Jump to content

citation

Medlemmer
 • Content Count

  164
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Men kan også vere at kjølekanaler er tett og at den blir overopphetet og stopper. Prøv i så tilfelle med systemrens. https://www.maritim.no/systemrens
 2. Sot i motoren . Min motor gikk ikke på tomgang som var 8-900rpm gikk ruskete på 1100rpm. Løsningen var powertune fra quicksilver Spayes inn forgasserene mens motoren går. .
 3. Ender vel med at batteriene tar fyr og brannbilen brenner opp. Slik som endel teslaer allerede har gjort.
 4. https://www.maritim.no/systemrens
 5. Både den som tror at Gud finnes og den som ikkje tror at Gud finnes beviser at han finnes, fordi vi kan ikkje bli bevist noe som ikkje finnes. Alt som finnes opp datamiskinen absolutt alt er skjedd av tro. Ingen ting blir til av vantro. Bibelen sier om Gud at: han som kaller på de ting som ikkje er til som om de var til og de blir til. Hele universet er blitt til av tro. Gud skapte seg selv av tro.,før noe var til.Og der ikkje var stjerner eller planeter. Ateisme er bare dårskap fra ende til annen. Like som de som vil boykotte Israel og lar vere og kjøpe Jaffa apelsiner og grønnsaker som bare fører til at palestinere mister jobben sinn. Skal man boykotte Israel så må man nesten tilbake til steinalderen. Hva med intel sykehusteknologi.osv osv. Hva var det Gud sa til Abraham Jødenes stamfar. Og i deg skal hele jorden velsignes.
 6. jeg tror jeg skal ha 6stk får se litt an fremover etter som det livner i lunder.
 7. Du kan forøvrig ha kontroll på slike elementer på egenhånd. Er dog normalt at det går andre vei, at GPU øker antall rpm over tid - om du ikke er flink til å vedlikeholde maskinen ift. støv. Disse viftene har dog en begrenset levetid, som alt annet som avhenger av et kulelager. Neida alt det har jeg gjort, og viftene virker fremdeles og er ok. Jeg la derimot merke til at det var så stille i 3d iforhold til hva jeg var vant med.Prøvde derfor og sørge for at de virket med og reinnstalere driver eller noe sånt så fikk dem til og gå igjenn, fint en tid men så kommer jeg på igjen er ikkje pc litt stille? Jo så sannelig har de slått seg av igjen osv..osv. Så eneste jeg tror det må vere er driverene for temp info fra gpu er i orden.
 8. Jeg mistenker nvidia for og bevist kjøre ned viftene på eldre grafikk kort i driverene sine. Mitt gtx580 røk pga det. akkurat som skiver produsenter stopper skriveren etter ett vist antall sider som er skrevet ut. AMD har jeg aldrig hatt problemer med.
 9. Kommer vel mest ann på hvilken skjerm du bruker og hvilken programmer/spill du bruker.Om du trenger oppgradere. For 720P så holder jo det der i bøter og spann.
 10. Jeg tenker vi må se på hva som kjedde i begynnelsen.Da var mennesket i harmoni med Gud men så døde vi bort ifra ham, i og med vi åt av godt &ondt og ble god og ond. Gud i sin viten så vel da at han måtte bli menneske og bli prøvet i alt men dog uten synd og siden lide og smake døden for at vi skulle slippe.For uten at mennesket blir renset i et annet menneskes rene blod kan det umulig bli renset for ondt.Så for meg er det ganske så logisk at Jesus måtte lide og smake døden for at vi skal kunne komme tilbake til ham i harmoni slik det var før ondt kom inn i verden.For like såfult som synden kom inn i verden ved den ene(Adam) menneskets fall og trengte igjennom til oss alle så vi alle døde. Så hvor meget mere skal vi ikkje bli frelst i fra synden og døden igjennom det ene mennesket Jesus Kristus som ble en frelser for oss alle iogmed at han aldrig syndet.
 11. Jeg tror på Jesus pga de gjerningene han gjorde. Han viste at Gud er bare god og ønsker at vi skal komme tilbake til ham og bli som ham altså bare god og ikkje god&ond(slik vi er i dag) og han gir os mulighet og kraft og støtte til og bli som ham igjennom det verk han gjorde på korset etter og ha blitt prøvet i alt uten og ha gjort det onde. Når ett menneske innser sitt behov for frelse og velger og invitere veien til Gud(altså Jesus)in i sitt hjerte for og bli herre i ens liv, så renser han oss med sitt eget blod og føder oss på ny og gir oss sin ånd. Og dette gir han oss uten at vi har gjort noen gode gjerninger eller gjort oss fortjent til det,men bare for di han elsker oss og vil ha oss tilbake i harmoni med seg igjen.Ingen annen trosretning har dette at deres Gud har smakt døden for oss for at vi skal slippe. Jeg tror på dette også fordi jeg innser at vi i vår vilje ikkje har kraft nok til å bare gjøre det gode,en eller annen gang faller vi og gjør det onde selv om vi ønsker og gjøre det gode. Vi trenkte noe mere for og ha mulighet til og bli kvitt onskapen og den kraften og muligheten har Gud gittt til oss igjennom og gi sitt ord(Jesus er ordet som ble menneske og tok sin bolig ibland oss) som er levende og virksomt til og forvandle oss. Slik jeg ser det så trenger verden forvandling for at alle skal kunne trives her.Og ikkje bare noen få.
 12. I Begynnelsen var det ett LYS en kjennskap Godt.(det fullkomne den typen godt som er velbehagelig for Gud.) Inntil det ble funnet urett I en person Lucifer(som betyr lysbereren) han ble da både god og ond,men det gode i ham er av en type godhet som ikkje er velbehagelig for Gud. Så plantet Gud treet kunnskapens tre i eden altså Lucifer(som nå er blitt Satan som nå vil ta Guds plass) for å prøve mennesket som da er velbehagelige for Gud. Satan lyger for Eva om advarselen Gud hadde gitt dem om at de viselig vil dø om de eter av det treet. Eva blir tiltrukket av den gode siden av treet med godt&ondt og spiser og gir og til mannen sin og han eter og.dermed dør de viselig. Mennesket er nå blitt ondt&godt og er falt i fra den levende Gud. Gud elsker fremdeles mennesket og ønsker og få de tilbake i harmoni med ham. Han sender sinn sønn som fullfører et verk som er nødvendig for at mennesket skal kunne bli bare gode igjen. Hele verden gjennspeiler sånn jeg ser det akkurat denne kunnskapen godt&ondt.
 13. Går det me Notshua 14 med 1150spec.
 14. tror x58 pcer vil nå historiens lengste levetid. hvis jeg missforstår meg selv rett.
 15. Hei trenger du i det heletatt nytt grafikkort nå.så lenge du ikkje vil ha dirx12.
×
×
 • Create New...