tyske biler, og har en krute go 306 93'modell som jeg ga 5000 for ^^

     

    I Bodø ja, jeg og marte skal å se harry potter på Fredag der, kanskje jeg skal komme å sparke litt i dekkene ^^

     

     

    Eldre folk er vel de du burde satse på, evnt noen som er helt blank når det gjelder biler :p

     

     

    Og btw, bilen ser rett og slett strøken ut innvendig. Flott å se at folk tar vare på gamle biler.

×
×
  • Opprett ny...