Gå til innhold

skrammefjes

Medlemmer
  • Innlegg

    53
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av skrammefjes

  1. Hei.

     

    jeg skal kjøpe en trafo til en lampe jeg har stående. det må være en trafo på 24V som kan dra en lyspære på hvertfall 250W. den skal være chassimonterbar og gjerne tåle litt varme.

     

    er det noen som evt hvor jeg kan finne noe sånt?

     

    takker for svar

  2. fant guide til konfigurering.

    nei det er ikke 220v.

    det er snakk om en batteri elminator på 9v eller noe..

     

     

    edit.

    fant ut at jeg ikke trenger å bruke ekstern power til ilo kortet da jeg har 16 pin ledning ned til hovedkortet..

  3. hei.

    jeg har kjøpt noen servere av typen compaq proliant dl360 og 2 av disse har ilo kort. og jeg lurer på et par om dette.

     

    1. hvordan logger jeg inn? kan jeg bruke nettleseren eller må jeg ha et eget program til dette? prøvde i firefox men får at jeg har ulik krypteringsalgoritme. hva er dette?

     

    2. det er en power in plugg på den hvor det skal settes en strømforsyning? hvor mange volt skal denne være på?

  4. hei.

    jeg har 2 hus på en gård å vil ha trådløst nett i begge disse husa.

     

    i det ene huset står modemet og en router. jeg vil helst ha trådløs forbindelse mellom husene. jeg vet hvordan jeg skal sette opp trådløs antenne i det huset hvor routeren står

    men jeg er litt mer usikker i det huset som skal ta i mot signaler fra det første huset.

     

    må jeg ha 2 acsesspoints der med hver sin antenne? (en som tar i mot signalet og sender det til det andre acsesspointet som sender rundt i huset) eller kan jeg bruke en rangeekstender med 2 antenner? en til å ta i mot fra det ene huset og en til og sende lokalt i det andre huset? hvor får jeg i så fall tak i dette og hva er prisen?

  5. ok for å rydde litt...

     

    1. alle burde nå vite at det har en viss betydning i hvilen rekkefølge man legger kablen

     

    2. alle burde også vite at nr 1 ikke er så farlig over korte avstander men at det er meningsløst å ikke gjøre det etter boka da det tar like lang tid.

     

    3. det er forskjell på cat5 og cat6 plugger

     

    det temaet er nå langt utenfor trådstarters spørsmål så vi skal ikke hjelpe han i stede for å diskutere piss om cat6 ++ og hvordan typer plugger som finnes...

     

    han lurer på hvorfor han ikke får kablen sin til å virke. den er på a 25m eller no og er cat 5 UTP.

     

    legg kablene i denne rekefølgen:

     

    hvit/oransj

    oransj

    hvit/grønn

    blå

    hvit/blå

    grønn

    hvit/brun

    brun

     

    uten å avisoler de. dytt de så inn i pluggen så godt du kan å press pluggen sammen. om dette ikke virker: kån/kjøp en kabel tester og test kablene. se at pluggene sitter godt og at kablen er dyttet godt inn i kontaktene. vis det fortsatt ikke virker: gi kablene til meg å gå å kjøp deg noen ferdigkabler.

  6. jeg sa en vei med fartsgrense 80km/t og masse biler! enig at vis du bor på landet så må du jo kunne kjøre. men hadde sansynligvis vært en bedre måte å fikse det på f.eks med elektronisk plombering i stede for mekanisk eller hva det er sånn at du har flere hk til å holde deg i 45km/t selv om det er bakke. kan ikke å mye om akurat dette her da jeg ikke har satt meg inn i det.

  7. kan kanskje si meg litt enig at 45km/t er lite... går de orginalt i 60 kunne det vert greit.. men jeg mener at mopeder ikke skal kjøre på så mange veier de gjør nå.... en moped har ikke noe å gjøre på en vei med 80 km/t og masse biler, lastebiler og busser... og det er veldig få 16åringer som er så flinke som de tror.... ofte litt høy selvtillit.

  8. at en 16 åring trimmer mopen sin gjør det absolut ikke tryggere! desuten mener jeg ikke at de skal ligge i 45km/t på en vei med fartsgrense på 80km/t. jeg mener de skal holde seg unna de veiene. jeg vet om en situasjon der ei jeg kjente veldig godt døde pga en forbikjøring av moped.. tror aldri det ville vert tryggere om noen hadde trimma den mopen....

     

    og jeg er ikke grønn av misunelse.. jeg bare gidder ikke bruke penger på det tullet da jeg bare kommer til å bruke det i to år.

×
×
  • Opprett ny...