Gå til innhold

svingstang2

Medlemmer
  • Innlegg

    66
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av svingstang2

  1. Har et problem med min Hero som har dukket opp etter siste softwareoppdatering. Den tar ikke mot alle innkommende telefoner. Iblant blir folk som prøver å ringe meg møtt med telefonsvarer, dette til tross for at mobilen er påskrudd og den har signal.

     

    Samme problem opptrer også tidvis når jeg forsøker å ringe ut - jeg får telefonsvarer...

     

     

    Har One Call og har bestillt nytt simkort i håp om at det order saken.

     

    Noen som vet hva som kan være problemet? :hmm:

     

    jeg har også hatt samme problemet, men ikke klart å løse det.... har også hatt problemer med at en del meldinger ikke kommer inn, og også at noen av meldingene som kommer inn slåes sammen med gamle meldinger slik at det blir et lite sammensurium av meldinger....

     

    jeg har sendt den inn til service, synes det ble uholdbart i lengden (hatt den siden den ble lansert, og oppgradert fw)....

  2.  

    jeg har oppdatert rom'en, men jeg har også problemer med inngående samtaler og sms...

     

    Jeg har også siste ROM og problemene endret seg vel ikke med den. Vil egentlig ha mest mulig bekreftelser ift en mulig reklamasjon. Skal kanskje ta kontakt med HTC og høre om det er et kjent problem som jobbes med. Hvilken operatør har dere som har slike problemer? Jeg har OneCall.

     

     

    Tror feilen ligger hos onecall jeg. Har opplevd det samme mange ganger med 3 forskjellige telefoner.

    Det har eg også. Trur det er onecall som tuller.

     

    bare for å ødelegge statistikken deres, jeg har chess :)

  3. Er det noe som har til tider problemer med både innkommende og utgående samtaler? Jeg har bare mer og mer av dette. Feks kan folk ringe til meg, de får ringetone og ender etterhvert på mobilsvar, men ingenting skjer på min side.

     

    Utgående så kan jeg ringe og ikke komme igjennom, den bare "legger på". Etter 4-5 forsøk går det kanskje.

     

    SMS ifra spesialnummer får jeg sjeldent, må gjerne bestille feks passord til nettbank 4 ganger før det ramler inn 4 meldinger.

     

    Setter pris på tilbakemeldinger!

     

    Har du oppgradert til siste ROM? Jeg hadde samme problem med den ROM som telefonen ble levert med. Min samboer kunne sende meg mange meldinger på dagtid jeg aldri fikk. Hadde samme erfaringer med passord til nettbank som du nevner. Jeg oppgraderte til siste ROM og etter det har jeg ikke hatt noen problemer med å motta meldinger.

     

    Det jeg derimot har erfart er at det ringer gjerne et par ganger med ventesignal for den som prøver å nå meg før jeg hører det ringer. Vibrering kan starte 3-4 sekunder før ringelyden slår inn, og det synes jeg er for tregt.

     

    jeg har oppdatert rom'en, men jeg har også problemer med inngående samtaler og sms...

  4. Hei alle sammen

     

    Har nett fått meg hero (4dg siden) og kommer over denne enorme tråden her:) Har lest et par timer nå og trykket og funnet mye nytt på tlf..

    Vel avansert er mitt første inntrykk da og litt dårlig batterikapasitet..

    Lurer på hvorfor kommentarer på facebook ikke viser på tlf? Alle oppdateringer viser men ikke kommentarer og kan heller ikke legge inn kommentarer..?

    Leser om copilot her og. Er det så at det må betales for? Kun trial som er gratis? (har kun 2gb brikken enda så er kanskje ikke plass heller?)

     

    bare en kommentar ang batterikapasitet... jeg gjorde et eksperiment hvor jeg hverken brukte wlan eller 3g over noen dager, etter fire dager hadde jeg fremdeles 60% batterikapasitet (sendte bare noen mld i ny og ne)!! så begynte jeg å browse litt med 3G, og i løpet av 3 timer med litt browsning nå og da så var jeg plutselig nede på 20%... har også prøvd litt med wlan kontra 3G og for meg virker det definitivt som at 3g suger strøm ut av en annen verden....

  5. Jeg prøvde ikke mobilen før jeg oppdaterte til 2.73.405.5, og nå har jeg norsk ordliste, men ikke norsk tastaturlayout. Det er ikke stress, jeg bare trykker A når jeg vil ha Å eller Æ, ordlisten skjønner såpass.

