Gå til innhold

Lubbne_Ludde

Medlemmer
  • Innlegg

    157
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lubbne_Ludde

  1. Iflg. Ludde, gjør man det :)

     

    Man lærer noe nytt hver dag ;)

     

    Ja!

     

    Men for all del ludde, det er et diskusjonsforum, og du har friheten din til å diskutere og komme med utsagn om hva du synes om bling :) For all del

     

    Og nettop det gjorde jeg, mange takk. Men ja, jeg mente vel bokstavelig talt ikke at personene var løse på tråden. Billige som i fatteslige egentlig, men det var et særdeles teit bruk av ordvalg, så den tar jeg.

     

    Og nei, personer som kjøper en heftig diamant til både en og to og fem tusenlapper (om det finnes noen av dem) så er de jo selvfølgelig ikke fattige. Men jeg studerer vel ikke om en bling er ekte eller ikke, går ikke bort og spør om jeg kan prøve å skjære i en glassrute med den akkurat. Men for å gjøre 3 poster til en -> Jeg liker ikke bling, jeg syns det er stygt og der var min mening, så nå tier jeg.

  2. Kjedelig, billig og stygt.

     

    Trenger ikke nødvendigvis være billig, eller se billig ut, men stygt er det uansett :)

     

     

    Jeg annser personer som går med bling for billige. Spiller ingen rolle om det er en fleretusenkroners dyr heftig diamant. Det ser billig ut.

  3. OMartin: Jeg likte lengden på håret ditt. Hva med å prøve å style det litt mer oppover forran/ eventuelt klippe litt av den luggen? Mulig det bare er bilde som for det til å bli sånn, men for meg virker det som om hele håret ditt enten bare henger naturlig veldig tungt nedover, eller at du styler det nedover.

     

    Det er litt tungt og fluffy liksom? Du har god luft mellom håret og pannen, for å si det slik.

     

    Og ang voks og produkter og slikt. Voks er et must.

  4. Men en skjorte som matcher vesten i fargene og kanskje bryter litt med mønsteret ville vært kult.

     

    Bryter med mønstert? Jeg håper jeg tolket deg feil her, fordi å putte flere mønstre på den vesten der blir vel litt meste laget?

     

    Angående piquè, så tror jeg nok det kan passe. Slike vester passer de fleste ting som har krage, etter min mening vert fall. En hvit picuè kunne nok gått greit, jeg tror heller ikke en creme farget en hadde vært så ille heller. Andre farger som jeg mener kunne gått til den der er vel lyseblått og lysegrønnt.

  5. Jeg legger kjapt merke til det, i hvert fall. Enda mer flatterende er det med dunhår på korsryggen, gjerne som krydder over en herlig tribal formet som et hjerte eller tilsvarende.

     

     

    Så med andre ord: Jenter skal ikke ha hår på andre stedene enn:

     

    - Hodet

    - Øyebryn

    - Øyevipper

     

    Resten skal helst være glattere enn en barnerumpe, om jeg har forstått riktig. Og dette skal selfølgelig opprettholdes til alle døgnets tider. Virkelig, det må være strevsomt å være kjæresten din.

  6. Syns ikke det regnestykket var så halvgalt. Det virker muligens teit å lage "regler" og slike ting, på akkurat det emne, men det kan gi en liten pekepinne liksom.

     

    Men når man blir eldre, så gjør ikke aldersforskjeller like mye som når man har to personer, derav en av dem enda ikke er fullt utvokst, mentalt sett. Ok, jeg ser det mulig er veldig gal formulering å si at noen ikke er utvokst mentalt sett, men mindre livserfaringer? Andre perspektiver. En som er 20, har levd lengre.

    Det nytter ikke si at det ligger likt mentalt sett, fordi det gjør de bare ikke. De har to helt forskjellige perspektiver på ting, livet - alt.

  7. Trenger forslag til casualsko, kriteriene er: lave, enkle, hvite og tøysko.

    Er nesten umulig å finne pene hvite sko som passer til både shorts og chinos føler jeg. Kikket litt på et par enkle fra LV, men det mer mokkasiner egentlig, og ikke det jeg er hovedsaklig ute etter, men kan godt hende jeg ender opp der viss ingen har noen gode forslag.

     

    Selv har jeg sett på disse etter tips her på forumet.

     

    De er veldig enkle, men de matcher kanskje ikke kriteriene dine på utseende fronten. Veldig nøytrale. Har lagt inn bestilling på de selv.

     

    De der var pene og enkle. Om jeg ikke husker feil så har vel også kawasaki en del sko av den typen?

  8. Jeg kjøpte disse

     

    7911068130A_240.jpg

     

    Bjørn Borg skoene (bare i gule. som var mye finere enn disse) til 17 mai.

    Er utrolig fornøyd med de^-^

    Eneste er at jeg har kun brukt de den ene dagen og alikevel har jeg klart i "ripe" de opp skikkelig. Har blitt masse "hull i lakken" eller noe /: Det var sykt kjipt. JAJA.

     

    Jeg elsket disse, spesielt i gult! de er kule i rødt og, også er de så pass lave at man trenger ikke bekymre seg for å få vondt i bena heller ^^

  9. Jeg har faktisk hele veien lest hva du har å si. Jeg har forstått det lille hoppet mentaliteten din gjør, og det faktum at du ikke er ute etter sex. For ikke å glemme å få nevnt det, så har jeg også fått med meg at dette er noe du hadde behov om å få skrevet svart på hvit, og få distansert deg fra, men mine holdninger er fortsatt de samme.

     

    Jeg mener likevell du er for gammel for henne, uansett hvor "likestilte" dere er i hodet osv. Noe annet jeg faktisk syns er bra, der i mot, er at du ikke har tenkt å prøve deg på henne. Dette er noe jeg virkelig støtter fullt og helt. beklager for å si det, men du er for gammel for henne, uansett hvordan du vrir og vender på det. Min objektive mening.

  10. Jenter som har type skal man holde seg unna. Om de er i tvil spiller ingen rolle, har de type, så har de type.

     

    Er enig med Melisma jeg og syns heller du skal la følelsene for denne jenta pasere. Greit nok at det virker som dere er på samme bølgelengde mentalt osv. men jenter kan faktisk virke mer modne enn de er, uten faktisk å være det. Hadde jeg hatt en fjortienåring og hun hadde datet en 20+ hadde jeg vel startet å leke i trafikken. Det er det samme om følelsene er der og blabla. Den aldersforskjellen i nettop den perioden er bare feil.

  11. Til en viss grense hadde jeg syntes det hadde vært festlig om en fiktiv partner hadde kledd seg i dameklær, og fjollet rundt. Men om det hadde blitt et ritual som skjedde ofte, så hadde jeg vel rynket litt på nesen.

     

    Og sexy? nei, neppe, ikke på tale. Vittig? muligens, men der stopper det.

  12. Hmm, du kan vel egentlig ikke si det slik. Jeg er jo ikke på noen måter imot den stilen Blåbær skildrer. Skittne klær er aldri heit, uansett hvordan man vrir å vender på det. Gammel svette, lopper og lus er bare uhygeniskt.

     

    Dessuten så kan jo faktisk folk med litt mer lengde på håret, også ha rene pene klær. Så den der ser jeg ikke. Men ja, det er sagt utallige ganger før, og gjentas til stadigheter. Smaken er som baken.

×
×
  • Opprett ny...