Gå til innhold

Knugo

Medlemmer
  • Innlegg

    572
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Knugo

  1. etreX skrev (27 minutter siden):

    Enshrouded føles så sjukt uferdig og billig ut.

    Det er jo tross alt første uka i early access... Og det var ganske billig også.

    Jeg elsket Valheim. Men syns Enshrouded også er knallbra. Det har hundre ganger flere recipes enn Valheim har per nå (tre år etterpå) og drøssevis av skills for ulike kombinasjoner av builds. I Valheim var det knapt noen valg å ta selv.

    • Liker 1
  2. Sitat

    I stedet for at du velger ut et utvalg fordeler til våpenklassen kommer fordelene nå i pakker på fire.

    Man kan lage egne pakker å endre navn på de også om man vil. Trykk på Create package (en svær grønn + knapp til venstre for de ferdiglagde) og legg til de perksa man ønsker fra listen, så fremt de er låst opp. Pakkene man lager kan så legges til i de klassene man vil.

    • Liker 1
  3. Iki skrev (1 time siden):

    <snip>

     

    Hvis man først skal flisespikke altså.

    Skjønner nada av hva dette regnestykket har å gjøre med mitt🙄

    Poenget mitt var: Ta de utgiftene som blir ekstra på PS5 etter fem år, putt de inn i budsjettet (totalt 12 190kr) til pcn lagt frem i artikkelen og finn så ut hvor nærme den pcn kommer ytelsesmessig på en PS5.

    Og hva jeg skal med en SSD til 5000kr på en gamer-pc må gudene vite. Betalte 1090kr for en M.2 Kingston A2000 1TB. Raskere ladetider? Det er ikke er et issue på dagens pcer i det hele tatt, hvor SSD har blitt en standard. Mer FPS, nei.

    Noen nevnte "konsoll-folk" tidligere i tråden. Nå begynner jeg å skjønne hva han mener. Føler jeg har fornærmet noens mor her🤣

    • Liker 1
  4. Avean skrev (23 minutter siden):

    En ting skal konsollene ha, de har alle de gode spillene. Aner ikke hva som har skjedd med PC markedet men der er det ingen innovasjon lenger. Sørgelig

    Hvor er innovasjoen på konsoller? Ihjælscriptede titler hvor man bytter setting og era er vell det eneste som har blitt pøst ut de ti siste åra.

    Nintendo skal ha pluss for innovasjon. Men at konsoller generelt er innovative når det kommer til spill! Ehhh...

  5. Pallehysa skrev (5 minutter siden):

    Ja det var dumt. Men mitt retoriske spørsmål, for å vise kor dumt det er å påstå at konsoller er halvgode løysinger, var smart.

    Men det er jo akkurat det artikkelforfatteren gjør med denne artikkelen. "Se, så crappy pc får du til prisen av av en ps". Man sammenligner epler og pærer...

    Og jeg klarer ikke å se poenget med det, hele verden vet at en pc koster flesk og er for entusiaster.

  6. Iki skrev (31 minutter siden):

    49,- per måned for abonnementet.

    Så om man kjøper en PS5 i dag, og har den i fem år og kjøper fem spill til den hvert år, så har man på den tiden betalt 2940kr for online abo, for å i hele tatt kunne være på nett. Og med moderate 150kr påslag på hvert av de fem spillene på fem år, blir det 3750kr. Totalt 6690kr i ekstra kostnader man ikke har på pc, sett at man er en halvivrig gamer som kjøper store titler som kommer ut på premieredagen.

    Legg til prisen for en PS5 på 5500kr sammen med disse 6690kr og vips så kan man matche med en pc til 12 190kr. Hvis man først skal flisespikke lzm..

  7. Iki skrev (4 minutter siden):

    Hvorfor du skulle kjøpe spillene dyrere på Playstation enn PC skjønner jeg ikke.

    Om du kan kjøpe dem på salg på PC, så kan du det på konsollen også.

     

    Fordi dette?

    https://www.tek.no/nyheter/nyhet/i/JJ1vK4/nye-playstation-gir-prishopp-paa-spill

    AC Valhalla forhåndskjøpte jeg for 500kr til PC, uten noen rabatter eller salg. PS5: 699kr

  8. Av ren nysgjerrighet!

    Hva om man legger på prisen for online abonementet man må ha på PS5 (som jeg regner med de aller fleste har), som sikkert går hver måned og år man har en PS. Og ikke minst 150-200kr påslag for hvert spill?

    Det virker også som alle tror man kaster gamle pc-komponenter eller gir de bort. Man får faktisk igjen penger for de når man selger dem...

    Og BTW, en windows 10 pro lissens får du helt trygt og lovlig på nett til 300kr. Billigste jeg fant var 277kr i skrivende stund.

  9. Mala skrev (6 minutter siden):

    Oh really!! Må jo sjekkes ut :) Takk for tips!

     

    Jeg fant den i en av disse redditpostene i forrige uke en gang. Var bare å kjøre en .exe fil. Ganske kjapt og enkelt. Var en fyr som hadde lastet den opp i en av postene, hvis ikke måtte man merkelig nok maile Zotac for å få den sendt som vedlegg🤨 Mulig de har lagt den ut på de ofisielle sidene nå, men en av admin fra Zotac var inne i tråden å befreftet at den var legit ;)

    https://www.reddit.com/r/ZOTAC/

     

    Jeg fikk refundet min COD akkurat i siste liten fra battle.net btw ^^

    • Liker 1
  10. thomjak skrev (37 minutter siden):

    Jeg har selv kort som jeg venter på men har ikke kontaktet kundeservice 1 gang. Jeg tviler på at det er lett å sitte i første rekke og besvare halve norges ungdomsgenerasjon på akkurat det samme hver eneste dag i 2 uker. Kundeservice her og der er nok rimelig kjørt i huet og endel tar nok letteste svaret for å komme seg gjennom en gnålete dag på telefonen. Og tviler sterkt på at Elkjøp er et unikt tilfelle der alle avdelinger er i sync og oppdatert på hverandre til en hver tid i ellers så kaotiske tider. Kortet kommer når det kommer, hva så om gutten i gata fikk leketøyet før deg selv om du stod før han i køen.

    Nå er det vell akkurat derfor at det heter kundeservice. At deres eneste oppgave nettopp er å besvare kunder som trenger hjelp. Hvis de må ty til det letteste svaret for å komme seg gjennom en dag på jobben som du sier, så får de finne seg en ny jobb...

    Når man har forhåndsbetalt over 10 000kr for et produkt som man har blitt lovt å komme til en satt dato, så har man faktisk rett til å få hjelp og info også. Da skjønner jeg at kunder vil ha mer enn et copy/paste svar.

    • Liker 4
  11. Jdyver skrev (1 time siden):

    Asus 3080 TUF (non OC) er flyttet fra 12 til 17 oktober nå på komplett for min del ? 
    Bestilling registrert "15:14" den 17

    Mitt fikk ny dato fra 17. Okober til 22. Oktober i dag.

    Bestilling registrert kl. 15:06 17. September.

     

    Har heldigvis et TUF OC fra Elkjøp som forhåpentligvis blir sendt 1. Oktober hvis ryktene stemmer.

×
×
  • Opprett ny...