Gå til innhold

Walter_White

Medlemmer
  • Innlegg

    109
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Walter_White

  1. http://www.gizchina.com/2016/02/26/xiaomi-mi5-lte-bands-confirmed-as-137-only/

     

    Ser ut til at den kun støtter to av tre 4G-frekvenser i Norge. For min del likevel en meget interessant telefon, da jeg bruker lite mobildata og holder meg stort sett til Wifi. Virker som en telefon med svært god verdi for pengene sammenlignet med andre flaggskip, selv med moms og frakt tatt i betraktning. Spent på anmeldelsene nå, samt hva Huawei har fått til med P9-modellen, som visstnok er like rundt hjørnet.

     

    Noen som vet hvor viktig 800 mhz-båndet er? Såfremt man ikke bor i distriktene, skal ved vel holde med de to andre båndene?

  2. Videre så er det egentlig en no-go om det ikke går an å bytte ut harddisken (5400rpm HDD). Ser noen skriver at denne er vanskelig å bytte ut. Hvorfor det? Er det ikke bare et lokk? Noen som vet hva slags type SSD interface den støtter? 2,5"?

    https://www.lenovoservicetraining.com/showcase?sid=1090&key=TGVuZw==

     

    Ser ikke ut som det er vanskelig å skifte ut harddisken, men det kan jo hende at det er mer komplisert enn det ser ut. Det er mange y700-modeller som støtter m.2, men er ikke helt sikker på om denne modellen gjør det. Jeg har i hvert fall kun tenkt å skifte ut harddisken med en 850 evo SSD.

  3. Beste tilbudet på bærbar PC jeg har sett på over et halvår.

    Hva med denne? https://www.netonnet.no/art/data-og-nettbrett/barbar-data/15-16-tommer/asus-x550jx-dm267t/222286.10997/

     

    Litt svakere grafikkort, men SSDen gjør vel at totalopplevelsen blir klart bedre? Vurderer å kjøpe en av disse selv, så er interessert i å høre hva du synes.

     

    Til TS: Lenovo-PCen bør mer enn god nok til de bruksområdene du beskriver. Hvis du trenger en maskin med SSD, kan det være verdt å ta en titt på den jeg linket til.

  4. Heisann. Jeg er på utkikk etter ny telefon, og har sett litt på disse to modellene. Det viktigste for meg er at telefonen har stor skjerm (minst '5.5) og god batteritid, og at den er hurtig og responsiv i menyer/apper. Telefonen kommer til å brukes mye til surfing, Youtube og Twittter, samt noe streaming. Kamerakvaliteten spiller for øvrig ingen rolle, da jeg har kamera utenom. 

     

    Ser at Ascend Mate 7 er billigere enn Note 4, men er litt skeptisk til Huawei som merke. Er denne telefonen pålitelig? Ascend Mate 7 virker i mine øyne å gi mer for pengene, men regner med det er flere grunner til at Note 4 er en mye mer populær telefon.

     

    Noen erfaringer? Takk for innspill og kom gjerne med andre forslag :)

     

  5. Jeg har Homenet, og det fungerer utmerket for meg. Kun vært i kontakt med kundeservice et par ganger, og da har de vært behjelpelige. Tror nok problemene enkelte opplever i første rekke er knyttet til kvalitet på linjen og avstand til sentralen. Har ikke testet ut de nye hastighetene til Homenet enda, men tilbudet de har nå er i hvert fall klart billigere enn tilsvarende hastigheter fra Telenor og Next Gentel. Får forresten 8ms ping på speedtest.net, så linjen min er godt egnet til spilling. Men også dette dreier vel seg i større grad om linjelengde og linjekvalitet enn operatøren.

  6. Jeg kjøpte 4 stk Mx100 256GB på mpx.no i september i fjor for 699kr :wee: Nå koster de faktisk nesten 30% mere! :confused:

    Noen som vet hva prisøkningen skyldes? Jeg hadde håp om at 500 GB-modellene skulle bevege seg ned mot tusenlappen, men de siste månedene har prisene bare steget. F. eks har 512 GB-versjonen av MX100 steget med 500 kroner siden august! Vurderer egentlig å kjøpe en SSD nå, før prisene stiger enda mer (mtp kronens fall den siste måneden).

  7.  

