Gå til innhold

asesino

Medlemmer
  • Innlegg

    121
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av asesino

  1. 3 hours ago, xClaymanx said:

    2019 så er den fortsatt under garanti.

    Hør med HP eller der du kjøpte den fra

    I følge HP er garantien utgått.. Er ikke sikker på om det ville være garanti sak uansett. Har vært mye på reise denne laptoppen og det synes :)

     

    2 hours ago, ilpostino said:

    Bruk denne siden til å sjekke garanti: https://support.hp.com/us-en/checkwarranty

    Edit: på denne siden til HP fant jeg dette firmaet: 

    A. Conmodo AS. Adresse: Kongens gate 6, 0153 Oslo, Oslo, Norway. Telefon: 955 10 018

    De er definitiv ikke ett sted du kan ramle innom og få ting gjort. De er av sende inn og vente tre uker kategorien. I andre land kryr det jo av små sjapper som reparerer hva som helst,- har vi virklig ikke noe sånt i Norge??

  2. 5 minutes ago, olalov said:

    Etter å ha bestilt en PS5 16.09.2020, og ventet på en utsending siden starten av november ( har gått fram og tilbake hos PostNord) fikk jeg endelig i går en pakke fra Komplett. Ble skikkelig skuffa når jeg så at pakken ikke var pakket inn og var full av hull, skraper, tape og sprittusj og generelt veldig røft håndtert. Pakken var såpass trasha i transport (kun sendt i PS5-emballasjen) at den må returneres. Har ennå ikke fått noen gode svar fra kundesenteret deres. Hva ville dere gjort? 

    Jeg ville tatt bilder og dokumentert at embalasjen ble ødlagt under transport før jeg åpnet den.. 

    Så ville jeg koblet opp PS'en og begynt å spille og bare kasta embalasjen. Den er nokså godt beskytta inne i embalasjen og det er vel heller ikke lenger noen bevegelige deler inne i konsollen som lett går i stykker. Som f.eks. HD'en på PS4.

    Fikk selv en trasha boks fra coolshop, men alt var helt fint når jeg åpnet.

     

    Lykke til!

    • Liker 1
  3. (windows 11 på hp spectre x360 14)

    Har ny laptop som vanlig er det aldri så enkelt som jeg husker å installere veracrypt(ed) windows i dual boot med ubuntu på luks partisjoner. Denne gangen klarte jeg kunststykke å formatere hele windows partisjonen fra linux,- da jeg i øyeblikket tenkte at reset funker så lenge jeg ikke rører recovery partisjonen.. Sånn er det jo ikke..

    Noen som vet om en måte jeg kan få installert windows på igjen uten å måtte gå igjennom support å vente i dagesvis?

    Håper på at lisens nøkkelen min ligger i re tools partisjonen? Kan jeg laste ned noen filer noe sted å legge inn på windows driven??

     

    god helg :D

  4. Bra humor da.. PS5 er

    59 minutes ago, LordM8YT said:

    Oppdatering hos Coolshop: https://no.coolshop.com/produkt/playstation-5-console-825-gb-ssd-nordic-sony-playstation-5-dualsense-controller-black-playstation-5-hd-camera-max-1-per-customer/2398Q6/

    Ser ut dom de vil få inn flere etterhvert. I hvertfall mulig å bestille. Takk til Distill for info.

    Bra humor! PS5 er ikke på lager,- (wait for it-)- "Vi kan ikke garantere at dette produktet vil bli levert før jul."v :D

  5. 8 hours ago, plankeby said:

    Man er tross alt bra presset på pris i Norge. Vi selger faktisk flere lyd og bildeprodukter billigere enn i India!! Så vi er bortskjemte med priser kontra vår inntekt.

    Black week er mest siste uka med gode priser før julen.

    En selger sa på Elkjøp, vi har tilbud 11 måneder i året... 

    Ikke så dumt som man kunne tro. Jeg kom hjem via Schipol i går og var innom og titta black friday tilbud i tax-free. Ble litt forundret da de fleste tilbudene lå over (i følge prisjakt.no) normal priser i Norge.

  6. 44 minutes ago, Mala said:

    Du er sikkert klar over det, men da er vel denne en gjenganger over anbefalinger til PS5. Finnes i en 2GB utgave også.

    https://www.prisjakt.no/product.php?p=5586258

     

    EDIT: Og kjøleribbe er ett must ja. 

    Nei var ikke det, så takk ;)

    Men da er vel https://www.komplett.no/product/1173105/datautstyr/lagring/harddiskerssd/ssd-m2/wd-black-sn850-2tb-m2-ssd# ett ganske bra tilbud? 

     

  7. Hei hei. Noen her som har peil på ENS domener?? Prøvde å registrere mitt første og viste ikke om den 2 dager lange reveal-bid greia så den gjordet jeg ikke. Skjønner det slik at ETH er lost og det er OK, men hva skjer med domenet. Hvor lang tid tar det før det ligger ute til salgs igjen?

  8. Noen er kritisk, og det liker ikke hausserne. Bombe?

     

     Er vel heller det at noen av oss skulle ønske dette kunne være en tråd for entusiaster. Diskutere nyheter relatert til kryptovaluta, ICO'er osv.. Diskusjoner fram og tilbake om hva random mennesker mener om bitcoins ene eller andre veien blir ganske kjedelig å bla forbi for oss som intresserer oss for crypto-valuta. Da kan man kansje heller lage en ny/egen tråd?

    • Liker 3
  9.  

    Bitcoin under 7000 Euro 9000 USD nå.

    Jepp, ser ut til at hvalene vil leke litt.  Etter hva jeg har lest (uten at jeg kan backe det 100%) så er >90% av bitcoin eid av noen få hundre personer.  Dette gir de naturligvis en enorm markedsmakt, og i et uregulert marked som dette utnytter de det til fulle gjennom pris-manipuleringer.  Det er mye FUD for tiden, noe som gjør det enklere å "kvitte seg med unødvendig ballast" ==> nykommere - dvs de som kjøpte seg inn rundt oppgangen ved juletider.  Disse har lett for å panikkselge og er dermed et lett bytte for hvalene.

     

    Blir spennende å se hva som skjer i forbindelse med alle nykommerne dette året.  Det er >1 millioner som har registrert seg for kjøp og salg av kryptovaluta på Robinhood nå.  Hvis konspirasjonsteoriene mine er korrekte, så gnir vel hvalene seg i hendene.

     

    :)

     

     

    +1

     

    (til spørmålet,- akkurat hva jeg tenker, men aner ikke hva som er sant..).

  10. Hei. Sikkert ikke riktig sted å poste, men beste jeg fant.

     

    Fått flere hennvendelser fra domainagents.com om en klient de har som ønsker å kjøpe en av domene jeg har som ikke er i bruk (hvert på to-do lista i fire fem år nå). Åpningsbudet, som de spesifiserer det som, er på 3000 dollar så med litt forhandling kan det være interresant. Men jeg er selvfølgelig super skeptisk til slike emailer. Googla litt og det virker seriøst, men kun i forumer jeg ikke kjenner fra før.

     

    Noen her som kjenner til de. Scam eller legit?

     

    Mvh

×
×
  • Opprett ny...