Gå til innhold

natrex

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av natrex

  1. Hei.

     

    Jeg har planer om og setteopp et lokalt nettverk. Dette er et fartøy med flere nettverks uttak og trådløse ruter koblet opp til en server ombord. Jeg får ikke til å få mapper til og dele seg på kryss igjenom routere. Har noen kjennskap til hvordan man kan dele en mappe via dette nettverket.

  2. Hei


     


    Jeg har behov for kjøps hjelp og anbefalinger av produkter og oppsett. Jeg har behov for teknisk løsning som tåle høy temperatur og lett og håndtere og "sterilisere", paden må være kompatibel med word excel fil. 


     


    Jeg har behov for følgende


     


    3 x Pader


             Spesifikasjoner:1. Tåle høy temperatur opptil 60 grader. 2. høy luftfuktighet og salt              påkjenning, 3. Håndtere       excel dokument, kan kobles til trådløst lokal Internet. 


    3 x Beskyttelse deksler 


              Spesifikasjoner: vanntett og passer til pad.


    3 x Trådløse tastaturer: 


              Spesifikasjoner:1. Tåle høy temperatur opptil 60 grader. 2. vanntett og lett å rengjøre,           kompatibel med pad.


    1 x Trådløs ruter med stor rekk vide 


            Spesifikasjoner: 1. Tåle høy temperatur opptil 60 grade


     


    Det er ekstremt viktig at padene er stabile og troverdig, vi kan ikke ha nede tid og derfor ønsker vi autolagring på felles harddisk.


     


    Ønsker anbefalinger på oppsett slik at flere brukere kan jobbe på samme excel ark "live" med de 3 padene og evtuelt PC som autolagrer seg på felles harddisken.


     


  3.  

    5 Mb/s (Megabit) har en maks hastighet på 625 Kb/s. Så utifra det du har sagt, så får du rundt det du har betalt for.

     

    For å finne ut din hastighet fra Megabit til Megabyte, deler du Megabit på 8. I ditt tilfelle 5 delt på 8 = 0,625 Megabyte eller 625 Kilobyte.

    Du er nok inne på noe her. Tror trådstarter blandet litt bit og byte .

     

    5Mbit blir 625KB/s

     

     

     

    Ser logikken i denne. Har helt glemt bite og bytes forskjellen. Dette er et god salgs metode for leverandører. Er nok ikke mange som husker eller vet bite mot byte forskjellen og ser dette 1 mot 1 når man ser forkortelsen.

     

    når jeg hadde 1 mbits linja hadde jeg ikke 125 KB/s nedlasting men 600 da også. Forstå det de som vil 

     

    Takk for ditt svar. 

  4. Hallo

     

    Jeg ønsker i bunn og grunn og opprette en sak mot min nettleverandør, men før jeg gjør dette må jeg bare sørge for at jeg har mitt på det rene og tilstrekkelig kunnskap. Derfor håper jeg at dere kan hjelpe meg og gi med den kunnskapen som er nødvendig.

     

     

    Saken følger

     

    Jeg har 5 mb/s linje og dette vises korrekt på nettfart.no og enkelte andre nettfart tester. Men når jeg skal stream filmer, laste ned spill fra steam osv. faller nedlasting even ned til 600 kb/s. 

     

    Jeg har prøvd og luke ut alle de vanlige filter som slå av nedlasting og databruk av nettet, direkte kabel fra leverandøren sin ruter og selvsagt svenske knapper.

     

    Uansett hva jeg gjør har jeg konstant fart på rundt 600 kb/s på nedlastingen og streaming.

     

     

    Deretter prøvde jeg mobildata og vips hva streaming opp i mot motpart serverens even til og levere alt i mellom 3 til 8 mb/s  nedlasting evne. 

     

    Dette gir meg grunnlagt for misstanke om hvorfor i all verden jeg ikke får 5 mb/s nedlasting av en 5 mb/s linje når all  ytelse er dedikert til denne nedlastingen. 

     

     

    Jeg har hvert i kontakt flere ganger med leverandør uten mye hjelp annet en 3 måneders gratis oppgradering til 30 mb/s. Jeg takket ja bare for og teste og vips ligger nedlastingen mellom 3 til 5 mb/s.

