Jump to content

Gustav34

Medlemmer
 • Content Count

  103
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)
 1. Hei! I går fikk jeg en HK 3770 i posten. Kjøpte den brukt på Finn og ble skikkelig fornøyd med den de få timene vi fikk sammen. Har også en NAD forforsterker som ved et uhell gikk i bakken i går. Da jeg skulle koble NADen til forsterkeren ble det masse ulyder fra høyttalerne og HK skrudde seg av. I tillegg luktet det svidd. Jeg koblet fra alt av ledninger og prøvde å skru på på nytt. Det gikk greit men den skrur seg av etter noen sekunder, og det lukter svidd. Dette skjer hver gang jeg prøver å skru den på. Er det noe håp for denne forsterkeren, eller er det bare å kaste den? Ikke store summen jeg ga for den, men ser ut som det ikke er så enkelt å finne en ny.
 2. Tusen takk for tips! Jeg skal prøve dem ut. Når det gjelder målemikrofon, så er jeg litt usikker. Det fulgte med en liten 'fjernkontroll' i tillegg til den vanlige fjernkontrollen. Kan det være mikrofonen?
 3. Hei! Jeg har hatt en Technics sa-ex310 i 20 år og har alltid vært fornøyd med lyden. For noen uker siden tenkte jeg at jeg ville oppgradere litt og kjøpte en Nad t747 brukt. Dessverre får jeg ikke den gode lyden jeg vil ha fra NADen. Har prøvd de fleste innstillinger, men er ikke fornøyd. Dette er en surroundreceiver med mulighet for å koble til flere høyttalere. Hvor bør jeg koble til høyttalerne hvis jeg bare skal bruke ett par høyttalere? Er det noen som har et tips eller to til hva jeg kan gjøre?
 4. Takk! Prøvde aux og det funker bra med volum opp, men volum ned vil ikke. Får prøve litt til.
 5. Hva velger jeg? vcr, dvb, tv2, dvd, cd, tuner, aux eller tv? Det er snakk om en forsterker som er koblet til en platespiller.
 6. Ja, det er den. Hva mener du med lærefunksjon?
 7. Hei! Jeg har en Technics sa-ex310 forsterker som jeg ønsker å styre med en fjernkontroll fra Biltema. Lurer på hvilken kode jeg må legge inn på fjernkontrollen. Det florerer av ulike koder på nettet.
 8. Så da bør jeg heller finne noen andre dekk?
 9. Hei! Jeg har fått tilbud om noen dekk med dimensjonene 215/65R16C. Kan jeg legge disse dekkene på mine felger? De dekkene som er på mine felger i dag er 205/55R16. Vil da de nye dekkene passe til mine felger?? På forhånd takk for svar!
 10. Hei! Jeg lurer på om det finnes en image viwer for Windows der man kan vise tumbnails av innholdet i en mappe uten at det er masse luft mellom bildene. Jeg ønsker bare bildene, og heller ikke noe filnavn eller filstørrelse under bildene. Slike programmer finnes det drøssevis av for mobiler, men jeg har ikke klart å finne noe for PC ennå. Finnes det? Her er et eksempel på hva jeg mener (bildet til venstre).
 11. Takk for svar! Det er nok et vanskelig spørsmål å svare på før det foreligger tester.... Er det forresten noen som vet når 760d kommer?
 12. Hei! Nytt kamera skal kjøpes inn, og da jeg har Canon-objektiver, så blir det også Canon-hus til 7-8000 kr. Etter mye lesing på nettet ser det ut som det blir 70d eller 760d som kommer snart. For meg virker de to kameraene ganske like, men noen forskjeller er det nok. Forkjeller: Størrelse, batteri, billedsensor, pris.....mer? Det viktigste er selvsagt billedkvalitet. Hva ville dere valgt?
 13. Er det noen som vet noe om fremtiden til Sonys a-fatning? Er det over og ut, eller vil det komme kameraer med denne fatningen i fremtiden?
 14. Takk for svar! Hvilket kamera tar de beste bildene? Det er jo det viktigste.
×
×
 • Create New...