Gå til innhold

Trondhe

Medlemmer
  • Innlegg

    40
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Trondhe

  1. Jeg har fått æren av å gjøre innkjøp av en familie PC.

    Kriterier:

    - Må ha all included -> Skjerm, tastatur og mus (Høytallere har jeg nok av)

    - PC'en skal være stasjonær

    - Den skal bli brukt veldig allsidig. Bør fungere helt ok til gaming og multimedia.

    - Siden den skal bli koblet opp til en TV for film ol er HDMI utgang et must

     

    Budjsett: Ca 5000kr

     

    Noen som har noen råd/linker om hva jeg kan kjøpe? Jeg har ikke peiling på hva som er bra for pengene, og hva som kan passe for denne bruken.

     

    Takker for svar

  2. Jeg har hatt trådløst nettverk en stund, Linksys WRT54GL. Jeg har alltid kunne sittet på mobilen min å surfe på internett, helt til jeg for en stund siden måtte restarte routeren. Etter dette har jeg ikke klart å logge meg på. Det kommer opp at WLAN'et ikke er tilgjengelig når jeg prøver å connecte. Jeg vet også at det ikke har noe med mobilen å gjør, ettersom jeg ofte kobler meg opp hos venner.

     

    Vi har 2 bærbare i huset også, og det funker uten problem. Jeg har konfigurert til Statisk IP og trodde en stund det kunne være problemet, men jeg prøvde å motta automatisk uten hell.

     

    Noen som vet hva jeg må gjøre? Mobilen min er forøvrig en E51

  3. Dette innlegget kommer kanskje litt sent, men i tilfelle noen andre har hatt samme problem så legger jeg det likevel ut. Til deg R2D2, som sagt så fikk ikke jeg tilgang til noe som helst. Heller ikke det å legge inn filer, installere dem eller flytte dem.

     

    Det jeg gjorde var at jeg kjørte opp i sikkerhetsmodus, og brukte systemgjenoppretting for alt det er verdt. Hadde heldigvis tilgangspunkt som var knyttet til et par timer siden.

  4. Jeg har nettopp reformatert PC'en min, og tenkte jeg skulle være nytenkende ved å ta i bruk Comodo Firewall Pro istedefor McAfee. Dette gikk jo rimelig greit i starten, helt til jeg begynte å tukle med diverse instillinger. Etter å ha installert et program, fikk jeg store problemer, og jeg fikk ikke tilgang på NOE. Jeg kunne ikke engang slå av maskinen fra min egen bruker. Windows fikk ikke tilgang til noen filer i det hele. Deretter startet jeg maskinen i "sikkermodus" og avinstallerte Comodo, her skal man jo selvsagt slå av og på PC'en før man gjør noe mer, men dette falt ikke meg inn. Jeg prøvde å installere Comodo enda en gang FØR jeg slo av maskinen.

     

    Dette viste seg å bli ganske problematisk, for når jeg slo på maskinen etter installasjonen virket ikke Comodo. Jeg finner visstnok ikke cfp.exe filen. Samtidig klarer jeg ikke å avinstallere programmet, ettersom jeg mangler filer. Så hva skal jeg gjøre nå? Jeg vil helst ikke gjøre samme blemmen igjen, så jeg lurer også på hva var det som gjorde til at jeg ikke fikk tilgang på noe som helst?

  5. Hei. Det viktigeste er å ta treningsøktene rolig etter en slik nedbrying av kroppen. De første ukene bør du bare ha helt rolig jogg og bare få hjertet og blodomløpet igang igjen. IKKE begynn med harde intervaller O.L. nå i starten, det vil bare føre negativt ut.

     

    Har hatt litt av de samme erfaringene selv, men ikke i den grad. Selv er jeg fotballspiller, og var ute med skade i en halv sesong. På den tiden klarte jeg å bryte ned kroppen fullstendig. Da jeg skulle begynne igjen kjørte jeg på sammen med resten av laget. Dette var ikke like smart for de harde treningene satt igjen i kroppen lenge etter. Som sagt: Begynn veldig rolig. Muligens enda roligere enn du tror selv, og øk forsiktig.

  6. Automatisk konfigurasjon stod på auto. Jeg fikk problem da jeg skulle kjøre ipconfig/renew. "Det oppstod en feil under fornyelse av grensesnittet Lokal tilkobling: Ingen tilgang"

     

    Når jeg prøver å konfigurere routeren via 192.168.1.1 kan jeg cruise rundt vel og lenge, men med en gang jeg prøver meg på "Save Settings", får jeg opp neste bilde som er "Saved settings successfull", men etter dette klarer jeg ikke å komme inn igjen til konfigurasjonen og må restarte routeren enda en gang.

  7. Jeg har et problem angående min Linksys WRT43GL router. Her en dag mistet jeg plutselig nettet. Når jeg prøver å installere nettverket på nytt via CD-en som jeg fikk med, stopper den opp på siste "sjekken" og får opp feilmeldingen "Finner ikke nettverk, prøv å slå av og på routeren", eller noe i den dur. Selvsagt har jeg prøvd å skrudd av og på routeren 10 ganger.

     

    Jeg har hørt at det er et vanlig problem dette med at den stopper opp på den siste sjekken, så derfor prøvde jeg "EasyLink Connect" også (Som skal gjøre samme nytte som den CD-en jeg fikk med), uten noen lykke her.

     

    Jeg har også prøvd å gå direkte inn på instillingene på routeren ved 191.168.1.1. Problemet her er at jeg ikke helt vet hva jeg skal gjøre når jeg har kommet inn. Jeg setter opp passord på routeren, og mer kan jeg ikke skryte av at jeg kan.

     

    Jeg har selvsagt brukt "reset"knappen flittig

  8. Hei hei. Jeg har problem med .sis filer til min E51. Når jeg skal installere disse filene, kommer det opp at telefonen ikke støtter dette. Vet ikke om det er filtypen eller hva det er. Tilfellet er i alle fall at disse programmene skal fungere til alle S60 telefoner. Noen som vet hva jeg kan gjøre?

  9. I kontrollpanel -> Font/skrift.

     

    Du kan også prøve å slette alle .dll-filene i counter-strike-mappen (ikke cstrike, men mappen før), i tillegg til å slette mappen "platform" i samme mappe. Deretter restarter du Steam for så å kjøre CS. :-)

     

    Aha, trodde det var i Counter Strike mappen jeg skulle finne den filen:) Takk

     

    EDIT: Ingenting har hjulpet så langt. Prøvd å reinstallere men det hjalp ikke. Har sett igjennom Steam Supporten uten at jeg fant noe. Sendte nylig inn spørsmål om dette, men har ikke fått svar.

  10. Er det receiver og høytalere du da tenker på som kun har hdmi? I så tilfelle har jo de fleste dvdspillere scart eller svideo og da kan du koble bildet rett til tven i stede for via receiveren.

     

    edit: surround-annlegg kan være så mangt. Fint om du kunne henvist til hva det er du har sett på så vi kan hjelpe deg i samme retning.

     

    Har sett på dette: http://www.lydogbilde.no/index.php?cat=792...d=2912&p=50

     

    Om jeg kjøper dette, hvordan kan jeg da sette det opp?

     

    Har også en Samsung SV-DVD440 om det hjelper, og den har heller ikke HDMI input. http://www.samsung.com/no/products/oldmode...o/sv_dvd440.asp

     

    TV'en har kun 2 scartinnganger.

×
×
  • Opprett ny...