     

     

    Derfor lurer jeg på om nettverket trenger en viss mengde overkapasitet for og laste ned max yte evne fra motsatt server eller lukter jeg en form for juks.

     

     

    Jeg tenker hvor lenge jeg har 5 mb/s linje og server der jeg laster ned data fra klare og gi mellom 3 til 8 mb/s bør vel linjen jeg har klare og laste ned 5 mb/s som er angitt som nedlastingen og opplasting evne og ikke 600 kb/s.

     

    Tidligere hva dette abonnement 1 mb/s linje (kanskje noe som henger igjen?) 

     

     

    Takker så meget fra alle innspill.

     

  5. Jeg har gjeste bruker på felles nett, jeg kan logge på nettet men for og motta og sende data må jeg åpne nettleser og bli automatisk sendt til en side for og logge meg på med brukernavn og passord. Dette går smerte fritt og jeg kan bruke nettleser og spotify og andre programmer.

     

    Problemet er at Steam og spillet LoL får jeg ikke logget meg på siden de mener jeg ikke er på logget et nettverk som jeg er, noen gode løsninger på dette?

  6. Jeg har hadd lyd fra mitt hovedkort tidligere men det slutta og fungere etter jeg formaterte. Nå er det kun en munte ikon over lyden på meny linja. Jeg har prøvd og installere driveren fra original cd og oppdatering fra asus.com. Jeg har sletta og deaktivert og aktivert lyd driveren men forsatt ingen ting. prøvde driver sweep men forsatt ingen ting. Men virker som problemet ligger i det at det automatisk laster ned driveren via Windows så jeg får plutselig nvidia sound driver når jeg skal ha Realtek_Audio. Jeg ser inn på datamaskinbehandling så har jeg 4 x driver på lyd som er nvidia drivere. Noen forslag?

  7. Det er ypperlig hardware - og en god match med kortet. Jeg ville vurdert å overklokke CPUen din om du ikke allerede har gjort det. Det er rett og slett så latterlig enkelt å gjøre på 1155 platformen. Selv med automatisk 1-button overklokking og standard kjøling så når du fint 4,2Ghz og det hjelper en god del når du parer det med et så sterkt grafikk-kort. Med en skikkelig luftkjøler og litt mer manuelle justeringer så når mange opp i 4,8-5Ghz på en slik CPU. Poenget er ihvertfall at selv om du skulle være helt nybegynner på området så er det verdt å ihvertfall overklokke konservativt. Skule du gå for 2 kort senere så er det ihvertfall et must - ellers er det vanskelig å ikke bli bottlenecked om du kjører på stock for CPUen - for 2 slike kort har massiv regnekraft og trenger tilsvarende CPU for å yte optimalt.

     

    -Stigma

     

    Har overklokket CPU til 4,81 GHZ :) rammen er smålig klokka også, har tenkt og kjøpe en luft kjøler til grafikk kortet.

  8. Jeg har tenkt til og kjøre BF 3 på ultra når det kommer

     

    Jeg har så langt 1 stk GTX 580 og vurder og kjøpe en til, er det verd pengene og bruke 3800 kr på en GTX 580 til?

     

    For BF3, om du har en sterk CPU sammen med et enkelt GTX 580 kort så tror jeg det i grunnen til gi mer en tilfredstillende opplevelse. Det er forøvrig det samme kortet jeg anskaffet til BF3 bruk.

     

    Det er vanskelig å si noe med sikkerhet før ihvertfall betaen er ute, men men basert på alpha benchmarkene jeg har sett så vil jeg tro at et GTX 580 kort sammen med en sterk CPU sansynigvis vil gi tilfredstillende ytelse i et sted mellom high og ultra instillinger. Det kommer litt ann på nøyaktig hvor kresen du er på frameraten naturligvis. Realistisk sett vil sikkert mestparten kjøre bra på hovedsakelig ultra instillinger for singleplayer - og ærmere high i multiplayer om du skal ha flott framerate. Som regel er den visuelle forskjellen mellom high og ultra såpass relativt liten at det er bedre å gå for framerate i multiplayer over det lille ekstra visuellt.