    Bruk Norsk som keyboard language og prediktion så trenger du knapt å holde inne A eller O. I 9 av 10 tilfeller foreslår den rett ord og på de korte ordene skal du da ikke trykke på valget som er grønt men bare fortsette å skrive. Da vil den automatisk endre det du har skrevet til det som var grønt default valg. Utrolig greit når man bommer litt på taster og når skal ha æøå. Bruker nesten ikke holdefunksjonen lenger men må en sjelden gang velge rett ord fra listen over forslag.

     

    Skandinavisk tastatur er et alternativ men det gir vesentlig dårligere plass og det var noe med hele designet som gjorde at original tastatur ble mitt valg til slutt.

     

    finnes det noen innstillinger som fikser stor bokstav etter punktum? (får stort sett automatisk liten bokstav, men NOEN ganger stor bokstav).... og finnes det noen løsning på orddeling hvor andre del av ordet ikke blir spell-sjekket?

  6. jeg har lagt inn den nye rom'en og den funker utmerket! null lagg når man bytter menyer osv..

     

    jeg har fortsatt litt lagg når jeg scroller fort nedover kontaktlista som er full av facebook bilder, men mye mindre enn før.. alt språk på telefonen er nå norsk, men det så ut som du kunne velge engelsk hvis du vil ha det også..

     

    eneste som fortsatt er litt buggy er twitter programmet peep.. virker som den fortsatt oppdateres litt nå og da..

     

    ang. de som har sagt at dette er en uferdig rom som mangler noen deler, så har ikke jeg merket noe enda.. men det dukker vel opp :p

     

    Hvordan fikk du lagt inn oppdateringen? Som skrevet i en annen post har jeg en del problemer... HTC Sync finner ikke programmet på PC'en..

    Ingen som svarer på rop om hjelp lengre... :(

     

    HTC sync må vel installeres på PC'en?

  7. I tillegg til problemer med å legge inn mobilsvarnummer (se tidligere i tråden), får jeg heller ikke til å fjerne PIN-kodebeskyttelsen på det nye SIMkortet fra Onecall. Nå bruker jeg normalt denne beskyttelsen, men det er jo rart at jeg ikke får lov til å oppheve den. Får bare denne beskjeden:

    "Unable to change SIM card lock state. Possibly incorrect PIN. 3 retries left"

    Det rare er at det står "3 retries left" uansett hvor ofte jeg prøver, i hvert fall så lenge jeg taster inn riktig kode.... :wow:

     

    Kan det være feil på selve SIMkortet??

     

    nop, onecall godtar ganske enkelt ikke å fjerne koden :) har hatt samme problemet selv

     

    men dette står beskrevet under spørsmål og svar på nettsidene deres...

     

    http://www.onecall.no/index.php?content=faq&product=mobile

  8. Hadde en mistanke om det ja.

     

    Hva vil riktig mengde pasta si da?

    Tenke bare at mer er bedre når jeg tok på jeg :)

     

    sjekk her : http://www.arcticsilver.com/pdf/appinstruct/as5/ins_as5_intel_quad_wcap.pdf

     

    Ps: poenget med pastaen er å fylle ut sprekker/tomrom som oppstår når flatene på prosessoren/kjøleren presses mot hverandre. For mye vil gjøre at flatene faktisk blir presset fra hverandre og varmeoverføringen blir dårligere. Den beste varmeoverføringen skjer når mest mulig av metallet på prosessoren kommer i kontakt med mest mulig av metallet på kjøleren. Pastaen leder ikke varmen like godt som metall ;)

  9. Vær forsiktig med å slipe ned på kjølekomponentene... Disse er allerede optimalisert for varmeveksling og uregelmessigheter vil føre til tap av effekt. Bare pass på at kjøleblokka står rett og fast over prosessoren, ev. skaff deg vannkjøling.

     

    kjølerene bør sjekkes før montering, min spriket med nesten en mm i hjørnene! dvs den hadde egentlig bare kontakt på midten... og prosessoren var ikke akkurat flat den heller!

     

    ps: man bør vite hva man gjør før man prøver noe sånt, mente bare å si at gode temperaturer er avhengig av både riktig mengde pasta og også av flatheten på kontaktflatene. det skal ikke mye buling til før dette går dramatisk ut over temperaturene ;)

  10. Hei

    Har begynt å fikle litt i bios for å overklokke prosessoren min litt, en qx6700.

