Jump to content

latslask

Medlemmer
 • Content Count

  224
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

63 :)

About latslask

 • Birthday 04/01/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Jeg tror erlig talt ikke wot er 'pay to win' lenger det er vell mer 'pay to progress', eller 'pay for å ikke tilte mongis pga den jævla drittkanonen du må bruke i starten' Jeg hater å bruke penger på gull fordi det føles som om du MÅ for å ha det morro med spillet, men jeg digger å kjøpe premium tanks, da får man liksom noe håndfast.
 2. Logg inn på Origin ja... tviler på at Titanfall er bra nok til at jeg gidder det.
 3. http://www.maxfps.no/mus/microsoft/intellimouse-explorer-30
 4. Kan fint vent til vinter 2014, er ikke noen hast å oppgradere hvis jeg ikke skal ha flere 600- serie kort, tenkte kun på det fordi de er i ferd med å forsvinne fra markedet. En annen ting jeg kom til å tenke på er 4K, bør man kanskje sitte stille i båten til 4K blir billig nok til hvermansen eller er det for lenge til?
 5. Etter det jeg forstår så kan man i følge Nvidia sette to kort av samme serie men forskjellig produsent i SLI. Er dette begrenset av forskjellige mengder minne og eller klokkefrekvens/andre faktorer? Kan for eksempel mitt KFA2 660Ti EX OC 2GB settes i SLI med et ASUS 660Ti 3GB? Vil dette for øvrig være en god oppgradering eller er det lurere å vente til 660Ti kortet mitt ikke har kjangs lengre å kjøpe 800/900 serie?
 6. Blir veldig spennende å se hva han får til, modden hans av Empire var jo extremt bra.
 7. Jeg vi gjerne legge til at RPG elementene ve å tren opp hærer og generaler ser ut til å være drastisk utvidet, noe jeg syns er javlig kult. Spesielt er det kult at forskjellige hærer får egenskaper etter hva du gjør med dem.
 8. Jeg syns det jeg har sett på e3 ser drit bra ut! Når det gjelder hvor let infanteri ble drept av balista og chariots så tenker jeg at vi først må få vite mer om hvor respektivt dyre enhetene er og hvordan replenishment fungerer før vi vet om det er bra eller dårlig.
 9. Systemet for å erverve erfaring blant hærer som beskrives her høres helt fantastisk ut!
 10. Jeg har samme prosessor clocket til 4.1 og 660 Ti, har spilt spillet på mye lavere innstillinger og opplevd ganske kraftige dropp i FPS selv, særlig med flere spillere. Så det kan virke som om det krever heftig mye med en gang det blir mer enn to fulle hærer på banen.
 11. jeg haddde samme problemet, fant en løsning på forumet til spillet. Du må disable en av nettverksprotokolene: Winpk Filter LightWeight Filter.
 12. Må innrømme jeg ble svært skeptisk av det jeg fikk høre i denne artikkelen: http://www.vg247.com/2013/05/15/ea-opens-dice-la-will-work-on-star-wars-ip/
 13. ThisOg vedrørende forhåndskjøp skyr brent barn ilden. Aldri mer, tull å forhåndsbestille. Jeg vil vite mer om produktet før jeg kjøper det. Helt enig i dette, best å være sikker på at det er verdt pengene før man handler. At selskapene lokker med D1DLC er også en luguber praksis. Men, personelig er jeg nok for håpløst fanboy av denne serien til å klare å la være brent barn lukter svidd.
×
×
 • Create New...