     

    Jeg ville som minimum avventet til du kan spille åpen beta. Dersom du da synes at du trenger enda mer ytelse enn det du får ut av det enkle kortet så kan du alltid legge på et ekstra kort etterpå. Det blir for dumt å kjøpe et ekstra ett nå før du får testet - for sansyligivis tror jeg at du vil snes det er godt nok som det er - og det koster tross alt en god del penger for et ekstra kort.

     

    Husk også på at neste generasjon med skjermkort ikke er så fryktelig langt unna. Det er vel snakk om Q1 2012 for Nvidia, og sent i Q4 2011 for AMD.

     

    -Stigma

     

    takk, har følgende i min data:

     

    1. OCZ VERTEX 3 2.5" 120GB SSD SATA/600 MLC

    2. GTX580

    3. INTEL CORE I7 2600K 3.40GHZ 8MB S-1155

    4. CORSAIR H80 HYDRO CPU COOLER S-775/1155/1156/1366/AM2+/AM3

    5. CORSAIR AX 1200W PROFESSIONAL SERIES MODULAR PSU

    6. CORSAIR 16GB DDR3 XMS3 VENGEANCE PC3-12800 1600MHZ CL9 (4X4GB)

    7. ASUS MAXIMUS IV EXTREME B3 P67 S-1155 E-ATX

  9. Trenger ikke være 100% like. Du kan kjøre SLI med et 1.5GB kort og et 3GB kort, men du vil kunn få utnytte av 1.5GB så lite vits.

     

    Du kan kjøre sli med hvilket som helst annet 1.5GB 580 kort, trenger ikke være samme produsent, men det kan være lurt og kjøpe et som kjører på ca samme klokkefrekvens (Begge vil kjøre på klokkefrekvensen til det tregeste helt til du begynner og klokke).

     

    Ok:) takk for hjelpen

  10. 2x580 er bedre.

     

     

    Iexo.

     

    Men de 2 stk 580 må være 100% like for og få sli, det kan ikke fungere med annet produsent eller f eks Point of View GF GTX 580 3072MB GDDR5 PCI-E ?

     

    2x580 er bedre.

     

     

    Iexo.

     

    Men de 2 stk 580 må være 100% like for og få sli, det kan ikke fungere med annet produsent eller f eks Point of View GF GTX 580 3072MB GDDR5 PCI-E ?

     

    Jeg har Point of View GF GTX 580 1536MB GDDR5 PCI-E fra før

  11. Det er litt kjipt å kjøpe dyrt skjermkort rett før det kommer noe nytt og mye bedre.

     

    Radeon 7800-serien lanseres i 4. kvartal. Kilde.

     

    Foreløbige specs

    Forklaring på hva XDR2 minne er

     

    To stk 7870 i Crossfire blir sikkert rundt 20% kraftigere og mindre støyende enn ett 6990. Den ennå kraftigere 7900-serien kommer i 1. kvartal, men det blir kanskje litt vel lenge å vente? To stk 7970 i Crossfire regner jeg med blir ca 60% kraftigere enn ett 6990.

     

    er nok vell utålmodig til slikt og kan no alltids selge en HD6990 for en grei pris videre når den tiden kommer med en vakker 7970 eller noe

    Valg av merke er irrelevant siden det er snakk om et klistremerke i forskjell.

     

    Hvis HD 6990 blir såpass gruset av 7970 kan du regne med å selge det videre for under 2000 kr, jeg vet ikke om du syns det høres bra ut, men for meg er det en enorm sum for litt ekstra moro over et 6970 eller GTX 570.

     

    er det ikke bedre og få ting som er med i asus skjermkorte de små programmene, slikt jeg kan overklokke bedre ut i fra hovedkorte har det samme: Voltage Tweak Technology, ASUS SmartDoctor, ASUS Splendid Video Intelligence Technology, ASUS GamerOSD, AMD Eyefinity Technology, AMD HD3D Technology, AMD CrossFireX Technology

  12. Det er litt kjipt å kjøpe dyrt skjermkort rett før det kommer noe nytt og mye bedre.

     

    Radeon 7800-serien lanseres i 4. kvartal. Kilde.

     

    Foreløbige specs

    Forklaring på hva XDR2 minne er

     

    To stk 7870 i Crossfire blir sikkert rundt 20% kraftigere og mindre støyende enn ett 6990. Den ennå kraftigere 7900-serien kommer i 1. kvartal, men det blir kanskje litt vel lenge å vente? To stk 7970 i Crossfire regner jeg med blir ca 60% kraftigere enn ett 6990.

