Jump to content

lassevk

Medlemmer
 • Content Count

  333
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 :)

About lassevk

 • Birthday 02/23/1971
 1. Selvfølgelig ikke. Tenk litt Man må ha Stadia controller for å spille på TV med Google Chromecast Ultra, men hvis man spiller via en PC kan man bruke Stadia controller, mus, tastatur, PS4 controller, XB1 controller eller "en annen støttet controller", hva nå det måtte bety.
 2. Det eneste dette ville ført til er at ingen noterer ned dette passordet og dermed mister kontakt med egen løsning. Systemet burde vært konfigurert slik at det ikke går an å settes i drift med blankt passord (default) for dermed å tvinge installatør eller eier til å sette inn et passord. I tillegg burde standard passord-sjekk vært lagt inn slik at "1234" ikke ville vært OK. Til forskjell fra routere som folk kjøper på Elkjøp og forventer å bare plugge inn et par kabler og så funker det så er vel kjøleanlegg anseelig dyrere greier så det å ha slike rutiner på plass burde vært et minimum.
 3. Var dessverre sansynlig et resultat av at mange nok skrek om at den burde vært åpen umiddelbart. På den ene siden har du alle casuals som skriker høylydt når ting tar for lang tid (>30 minutter) og på en den andre siden har du alle hardcore spillere som skriker høylydt når ting er for lett, og midt på gjerdet mellom de to gjengene så har du alle de som høylydt skriker fordi alle andre også har fått tilgang til de samme tingene de har jobbet for. Er mye crybabies ute og går i Destiny 2 "community" dessverre. Kan dog ikke huske at det var samme hylekoret når Last Wish raidet åpnet opp strike og nye quests og slikt.
 4. Det er bra at sikkerheten ses på, men jeg antar at det blir lagt opp til en gjengs forståelse av dette som gjør at ikke f.eks. Apple kan låse sine enheter til å kun lades fra godkjente Apple ladere, gjerne den ene som fulgte med enheten også?
 5. Glemte dere å poste link til eller å embedde den nye traileren? Står at den skal være synlig øverst i artikkelen men der er det kun et bilde.
 6. Den ble vedtatt: https://techcrunch.com/2018/12/05/australia-rushes-its-dangerous-anti-encryption-bill-into-parliament/
 7. Nå står det riktignok i artikkelen dere refererer til at: > A push to ram the laws through parliament on Thursday, the last sitting day of the year, failed as both sides failed to reach agreement -- meaning the laws will be delayed until at least 2019. Ble det vedtatt eller ble det utsatt?
 8. På samme måte som myndigheter verden over har reagert på lootboxes så håper jeg faktisk at Fallout 76 får de samme forbrukermyndighetene til å våkne opp og se litt på praksisen rundt det å slippe spill som ikke holder det de lover. Jeg håper faktisk på en shitstorm uten sidestykke rundt Fallout 76, full tilbaketrekking og refusjon for alle som har kjøpt spillet, slik at Bethesda faktisk trues såpass hardt at de kan gå dukken. Nå håper ikke jeg at de faktisk går dukken, jeg håper på et bra TES6, men hvis ikke trusselen om dette faktisk lurer i horisonten tror jeg ikke de kommer til å endre oppførsel. Battlefront var dråpen som fikk lootbox-glasset til å renne over, håper Fallout 76 er dråpen som får slippe-uferdige-spill-glasset til å renne over.
 9. Nå er det mange som har det gøy i dette spillet, på tross av alt av bugs, så for noen er det faktisk et (relativt) ålreit spill. Som andre har påpekt her tror jeg de kommer til å slite med å fikse spillet for resten av oss. Selv har jeg kjøpt det og prøvd det på Xbox One, og det er rett og slett uspillbart. Det er nede i 10-15 fps i visse områder og situasjoner, f.eks. var jeg med på en eller annen form for event der det kom masse mobs inn mot et område, det gikk rett og slett ikke rundt. Bugs kan de fikse, ytelse kan de kanskje fikse, men de har både design problemer som de ikke lett kan fikse og konsept problemer som de sansynligvis ikke har planer om å fikse. F.eks. det at spillmekanikk er koblet til framerate gjorde at i den eventen jeg nevnte over, så var det rett og slett ikke mulig å gjøre ting. Jeg fikk ikke healet meg, fordi spillet reagerte ikke på healing knappen, jeg fikk ikke ladet fordi mobs meleet meg og avbrøt ladingen. Jeg fikk heller