Gå til innhold

Shar

Medlemmer
  • Innlegg

    127
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Shar

  1. Vil si meg sterkt uenig i overskriften. Kan det strengt tatt kalles en PC version i det hele tatt? Menyene viser bilder av XBOX-knapper, så jeg brukte 3 dager på å finne ut hvordan jeg trykkte B. (backspace hvis jeg husker rett) Om du spiller pc versionen med en xbox kontroll derimot, fungerer spillet ganske bra på pc.

    • Liker 2
  2. Har nå bestemt meg for kjøpe nytt skjermkort, og er ganske sikker på at GTX 560 Ti er det beste valget for mitt bruk. Det jeg lurer på er om noen kan si meg cirka hvor lenge jeg må vente for at det skal komme et annet skjermkort som er bedre ytelse for pengene, eller eventuelt om 560 Ti vil synke i pris i nærmeste fremtid.

    Hvis jeg må vente i opptil en måned for et bedre valg så skal jeg kjøpe det nå.

    Det står mellom Asus sin modell og Gigabyte sin modell. Hva er forskjellene på disse, og hva synes dere er smartest valg?

    Takk på forhånd.

  3. Hei, noen som har noe input de vil dele om Eu west serveren. For øyeblikket spiller jeg på nordic/east, og føler at halvparten av de jeg spiller med ikke kan engelsk eller har forferdelig nettforbindelse. Er det slik på west også? Eller er det ikke noe særlig forskjell på West?

    Jeg spilte på nordic/east før, men jeg skiftet over til EU West med en gang jeg fik muligheten. Det var pågrunn av east er full av russere, polakker og andre øst europeere som IKKE kan englesk og ikke gidder å kommunisere. Jeg må si at det er definitivt bedre på west etter min erfaring, men det er veldig mye arrogante folk, dårlige spillere og slikt på west også.

  4. Hei! Jeg har nettopp installert en frsh Windows 7 på min nye ssd. (corsair force 3)

    Ifra jeg trykker på knappen til jeg kan logge inn tar det cirka 15 sekunder. Etter jeg skriver inn passordet og logger inn må jeg vente 20-30 sekunder før jeg kan se skrivebordet mitt. Normalt skal dette ta rundt 1 sekund. Jeg leste litt om det etter søking på google, og det var andre som hadde samme problemet. Det ser ut som det kan ha noe me en nettverkstilkobling som prøver å kjøre når jeg skal logge inn, som venter 20 sekunder før den får timeout og først da logger meg inn. Jeg har ikke klart å disable dette og lurte på om noen kan hjelpe meg her.

     

    Jeg prøvde å lage en ny bruker. Først lagde jeg en ny administrator-rettighet bruker. Da hadde jeg det samme problemet når jeg skal logge inn. Etterpå laget jeg en bruker med vanlige rettigheter, og på denne kan jeg logge inn instantly.

    Hvordan kan jeg gjør slik at admin brukeren min også logger inn med en gang?

     

    EDIT:

     

     

    Jeg fant løsningen på problemet. Det viser seg at det var forårsaket av en utility kalt smart 6 som følger med Gigabyte hovedkort. Jeg avinstallerte denne, og nå funger alt fint

  5. Det er mye som kan spille inn på boot tid.

    Først er det greit å vite hvilken hardware du har, og hvilken kontroller som har 6Gbps porten du har koblet i (det finnes noen slerkete Marvel).

    Har du koblet til mange perifere enheter? Disse kan øke oppstartstiden.

    Har du en RAID kontroller koblet til?

    Hvor mye software har du installert, og hvor mye starter sammen med windows? (sjek startup i msconfig, og antall prosesser som kjører når du treffer skrivebordet og det første minuttet i task manager)

     

    Jeg har en intel i5 2500k prosessor, 8 gb minne, hovedkortet er av type Gigabyte Z68AP-D3. Jeg er litt usikker på hvilke sata kontrollere det er på det men, jeg tror jeg fant ut at det var Intel på denne siden. Jeg har ikke noen form for raid. Av programmer har jeg installert alt av drivere, også ca. 6-7 små programmer som chrome, daemon tools, ccleaner, osv. Ved oppstart kjøres kun skype og AVG, i tillegg til noen ting som Intel Common User interface som jeg ikke vet hva er. Totalt 7 prosesser kjøres ved oppstart. Periferte enheter er jeg litt usikker på hva er, men jeg har ikke koblet til noe spesielt utenom 1x dvd-rom, 1x ssd, noen vifter, hovedkort med minne og prosessor på.

    Takk for svar

  6. Jeg har nå blitt ferdig med mitt nye PC bygg, og sitter med OSet på en Corsair Force 3 120GB SSD. Jeg kjørte en test med BootTimer og er ikke helt fornøyd med resultatene. Ifra jeg trykker på på-knappen til jeg kan skrive inn passordet for å logge på i Windows går det cirka 20 sekunder, og ifra der går det litt over 10 sekunder før jeg blir logget inn. BootTimer programmet sier at min totale boot-tid er 39 sekunder. Jeg hadde forventet noe mer lignende 14-15 sekunder, maks 20 sekunder på et fresh OS install. Hva er det jeg gjør galt som gjør at jeg ikke får den lynraske oppstarten? Jeg kjører Windows 7 Enterprise, og sata kabelen sitter i en Sata III 6Gbit kontroller.

     

    Takk på forhånd

  7. Jeg holder på å bygge stasjonær pc, og mangler nå bare å velge lagringsmedie. Jeg er veldig usikker på om jeg vil investere 900kr ekstra for en 64GB SSD eller om jeg bare skal ha en 500GB / 1 TB hdd til 700-1000kr.

     

    Jeg trenger ihvertfall hjelp til å bestemme meg om jeg skal ha en 64gb ssd, eller om jeg skal droppe det, og hvilken HDD jeg skal kjøpe. Jeg vet ikke hvilket merke HDD som er bra, og hvilke som har fått dårlige omtaler. Jeg trenger en harddisk på 500gb eller 1 tb som skal koste helst under 900 kr eller lignende. Hvilken nettbutikk burde jeg kjøpe det fra?

  8. Kombinasjonen enchanting og smithing er usansynlig kraftig. Lagde meg en daedric bow med 296 damage. Spillet er griseenkelt selv på master.

     

     

    Hvordan fikk du til dette? Jeg har 100 i smithing, og min Deadric Bow (Legendary) har kun 70 dmg når jeg har 70 i archery. Får den ekstremt mye mer dmg de siste levlene i archery, eller er det en physical damage enchant?

  9. Jeg skal kjøpe ny bærbar og tenker på denne:

    http://www.elkjop.no/product/data/barbar-pc/VPCEH1S1EBEC1/sony-vaio-15-5-barbar-pc-vpceh1s1e-b

    Mitt budsjett er rundt 4-6k. Jeg skal bruke den mest til film og surfing, men vil ha mulighet for å spille f. eks league of legends, dota 2 når det kommer, kansje diablo 3 på lav grafikk, o.l.

    Jeg vektlegger også at pcen skal ha god byggekvalitet og være robust, samt ikke for tykk. Hvordan er Sony på bærbare pcer?

    Også lurer jeg på cirka hvor stor er forskjellen i spillytelsen til 410m gpu, og intel hd 3000 integrert grafikk?

    Takk på forhånd.

×
×
  • Opprett ny...