    Det ble Asus-maskingen fra expert foreslått av Walter_White. Jeg ser andre relativt like maskiner fra Asus med dårligere speccs, som koster opp mot 2000 kr mer? Snakker vi om feilprising fra Expert sin side?

     

    Uansett så er også en Crucial mx100 256 bestilt i tillegg, så tipper dette blir bra.

    Da gjenstår det bare å si tusen takk for alle svar og innspill her :)

     

     

    Jeg også lurer på dette, feil pris fra Expert, eller et virkelig godt tilbud?

     

    Expert har en n550jk med i5-prosessor til 8999,- i nettbutikken, men har merket at denne koster 6999,- i butikk. Er mulig at prisene egentlig skulle vært omvendt på nettbutikken, da det ikke gir særlig mye mening at versjonen med i5-prosessor skal være 2000 kroner dyrere enn modellen med i7. Er temmelig sikker på at det ikke er noen andre forskjeller mellom maskinene.

     

    Selv har jeg hatt i5-versjonen i noen uker nå, og n550jk kan varmt anbefales. Meget god allrounder. Løp og kjøp.

  8. Hvis det skal settes inn en SSD i den laptopen fra expert, vil dette gå på bekostning av den som allerede sitter der, eller er det plass til en til?

    SSDen skal erstatte harddisken ja, men det er mulig å plassere harddisken der dvd-drevet befinner seg. Ligger noen guider på YouTube som viser hvordan dette gjøres. Dette vil jo da gå på bekostning av dvd-inngangen, men for mange (meg selv inkludert) blir ikke den brukt uansett.

     

    Det er mulig å erstatte dvd-drevet direkte med SSDen, men da blir ytelsen vesentlig svakere (siden dvd-drevet har sata 2-port, og ikke sata 3 som harddisken). Har planer om å gjøre dette selv på min nyinnkjøpte n550jk selv snart, så har gjort litt research :)

  9. Har ingen erfaring med akkurat den modellen, men en lignende modell kan være verdt å vurdere: http://www.expert.no/baerbar-pc/asus-n550jkcn341h-laptop/p/23810/

     

    Fordelen med denne er at den er 1000 kroner billigere, har IPS display (Komplett-versjonen har TN), litt bedre batteri, er i aluminium, og kommer med ekstern subwoofer. Den kommer dog ikke med SSD, men dette er enkelt å sette inn (til 900 kr kan man f. eks kjøpe Samsung 840 evo, som er bedre enn SSD-en som sitter i Komplett-modellen).

     

    Men uansett hvilken du velger, så er dette solide laptoper begge to.

  10. Jeg har Sonyen selv, og den ville vært et meget godt og trygt valg. Supert bilde til prisen. Jeg kjenner ikke til Pioneer-modellen du linker til, men det er vel mange år siden Pioneer lagde gode TV-skjermer, så jeg ville vært litt skeptisk.

     

    Fant en artikkel om disse modellene: http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1399625329

     

    TV-en er altså ikke produsert av Pioneer, men et kinesisk selskap kalt TCL, og er ekslusiv til Dixon (Elkjøp og Lefdal i Norge). Mulig det er en god TV, men jeg ville holdt meg unna. Kan ikke tenke meg at den er like god som Sonyen.

     

    En annen relevant artikkel: http://www.hdtvtest.co.uk/news/pioneer-tcl-201312133512.htm

     

    Her fant jeg faktisk noen svenske kundeomtaler av 55-tommerversjonen: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?o=2662821

     

    Styr unna Pioneer og gå for Sony-TVen! :)

  11. Noen som har erfaringer med denne? Vil helst ha IPS sjerm, noe som jeg glemte og nevne, hvordan er varmen/lyd? Liker ikke chiclet tastatur noe serlig heller.

     

     

    Skal du ha dedikert gpu, 1080p og IPS til under 6000 er det nok ikke så mange modeller å velge blant. Jeg vil tro varme ikke er noe problem på maskinen jeg linket til, siden prosessoren er en i7-4510u med 15w tdp, og Asus virker å ha gode kjøleløsninger i maskinene sine. Har ingen erfaring med laptopen selv, men tipper det er en temmelig stillegående maskin.

