Jump to content

Ullsokken

Medlemmer
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Ullsokken

 1. Oppdatering fra Proshop. Denne kom først 14:00: Så fikk jeg denne 40 minutter senere: Sjekket sporing, står "Vi har mottatt informasjon om sendingen, som for øyeblikket befinner seg hos avsender eller er på vei til Brings terminal. Sporingen oppdateres når sendingen har ankommet terminal i mottakerlandet." Update fra posten: Forventet levering torsdag, 22. oktober
 2. Snakker vi 3090 eller 3080, jeg har bare hørt at de har null kontroll på alt som var bestilt på lanseringsdatoen for 3080
 3. Gratulerer! Bestilte 15:04 på Proshop... (Edit: Fjernet vedlegg)
 4. Hva sier dem hvis du prøver å kontakte? Sendte dem denne: Fikk svar: "Nei, det påvirker ikke bestillingen."
 5. Du har jo fått det til 8000,-. Det vil jo si at du skulle vært en av dem som fikk de som de hadde på lager. jeg ble scammet og betaler 9000,-, men orker ikke å legge meg bakerst i køen noen andres steder. Virker da som folk som bestiller alle andre steder enn proshop og elkjøp faktisk får kortene sine da.
 6. Er det noen som har bestilt fra Proshop (Ikke de som ble sendt ut dag 1) og fått 3080 ventus OC kortet? Hyggelig å se andre få kortene sine, men merker det begynner å bli litt frustrerende å møte en vegg på supporten. Har ordrenummer: 471121xx, noe som tilsier at jeg burde være en av de første.
 7. Morro at du må inn på en dansk side for å få svar, mens KS til Proshop sier: "Vi har dessverre ikke noen ny informasjon, alle RTX 3080-kort har for ukjent leveringstid. Jeg kan dessverre ikke se hvilken plass du har i køen." Så vet de ikke hvilken plass man har i køen heller. Trekker de bare noen heldige vinnere fra lanseringsdagen eller går de etter ordrenummer? Sender de til de som er først i køen fra de forskjellige landene eller er det kun de kortene som kommer til Norge som blir sendt til nordmenn?
 8. Noen som har bestilt 3080 Ventus OC fra Proshop? Har ordrenummer 471121XX og utrolig hvor lite informasjon de gidder å dele sammenlignet med andre butikker. Leser at flere her får sendt ut kortene sine fra netonnet osv, mens proshop er helt tyst.
 9. Noen som venter på 3080 Ventus OC hos Proshop og har hørt noe som helst om når de forventer flere kort?
 10. For en reise med proshop. Spamma F5 fra 14:55, 15:00 kom kjøpsknappen opp og da forsvant "Lanseringskampanjen" deres på Ventus OC og gikk opp 1000,- Bestilte og fikk bekreftelse 15:06 på mail. Ringte inn (svarte med en gang) for å be om 1000 lapp-tilbake og status på om jeg hadde fått det. De sleit noe jævlig med systemet selv og ringte meg opp senere og sa at jeg ikke var rask nok. Venter på tilbakemelding angående "kampanjen" deres
 11. Vurderer sterkt builden over med 10900k + RTX 3080, men vil det være noe problemer med CPU-kjøler og rambrikker? Lest litt på nettet at "Høye" minnebrikker + den kjølerene kan skape litt problemer?
 12. Klarer ikke helt å se hvor den forsvarer 1200,- mer. Eksempel: https://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i9-10900K-vs-Intel-Core-i7-10700K/4071vs4070
 13. Hei, Takk for svar, tanker om denne? Og noen som har erfaring med Proshop?
 14. Hei, Takk for svar, men dette var Ryzen og ikke Intel. I teorien så kan vel HK byttes ut med noe som støtter Intel og CPU? Mener å ha lest Intel holder på med noe tullball med HK/ram-hastighet. Har det noe å si når jeg velger HK?
 15. Hei, Vært ute av gamet en stund og tenker å kjøpe en ny PC og selge den gamle. Tanken er rettet mot gaming og det eneste jeg skal ta med over fra den gamle er en 1tb SSD. - Planen er å kjøpe et RTX 3080 så fort det lar seg gjøre, men da kan jeg bruke tid å på å velge resten av delene nå. - Regner med å bruke ca 9000,- på skjermkortet så da sitter jeg igjen med 11000,- til resten av rigget (Kan strekkes om nødvendig). - Trenger ikke OS. Vet at AMD har gjort det bra med Ryzen siste åra, men med tanke på at det er gaming i fokus så henger jeg fortsatt litt igjen med Intel og tenker i7-10700 hadde gjort seg bra. Når det gjelder kabinett er jeg åpen for forslag, men er veldig fornøyd med Fractal. Resterende beløp burde altså dekke: Kabinett HK CPU (m/kjøler) Ram PSU En M2 SSD 500/1tb Som sagt kan jeg strekke meg litt for å få alt til å gå opp. Bygger selv og setter pris på alle innspill.
×
×
 • Create New...