Gå til innhold

Naga

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Naga

  1. Har tittet litt på GTX 780 fra asus: http://www.prisjakt.no/product.php?p=2015204

     

    Leser at 290 sliter litt med høy temperatur, og derav høyere støynivå for å spinne viftene.

    290 + waterblock koster det samme som GTX 780 med vifte, så førstnevnte er vel et greit alternativ om en går for vannkjøling.

     

    Hva er fordelen med 2 SSDer i raid0 vs. den som ble linket lenger oppe? Har dessverre ingen erfaring/kunnskaper om raid.

  2. Jeg er inne i min tredje sesong på skøyteski.

     

    De to foregående var karakterisert av 2-3 mnd med intense smerter på fremsiden av leggen, noe som kan oppstå allerede etter 10-20 meter med skøyting.Utover sesongen så gir dette seg, men det tar veldig lang tid og er hemmende.

     

    Har en treningsmengde fordelt mellom løping, ski, sykkel og styrketrening på 25-35 timer mnd, og alt annet enn skøyteski mestres helt fint muskulært sett.

     

    Jeg har tatt MR for å undersøke mulig losjesyndrom, men det skal ikke være noe plassmangel der nede.

     

    Har trent tåhev ol. i flere måneder, og dette har vært til null hjelp; Jeg blir pinne stiv i leggene etter noen få rolige skøytetak. Skøyteøktene mine preges av over 50% staking for å "hvile" leggene.

     

    Forslag til hvordan jeg kan angripe dette? Ønsker ikke å bruke halve skisesonger på å slite med forside legg, resten av livet.

  3. Hei!

     

    Jeg er en godt trent ung mann på 25 som ligger på 35-40 treningstimer i måneden (styrke/løping/ski/rulleski).

     

    De siste to ukene har jeg slitt fælt med smerter under ribbena på høyre siden. Følelsen minner mye om sting/hold, men det er noe jeg ikke har fått siden jeg var utrent... og da var det alltid forbigående.

     

    Nå kan jeg få det helt i starten av oppvarmingen, eller ved å gå rolig opp trappen til leiligheten. Har måttet avbryte flere økter, til og med en styrkeøkt! Smertene virker å gå hånd i hånd med høyere puls. De avtar når jeg stopper, men returnerer så snart jeg skrur opp tempoet igjen.

     

    Hva kan være galt med meg?

  4. Likte aldri Mass effect, kom bare noen timer inn i det før jeg ikke gadd mer, skal mye til at jeg skaffer med dette .

     

     

    Mass effect var skikkelig ræv, tviler på at dette blir et godt spill, MEN undrenes tid er ikke omme.

     

    Var det så skuffende at ingen bet på første gang at du måtte prøve en gang til?

     

    Jeg måtte le nå :p Er så mye snakk om hvor fantastisk det var, men det synes ikke jeg. Ser jo på avataren din at det ble for mye for deg som stor fan, men ikke ta det personlig :)

     

    Det er slik troll er, bare å la de være så forsvinner de etterhvert ;)

     

    JEg er ikke troll, har du fått kløpulver i vottene eller? :p

     

    Fått sand i hjernen eller? Du er et troll og en scrub.

    Gå og rydd rommet ditt

  5. Alderen min er irrelevant for hvor jeg ønsker å spille Starcraft 2, uansett kan du bare sjekke profilen min føler det er viktig å finne ut hvor gammel jeg er. Selv om jeg føler det ikke har noe å si, setter jeg heller spørsmålstegn ved modenheten din, som klarer å bryte retningslinjene og komme med personangrep i det første innlegget ditt på forumet.

     

    Og jo, jeg skjønner at Blizzard ønsker at de som vil spille Starcraft multiplayer sjekker at de har de har en lovlig kopi av spillet. Likevel liker jeg ikke begrensningene det medfører for de som kjøper spillet. At det skal være en menneskerett å spille ulovlige versjoner av et spill er bare latterlig å antyde at noen mener. Jeg har tenkt å kjøpe spillet, men vil likevel kunne spille det over LAN uten å måtte gå via Battle.net først.

     

    Du påstår at du skjønner hensiktene bak det Blizzard velger å gjøre, men du er uenig, for å være uenig da?

     

    Modenhet er veldig relevant i forhold til hvordan jeg velger å ta stilling til retningslinjene på forumet. Neida, jeg mener selvfølgelig: Jeg er uenig i retningslinjene, og velger dermed å bryte dem. Jeg skjønner hvorfor retningslinjene er der, men jeg ønsker samtidig å poengtere at jeg er imot dem. Høres det ut som en kjent tankegang?

     

    Din spillpirat, skamme seg!

  6. På teltturer er det vel ment å gjøre noe i tråd med naturen. Hvis ikke kan man vel bli hjemme og spille? Og på skolen er det vel ikke så livsnødvendig å spille, du klarer vel vente til du kommer hjem?

    Vi har tydeligvis forskjellige oppfatninger av hva man gjør på turer. Hvis du skal argumentere mot alt med å si at det ikke er livsnødvendig, har du veldig mye du er imot. Jeg vil ikke vente til jeg kommer hjem, jeg vil spille på skolen. Jeg synes det er dumt av Blizzard å nekte meg det.

     

    Greit nok at du er en snåttunge, og dermed har bautasteiner som grunnløs sutring og mangelfulle holdninger du må forholde deg til. Jeg ser den, og ønsker samtidig å gi deg litt kudos for at du klarer å skrive noenlunde forståelig, noe som gjør at du er minst 7.

     

    Klarer du ikke å opparbeide deg en forståelse av at battle.net skal brukes som verifiseringskanal? Du står fritt til å kople deg opp mot lokale etter dette (som også er verifiserte). Dette kan garantert gjøres gjennom push, edge, mobilt bredbånd, og andre tjenester som du ikke er gammel nok til å vite hva er enda.

     

    Ikke kom her og insinuer at det skal være en menneskerett for deg å spille den gratis nedlastede, og crackede Starcraft 2-versjonen din på telttur.

     

    Dust.

  7. Hei, nesten ingen av dagens lydkort har digital lydugang, er det ikke noe bra? Jeg har et veldig bra hjemmekino anlegg til ca. 17k. B&W mini theatre.

     

    er det ikke sånn at hvis jeg har digital lydutgang fra PCn så tar forsterkern som er veldig bra seg av all lyd koding bla bla? for med analog som nå så tar vel først PCn og tukler med lyden og så forsterken.. kanskje derfor jeg ikke får ortenlig 5.1 lyd og jeg føler jeg får litt feil lyd kontra når jeg ser film fra PS3.

     

    prøver og lære her hvordan det fungerer. har nå creative audigy 2 X-fi something something..

     

    takk for alle svar!

     

    www.google.com

  8. Har gått til anskaffelse av 2x Enermax Aurora tastaturer ( http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=329291 ).

    Ett til jobben, og ett til hjemmet. Jeg kjører Win XP SP2 begge steder.

     

    Begge steder skjer følgende:

    Et par ganger i timen, så vil tastaturet "låse" seg i 5-10 sekunder, hvorpå de 3 LED-ene blinker et par ganger,

    etterfulgt av at tastaturet blir funksjonelt igjen. Om en tast ble holdt nede når denne "laggen" starter, så vil den være

    aktiv gjennom hele prosessen.

     

    Mao. dette er rimelig irriterende.

     

    Vil gjerne forhøre meg om det er noen som har vært borti liknende, før jeg evt. sender dem tilbake til Komplett.

×
×
  • Opprett ny...