  12. Nå har jeg venta snart et par måneder på at Sony KDL-50W805BBN skal gå ned i pris, og i dag har de det til 6490 kr på Netonnet og Siba. Vurderer å bestille, men lurer på om det er noen sjanse for at det kan bli enda billigere nærmere jul eller i romjula?

     

    Ville definitivt slått til på det tilbudet! Fantastisk pris til en meget god TV. Den engelske varianten koster £730 på Amazon, så jeg ville ikke ventet. Venter du til jul tror jeg heller du ender opp med å betale mer.

  13. Hei. Har nylig skaffet meg Asus N550JK (veldig god maskin for øvrig), og har planer om å innstallere en SSD i den.

     

    Har forsøkt å lese meg opp på hvordan man gjør dette, men er fremdeles litt forvirret. Er det slik at jeg kan ta ut harddisken, erstatte den med SSDen og så innstallere Windows via DVD? Trenger ingen av filene og programmene jeg har på PC-en nå, så å begynne med "kloning" er ikke noe jeg trenger å begi meg ut på.

     

    Laptopen kom uten DVD. Går det greit å laste ned en image-fil og legge denne over på en DVD eller minnepenn? Fikk aldri noe forespørsel om Windows-nøkkel ved innstallasjon av Windows, så da regner jeg med den er integrert i maskinen.

     

    Jeg har verken innstallert en SSD eller i det hele tatt åpnet en laptop før, så setter stor pris på erfaringer og innspill om hvordan man kan gjøre dette på enklest mulig måte.

  14. Personlig syns jeg kvaliteten (byggekvaliteten) på disse maskinene er dritt. I tillegg har du ganske lav oppløsning(1080) - om du skal bruke maskinen til skriving, programmering etc.

     

     

    Personlig hadde jeg heller valgt denne;

     

    http://www.multicom.no/Multicom-Xishan-W355S-15e6-Full-HD-Matt-Intel-Core-i5-4210Me-8GBe-1TB-7200e-GeForce-GTX-860Me-DVDRWe-Uten-operativsystem/cat-p/c1000042/p10629218

     

    Litt bedre specs i en bedre kasse. Samme oppløsning, men hvis du bare skal se film og spille fungerer det bra nok.

    Ser ut som en meget god maskin, men med mva, frakt og windows ender man opp på cirka 8000. Det blir nok litt mye for meg. Prosessoren er jo dessuten litt svakere enn Asusen. Hadde jeg lagt meg på 8000 ville jeg nok gått for denne med SSD: https://www.dustinhome.no/product/5010807134/f550jk-dm104h?ssel=false&utm_campaign=prisjakt&utm_source=prisjakt.no&utm_medium=pricecompare&utm_content=5637146197

     

    Har igrunnen litt lyst på SSD, men er litt stive priser på disse maskinene. 7200rpm bør vel dessuten duge greit?

     

    Interessant det du sier om byggekvaliteten. Hadde nemlig inntrykk av at Asus er blant de beste merkene hva byggekvalitet angår, og at det er merker som f. eks Acer og HP man bør styre unna. Men mulig dette ikke stemmer? Multicom har jeg også forsåvidt hørt en del negativt om.

  15. Heisann. Er på utkikk etter ny laptop, og ser spesielt på denne: http://www.proshop.no/Baerbar/ASUS-F555LN-XO198H-2459436.html?utm_source=prisjakt&utm_medium=cpc&utm_campaign=pricesite

     

    Kommer til å bruke laptopen til streaming av fotball, film, og litt lett spilling (Lego-spill, Rayman Legends, GOAT simulator etc). Er i all hovedsak interessert i enkle, morsomme co-op spill. Asusen jeg linker til har en grei prosessor, og et skjermkort som burde takle f. eks Lego Batman 3/Lego Marvel greit? Er ikke ute etter høy grafikk, men det viktigste er at frameraten holder seg over 30.

     

    Har også inntrykk av at Asus er et merke med generelt god byggekvalitet, noe som jo er et stort pluss.

     

    Budsjettet mitt er omtrent 5k-6k. Lanser gjerne andre alternativer som dere mener gir meg mye for pengene. Det viktigste for meg er en god prosessor og grafikkort (god ytelse) til pengene. Skjermen trenger ikke være 1080p, da dette egentlig kun blir et strømsluk siden jeg som regel kobler til TV-en.

×
×
  • Opprett ny...