Gå til innhold

TrustWorthy

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TrustWorthy

  1. Så om jeg forstår det rett er det lite vits i å legge noe penger i oppgraderinger og heller kjøpe ny/brukt stasjonær med et bedre hovedkort?

    I hvilken prisklasse havner jeg om jeg vil ha en pc som vil kunne kjøre Lightroom og andre digitale Mørkeroms-program i tillegg til World of Tanks silkemykt?

     

     

  2. Den PC'en er fin som den er faktisk, med det mener jeg at det er liten vits å oppgradere den. Vel, liten vits hvis målet er å spille nye spill på høy grafikk uten at du har noen planer om å spare opp så du får byttet ut det andre også..

     

    Du kan kjøpe et nytt (brukt) skjermkort og litt mer RAM, det er det eneste jeg kan se er verdt det. CPU er utgått og PSU er litt liten så da blir det over 2.000,- bare på PSU, CPU og HK.

     

    Tanken bak det hele var å kunne kjøre redigeringsprogram som Lightroom o.l bedre for å behandle bilder i RAW-format noe som har gått noe tregt på denne maskinen. Også spiller jeg litt World Of Tanks i ny og ne, men på veldig lav grafikk. Har et Asus 960 ZGB for hånd (brukt) og 16gb ddr3 ram som jeg kunne kjøpe for 2000, vil det utgjøre noen forskjell tror du?

  3. Hei dere! 

     

    Har en eldre stasjonær pc jeg gjerne vil oppgradere uten å legge for mye penger i det, har søkt litt rundt på nett for å finne Cpu/Gpu o.l men aner ikke hvilke som er kompitable med hovedkortet som står i kabinettet.

    Er sikkert noen her inne med litt bedre datakunnskaper enn meg som kanskje vet hva de skal se etter​ og som muligens kan gi meg noen pekepinner.

     

    Hovedkortet er et ASRock M3N78D

    GPU: Nvidia Geforce GT 630

    CPU: AMD Athlon X2 260

    (4gb ddr3 minne)

     

    Strømforsyning er en ATX-5000 (480w maks)

     

    Hadde vært evig takknemlig om det finnes noen som kan lage ei lita liste over deler jeg kan gå til innkjøp av og som passer til dette hovedkortet. Er 2-3 tusen et overkommelig budsjett da mon tro?

     

    På forhånd takk!  

     

  4. Ikke for å skremme deg, men når jeg personlig erfarte at forholdet mitt begynte å gå dårlig, trente jeg mye for å "gjøre meg klar" til det ble slutt, om du skjønner. Det er flere studier som viser at om en person i et forhold begynner å trene (uten at man er overvektig), kan det ofte bety utroskap eller tap av interesse for partneren. Som sagt, dette er ikke noen selvfølge, og jeg kan ta veldig feil, men jeg tenkte det kunne være lurt å opplyse deg om det.

     

     

    Følte meg sånn smått truffet av det du skriver her. For ikke mange ukene siden ble det slutt mellom meg og dama. Følte i forkant at det lå noe i lufta og lurte men hadde ingen anelse om at forholdet vårt skulle ta en slik vending. Men de siste månedene føltes det veldig som at interessen av meg (hos henne) dalte veldig, vi pratet sjeldnere og kommuniserte generelt dårligere.

    Hun begynte blant annet og trene og ville ha mer tid til seg selv og vennene som hun sa. Kjemien mellom oss virket også dårlig. Jeg tenkte i dette tidsrommet at det skyldtes hennes påståtte mangel på overskudd og energi grunnet kyssesyka hun hadde hatt året før og at alt ville omsider bli bedre vis jeg bare ga henne litt tid og albuerom.

    Men så en vakker tirsdag var det etter en prat med henne slutt. Jeg fikk aldri helt forståelse for hvorfor og har etterspurt flere ganger om et mer konkret svar på hvorfor hun valgte å gjøre det slutt uten at jeg har blitt noe klokere av di svarene jeg har fått.

