Gå til innhold

smygarn

Medlemmer
  • Innlegg

    160
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av smygarn

  1. Skal ha bil nå, Opel Vectra 2.0i 93mob med turbo....

    Men hva er en bil uten modding? ingenting! Så jeg skal mekke ganske mye på den, neon, soting, bøtteseter og litt anlegg.. Men dette er standard..

    Har en 700mhz IBM Thinkpad jeg tenkte å slenge inni for å streame mp3 og for å vise film (divx/dvd).. Men hva annet kan den brukes til.. Har tenkt på mye men det meste er urealistisk og unødvendig.. som overvåkning av hver lille skru i motorn ol..

     

    Hva kan jeg bruke den til for å få en litt fetere bil?

    Åpen for alle forslag og implementerer de gode om jeg kan.. :)

    Bilder og -full- walkthrough kommer når bilen er ferdig til høsten :p

  2. Hei

    JEg skal til å mekke meg bil nu i denne stund, det vil si at jeg skal kjøpe den nå og pusse den opp/trimme den(er man overklokker er man overklokker) over sommeren og ha den klar til jeg får lappen.

    I denne bilen skal jeg ha rimelig mye elektronikk og må/skal derfor ha en pc til å styre dette + kjøre mp3-streaming og div småting (divx?).

    Hvor kan jeg skaffe en strømforsyning til PC for 12V??

    Evt. Noen som har en 12V ladder for IBM Thinkpad??

     

    om jeg ikke klarer skaffe det første blir det vet siste.

  3. huh? håper du mente å henge opp en vifte inne i kabinettet sammtidig som du har en kjøleribbe med vifte på cpu.. dette er iaff no prob.. men jo lengre du tar CPU-vifta unna kjøleribba, de mindre effekt gir den, og det vil du vel ikke om du allerede har en 60grader! ?

×
×
  • Opprett ny...