ikke beveget meg fordi jeg hang fast i terrenget, tror det var en asfaltkant jeg sto og stanget mot, og når spillet kun sjekket slike ting 10 ganger i sekundet så var det dødsdømt. Creation motoren deres er håpløst på overtid og med dagens kraftigere PC'er og konsoller ser vi alle at den strikken er strukket for langt nå. Det at de også har planlagt å lage neste elder scrolls i samme motor gjør at jeg ikke engang kommer til å vurdere det spillet og det betyr også at det kommer ikke til å bli nevneverdig bedre i Fallout 76 sin levetid. Men som sagt, bugs og ytelse kan de fikse til en viss grad. Konseptet, derimot, treffer ikke det heller. Dette er et survival spill i Fallout universet og må ses på mer som et sandbox spill enn et fullverdig spill. Dette er egentlig minecraft minus graving pluss bedre grafikk, ikke noe mer. Vi har til og med samme endboss, men like meningsløst spillkonsept. Dog, jeg har hatt det mye mer gøy i Minecraft enn jeg hadde i Fallout 76. Så selv om de skulle klare å dra ytelsen opp igjen til 30 fps på konsoll (gjerne 60 også), og rette alle bugs, så tror jeg fremdeles ikke at jeg kommer til å spille det, og jeg er ikke alene. Hvis dette er retningen Bethesda ønsker på spillene sine så tror jeg de må finne seg noe nytt å gjøre snart. Hele greia med den kanvas-sekken i collectors edition gidder jeg ikke kommentere engang, det hadde vært å levert hele greia tilbake til butikken her i Norge, holder ikke det som er lovet. Antar og håper at forbrukermyndigheter verden over smekker dem over fingrene og sier at dette kan de rett og slett ikke gjøre.
 10. Vet du spurte han som svarte min post. Jeg spillte også på Kazzak, Cabbot, på Alliance-siden da. Var vel i Guardians of the Light mesteparten av tiden. Husker Forte
 11. Jeg håper for fa... at det ikke skjer. Hvis det skjer så kan man jo stille et realt stort spørsmålstegn om Blizzard bør høre på disse hylekorene, sånn nå med BlizzCon friskt i minne mener jeg. Nå har diskusjonen løpt 25 timer i døgnet på hvorvidt Blizzard bruker kreftene sine på rett ting, og hvis WoW Classic skulle finne på å floppe bare en måned eller to etter launch så blir jo det i så fall en kjempebeskjed å sende til Blizzard, helt motsatt at hva vi ønsker. Jeg er ikke en av dem som ønsker Classic tilbake, jeg mistenker at de aller fleste som husker Classic har helt glemt at de var på et helt annet stadie i sitt eget liv også, og at de nå har hus, hjem, jobb, kone (mann), barn og masser av ting som "stjeler" tid, og det å da sitte en uke i strekk for å få tatt Hogger tror jeg rett og slett ikke mange gidder lenger. Det jeg ønsker av spill i 2018 er noe helt annet. Men vi får se.
 12. Det er ikke nødvendigvis det at vi skal være sist ute med ny tech, men vi har et nasjonalt NIHS - Not Invented Here Syndrome, vi skal aldri kjøpe eller bruke løsninger laget av andre, vi skal lage våre egne løsninger på hver vår lille tue. Vipps er blant dette f.eks., glimrende til vennebetaling men at det også er med på å gjøre Apple Pay og sikkert også nå etter hvert Google Pay utilgjengelig for de store bankene som har satset på Vipps gjør at bankene holder kundene sine muligheter som gissel.
 13. Satt litt på spissen, hvis de ikke er kompetente nok til å teste backupen sin med jevne mellomrom så skulle det vel ikke forundre meg om de forsøker å formattere diskene som en del av feilsøkingen heller.
 14. Det er vel ikke snakk om så veldig mye teknologi som skal til, er vanligvis noen få linjer med programkode som skal til for å verifisere en kryptografisk signatur i dagens programmeringsspråk. Mulig hvis de har laget hele løsningen i COBOL, men egentlig ikke - https://docs.oracle.com/cd/E13203_01/tuxedo/tux91/rf3cbl/rf3cbl30.htm Så det her har rett og slett bare med vilje å gjøre, de burde egentlig bare være en programvareoppdatering unna å ha "teknologien" sin.
 15. Årsaken til at jeg sier "løst" er at slik jeg tolker det (se mer her også: https://www.chromium.org/developers/how-tos/debugging-gpu-related-code) så er feilen at Chromium tillater eksekvering av ekstern kode, og hvis min tolkning er korrekt så bør jo dette være et varsko til mange flere applikasjoner enn Electron-baserte.
×
×
 • Create New...