Gå til innhold

Gustav34

Medlemmer
  • Innlegg

    128
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Gustav34 sine prestasjoner

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Dubious: du misforstår innlegget mitt. 🙂
  2. Takk NoBo! Dette fungerer utmerket! Har en technics sl 3210 platespiller. Lyden går fint gjennom Yamahaen og videre til Tandberg tr1000 med knallyd. Yamahaen har også bra lyd, men et par hakk under tr1000.
  3. Lyden er best på Tandberg, så jeg ønsker at lyden skal komme ut av den. Det negative med Tandberg er at den er så ømfintlig på vibrasjoner i platespilleren at det nesten ikke går an å gå over gulvet. Yamaha er mye bedre på dette. Derfor ønsker jeg å kombinere de to. Der er to linjer ut på Yanaha, tape og cd. Vil jeg kunne få lyd ut gjennom en av disse når platespilleren er koblet til phono?
  4. Hadde ikke tenkt å koble til noen subwoofer, selv om det står subwoofer over utgangen. Hadde tenkt å koble platespiller til phono på Yamaha, for så å la lyden gå til Tandberg og videre ut høyttalere som er koblet til Tandberg. Er det mulig å få til? Er det fare for at jeg kan ødelegge noe?
  5. Hei! Har en Yamaha r-n 602 som jeg ønsker å bruke som pre amp til en Tandberg tr1000. Kan man da koble som vist på bildet under? Vil det fungere?
  6. Hei! Vurderer å kjøpe en Huldra 10 eller TR 2075 mk 1. 2075 koster 3 ganger så mye som Huldraen. Er det verdt det? Hvilken har best lyd?
  7. Så det er sannsynlig å tro at det ikke er en alvorlig lekkasje når oljen ligger oppå dekselet? Det kan vel ikke være noe annet enn olje?
  8. Hei! Vurderer kjøp av en -08 BMW 316i, men er usikker på om det er en oljelekkasje der som gjør at jeg bør være skeptisk. Se bilde. Og om det ikke er en oljelekkasje, hva kan det da være?
×
×
  • Opprett ny...