     

    er nok vell utålmodig til slikt og kan no alltids selge en HD6990 for en grei pris videre når den tiden kommer med en vakker 7970 eller noe

  13. Jeg har følgende maskin oppsett:

    1. OCZ VERTEX 3 2.5" 120GB SSD SATA/600 MLC

    3. INTEL CORE I7 2600K 3.40GHZ 8MB S-1155

    4. CORSAIR H80 HYDRO CPU COOLER S-775/1155/1156/1366/AM2+/AM3

    5. CORSAIR AX 1200W PROFESSIONAL SERIES MODULAR PSU

    6. CORSAIR 16GB DDR3 XMS3 VENGEANCE PC3-12800 1600MHZ CL9 (4X4GB)

    7. ASUS MAXIMUS IV EXTREME B3 P67 S-1155 E-ATX

     

    Så lurer jeg på hvilken HD6990 kort jeg skal velge, om Asus sitt passer best siden jeg har Asus sitt hovedkort eller om det er ett fett.

     

    Finnes jo HD 6990: HIS, XFX, Shappire, Gigabyte, Asus, powercolor så lure bare på om det er no forskjell og jeg vil ha det beste.

  14. Hei.

     

    Jeg har problemer med 3 GB/s og 6 GB/s uttaket til min ssd harddisk der daten plutselig ikke finner ssd harddisken med os, slikt at Windows ikke starter opp, slikt at jeg må bytte uttaket fra 3 GB/s til 6GB/s eller motsatt for at den skal finne ssd harddisken.

     

    når dette skjer:

     

    1. Ved oppstart etter lengere periode avslått

    2. Sjelden gang på slått(blåskjerm)

     

     

    1. OCZ VERTEX 3 2.5" 120GB SSD SATA/600 MLC

    2. GTX580

    3. INTEL CORE I7 2600K 3.40GHZ 8MB S-1155

    4. CORSAIR H80 HYDRO CPU COOLER S-775/1155/1156/1366/AM2+/AM3

    5. CORSAIR AX 1200W PROFESSIONAL SERIES MODULAR PSU

    6. CORSAIR 16GB DDR3 XMS3 VENGEANCE PC3-12800 1600MHZ CL9 (4X4GB)

    7. ASUS MAXIMUS IV EXTREME B3 P67 S-1155 E-ATX

     

    Noen forslag til løsning?

  15. noen som kan hjelpe meg med og overklokke følgende: noen som har ferdig oppsett eller noe og anbefalle: (screenshoot av oppsett hadde hvert fint)

     

    1. OCZ VERTEX 3 2.5" 120GB SSD SATA/600 MLC

    2. GTX580

    3. INTEL CORE I7 2600K 3.40GHZ 8MB S-1155

    4. CORSAIR H80 HYDRO CPU COOLER S-775/1155/1156/1366/AM2+/AM3

    5. CORSAIR AX 1200W PROFESSIONAL SERIES MODULAR PSU

    6. CORSAIR 16GB DDR3 XMS3 VENGEANCE PC3-12800 1600MHZ CL9 (4X4GB)

    7. ASUS MAXIMUS IV EXTREME B3 P67 S-1155 E-ATX

  16. ja prøvde det men samme feil og fjerna noen rambrikker osv. feil må vell ligge en plass i kablene fra strømforsyninga til ax1200`?

    Høres sannsynlig ut.

     

    Dersom du, mot formodning, har to stk AX120 som er DOA må du være den mest uheldige jeg har vært borti...

     

    [OT]

    Hadde en fyr (slekting) innom her før i dag, jeg skulle liksom reparere PC'en hans. Det viste seg at fyren hadde, uten at han visste det, satt knappen bak på PSU til "Av". Han ante tydeligvis ikke at det var av/på knapp der...

    Dette hadde ingenting med din sak å gjøre, jeg måtte bare skrive det for å få ut litt frustrasjon.

    [/OT]

     

    ja jeg bruker som regler og være ekstrem uheldig når det gjelder slike ting. Men for håpe det er bare at det ligger i kablene.

×
×
  • Opprett ny...