     

    Har fsb på 290 nå og vcore på 1.21(ifølge bios) CPU-z viser 1.136 :roll:

    Har kjøler av typen cooler master vortes 752(2000 rpm load) men synes temperaturene fort blir høye.

    Akkurat nå ligger den på 74 grader load.

    Kan dette ha noe med feil påføring av pasta?

     

    Kjører Prime 95, men skjer noe rart. Har 4 workere, men plutselig stopper en av dem å jobbe.

     

    Har hørt om mye bedre resulatater enn dette.

    Noen som kan hjelpe meg? :)

     

     

    Vil nok tro dette har med pasta/dårlig kontakt cpu-kjøleblokk å gjøre ja!

     

    Har akkurat denne prosessoren og gjorde en større jobb på denne i høst med å forbedre kjølingen av den. Jeg endte opp med å slipe ned både kjøler (TRUE black) og prosessor til de var 'flate', for deretter å eksperimentere med pasta-mengde og plassering. Men nå kan jeg kjøre prosessoren på 1.525 v / 3.5 GHz med temperaturer stabile på ca 75 grader ;)

     

    (jeg må ha så høy spenning for å få den stabil over tid på den frekvensen)

  11. The first being that Legit Reviews was the first and only site to point out that Intel had a performance degradation issue with their drive. The second was the fact that it is hard to endorse a product that costs nearly $1000 knowing that it would not support the features our readers would want once Windows 7 comes out. Intel addressed our first concern by released firmware version 8820, which fixed the performance degradation and fragmentation issue that was common with normal use.

     

    Lenge siden du oppdaterte firmware?

     

    Intel® SATA SSD Firmware Update Tool

     

    trengtes ingen oppdatering, var siste versjon

  12. Heisann

     

    Har en Intel X-25M som jeg synes har blitt veldig treg.

     

    Installerte først windows 7 og synes alt gikk lynkjapt. Brukte den noen dager før jeg måtte ta en reinstallasjon av windows 7 (etter noen hw justeringer). Under reinstallasjonen så formmaterte jeg disken, men selv med en 'ren' installasjon så virker den mye tregere. Ved første installasjon startet f.eks office og firefox umiddelbart, mens nå tar det flere sekunder å starte firefox.

     

    Den eneste endringen hardwaremessig er strengt tatt at nå kjører maskina på 3.5 GHz, mens ved den første installasjonen kjørte den på 2.4 GHz. Synes det virker litt rart om det skulle ha noe å si i negativ forstand (og ja, temperaturene er under kontroll).

     

    Noen som har noen ideèr?

     

    edit: typo

  13. Hei, idag fikk jeg 8gb ram, 120mm vifte, og intel q9650 3ghz quad core cpu.

    Etter å ha instalert cpuen, tatt på den litt mindre viften i forhold til min gamle cpu vifte. så tok jeg på ram og 120mm viften... Da jeg slo på pcen og sjekket speedfan så jeg at cpuen min var på hele 67 grader mens min E6850 3ghz duo core.. var på 17-27 grader på min antec 900 på full guffe i viftene... jeg regnte med at quad coren ville vært på samme varme som duo coren... hvordan kan jeg få cpuen kaldere uten å måtte bruke så mye mer spenn på ny vifte? skal jeg instalere den gamle stock viften?

     

    Takker for svar.

    foreslår at du tar en runde med påføring av pasta på nytt ;) riktig mengde /plassering kan gjøre store utslag....

     

    sjekk her:

     

    http://www.arcticsilver.com/pdf/appinstruct/as5/ins_as5_intel_quad_wcap.pdf

     

    jeg endte opp med to små dråper, en over hver av de 'blokkene' av to cpu'er (illustrasjon i doc). fungerte best for meg, men jeg gjorde litt jobb med å slipe ned både kjøler og prosessor

  14. ser ikke større forskjell enn at det ene har 2GB ram. Trenger vell ikke 2 GB på et singel kjerne kort? med mindre du gamer i 2560x1920 res.. xD

     

    er vel ikke akkurat første gang produsenter dobler minnet i håp om at noen skal være villig til å betale for det, uansett om det er bruk for det eller ikke ;)

×
×
  • Opprett ny...