     

    Jeg lurer enda på hva som kan ligge bak alt dette og om det er noe hun ikke forteller ? Det var derfor at innlegget du skrev ble litt interessant for meg.

     

    For er det en ting jeg har intrykk av så er det at kvinner virker å være flinkere å skjule og holde det hemmelig om de har vært utro enn menn.

     

    Any thoughts ?

  5. Heisann!

    Vet ikke om det allerede finnes en tråd som tar for seg det samme her inne..? Men tenkte å lage en tråd hvor man kan dele erfaringer og problemer med operativsystemet wp8 og løsninger som kan være til hjelp for andre :)

     

    Har selv en nokia lumia 920 og har funnet en del irriterende problemer jeg sliter med å finne ut av. Samtidig vil jeg også si at jeg er svært fornøyd med telefonen og mye av min kritikk rettes mot Microsoft ikke Nokia det av flere grunner som jeg kan komme tilbake til siden.

     

    Så hva er deres erfaringer?

    Hvilken telefon har dere?

    Problemer med telefon eller OS?

     

    del her isåfall :)

  6. Takker for gode svar :) hold og avstand tenker jeg ikke på som svært viktig da jeg sjeldent kommer på hold som er så mye over 100m fordi jeg som oftest jakter i terreng med mye skog. Eneste unntak vil være på åpne jorder under revejakt såklart. Når det kommer til priser på ammunisjon så er jeg ikke så kresen. Blir neppe å drive med så mye treningsskyting annet enn i startfasen for å bli kjent med våpen og div ammo typer :) som sagt kunne jeg gjerne tenkt meg ei rifle i .223 kaliberet, men de blir litt for dyre i mine øyne selv om det bare er et engangs kjøp. Men vet dere om noen systemrifler i links som kunne vært attraktive for min type jakt, altså revejakt og eller småviltjakt som toppjakt på tiur, harejakt o.l ? :)

  7. Hei

     

    Vurderer sterkt å kjøpe meg ei rifle i kaliberet 17.hmr da jeg jakter kun på småvilt og rovvilt ikke større enn rev.

    Noen som har noen erfaringer med dette kaliberet?

     

    Har gjort litt research og med tanke på utgangshastighet og kulebane virker det som et ypperlig kaliber for jakt på rev og annet rovvilt, men har hørt at det kan bli for kraftig igjen for hare og skogsfugl da noen sier at den ødelegger kjøttet, noen tanker rundt det?

     

    Et annet pluss jeg har funnet er prisen, spesielt siden jeg skyter links og Savage har dette kaliberet i links til en pris av 3990,- Dermed har man jo mulighet til å legge mer penger i optikk :)

     

    Har fra før av ei god Lanber hagle som jeg bruker til harejakt og rypejakt men så har jeg funnet lokkejakt på rev og kråke veldig spennende å tenker å satse mer på det. Men har et stramt budsjett å har lenge siklet etter .223 kaliberet og andre systemrifler i samme kaliber minuset er at jeg er links å da er utvalget mindre og systemrifler er vanskelige å finne..

     

    17hmr virker å være ganske nytt her til lands..?

    Noen tanker og erfaringer å dele?

    :-)

  8. Hei.

     

    Har installert ubuntu, husker fra installasjonen hvor jeg kunne velge "installasjons størrelse" og valgte 17gb.

     

    Får ikke opp programmene jeg allerede har installert på pcen min, eller det jeg har på hardisken allerede. kan velge mellom vista eller ubuntu under oppstart, og på vistaen er alt der, men ikke på ubuntu.

     

    Er d noen som har vært borti noe lignende eller vet hva jeg kan gjøre for å finne filene jeg ellers bruker i vista, som cs.1.6, msn, alt er jo på hardisken (er en laptop d her), kan det være for at hardisken kan være delt opp i forskjellige deler/sektorer?

     

    Hjælp, ny me ubuntu xD

×
×
  • Opprett ny...