Gå til innhold

sadolf

Medlemmer
  • Innlegg

    73
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sadolf

  1. Folkeskikk? Hva har "Du har avatar større enn 7kb", "Du har animert avatar" eller "Du har stor tekst/bilde i signaturen din" å gjøre med folkeskikk? Det er faktisk lov på mange andre fora.

     

    Moderatorene her er sinnsykt kjappe med å dele ut warnings for slikt "småpiss". Hva med heller å sette opp forumet slik at det er teknisk umulig?

     

    Jeg er nå oppe i 40% warn :thumbup: Får sikkert 10-20% ekstra for å ha skrevet dette innlegget, og 10% til for å ha "store bokstaver i signatur" (enda en gang, kun for å lage et poeng av det).

     

    Fikk 10% faktisk warn for denne:

     

    [Klippet ut mye dritt forumet klarer seg fint uten - Blib]

     

    -Sadolf (Dukker vel snart opp med nytt nick og konto her)

  2. Du kommer rimelig langt med å legge OS og programmer på en Raptor 10.000K SATA disk. Bare pass på at den ikke blir koblet på en 3.parts SATA-kontroller som sitter på den trege PCI-bussen, men dem som sitter direkte i chipsetet.

     

    ;-S

  3. Oi oi oi oi! Idag fikk jeg returbekreftelse fra Komplett angående 128-bit kortet jeg fikk feiltilsendt. Får et Sapphire Radeon X800PRO 256MB istedet! Da snakker vi ja!

     

    Da er alt tilgitt til Komplett!

    :mad: Det fikk ikke jeg da jeg returnerte mitt Sapphire 9800 pro som gikk filleveien etter kun få timers bruk. Fikk bare tilbake et nytt 9800 pro kort. Dette beviser jo kanskje at Komplett forskjellsbehandler kundene sine? Jeg spesifiserte til og med i returskjemaet at jeg kunne betale mellomlegget på et X800 kort. Komplett har mistet en kunde for å si det sånn... :thumbdown:

     

    Edit: Fikk dette Sapphire 9800 kortet i retur.

    Aner ikke om det er 128bit utgave eller ikke. Får vel teste det. Kan sikkert heve kjøpet om det er 128bit?

     

    ;-S

  4. Eg personlig meina at å kjøpe pc til 15 000, når socket 939 og pci express er rett rundt hjørnet, vil vere litt bortkasta. Då er det like greitt å vente et halvt år spør du meg.

    PCI Express - tull

    Socket 939 - ikke tull

     

    ;-S

  5. Lurer på å putte vannkjøling i Lian Li 6070 kassa mi. Den er innvendig lik som en del andre Lian Li midi-tower, men har en dør i front, og noe støydemping i veggene. Bilder av hvordan den ser ut innvendig.

     

    Sliter litt med å finne et lurt sted å plassere radiatoren, og har ikke lyst på noen ekstern køsning, da kabinettet bør kunne drasses med på LAN en gang i halvåret. Har ikke lyst til å lage hull i toppen på kassa, for da herper jeg en del av støydempingen. Kan en 120mm radiator i bunnen være en løsning? Eller hva med en 2x80 (Black Ice Micro II) der den ene utblåsningsviften står nå bak?

     

    Linker til lignende prosjekter, erfaringer og gode ideer mottas med takk! :hmm:

     

    ;-S

  6. Ideen om å bruke Lian-Li's akvarie panel som vannreservoar for vannkjøling har jeg sett "luftet" før, men aldri utført i praksis.

    Er det noen som har sett noe om det på web? Evt gjort det selv??

     

    Med såpass stort vannreservoar burde en vel også kunne slippe unna med en litt mindere radiator, når ambisjonene med vannkjøling er moderat overklokking og redusert støy. F.eks. en Swiftech MCR80 / Black Ice Micro radiator??

     

    Hadde vært utrolig festlig å laget en slik casemod m/ vannkjøling. Gjerne åpnet "akvariet" og byttet ut fiskene med fluoriserende "amøber" eller noe slikt :D

     

    ;-S

  7. Hvordan kan ATI bestemme hvilke Pipelines de skrur av ved å bryte den banen oppe i høyre hjørnet og aktivisere låsingen av 4 pipelines?

    Jeg vil tro at det er like stor sjanse for at hvilken som helst av de 16 pipelines som R420 produseres med, ikke vil virke. Men en slik hardware låsing vil vel kun skru av de 4 samme pipelinene uansett?

    Feks en R420 chip som testes har 16 pipelines (nummereres 1-16). Si pipeline nr 5 ikke virker, kan den da skrus av med hardware låsen oppe i høyre hjørne? Vil ikke en slik lås alltid kun stenge de samme pipelinene, si feks 13, 14, 15 og 16? Eller kan de stenge av 4 utvalgte pipelines? Hvis dette ikke er tilfellet, kan et kort kun lanseres som pro-kort om pipeline 13,14,15 eller 16 har feil (eller den er feilfri). Sjangsen for da å få en "pro" chip med en feil i pipeline vil være 25%(*feilrate)??

     

    ;-S

  8. Det er her folk aldri blir enige da men.

    Skal du kjøpe nå, innen en mnd, så kjøp en P4 NorthWood og et i875 hovedkort. Stabilt, raskt og velprøvd. A64 er litt for "ferskt" enda. Skal du derimot drøye til over sommern bør du ta en titt på de nye A64 i Socket 939 format på Nforce3 250Gb chipset. Ryktene skal ha det til at disse etterhvert skal få Dual Channel minnekontoller også :thumbup:

     

    ;-S

  9. Men det er ikke til å stikke under en stol at faktisk Battlefield Vietnam fungerer mye bedre med Nvidia's FX kort enn med ATI's Radeon kort.

     

    Bytta fra FX5900 til R9800Pro, og BF Vietnam gikk fra spillbart i 1024x768 til uspillbart og hakkete.

     

    Skjønner ikke hvordan folk med Radeon 9600xx kan spille "med alt på fullt uten at det hakker". Jeg med mitt 9800 pro kan spille med alt på "nesten full" og det hakker for det innimellom (scorer ca 6300 i 3Dmark 03).

     

    ;-S

  10. Hardocp brukte en Intel Pentium 4 3.4GHz C i sin test, Onkel Tom brukte en P4 3.2 GHz.

     

    Da disse kortene er veldig avhengig av en rask Cpu, så vil jeg si at den som bruker den raskeste får også det største skillet mellom kortene.

    Ja.. Og "Onkel Tom" brukte et eller annet jalla i865 hovedkort også. [H] brukte Abit IC7 (i875) som er konge!!

     

    ;-S

  11. Vær så snill... Gjør oss alle en tjeneste. Les mer enn en test før du uttaler deg... Ikke bare sett all din lit til [H].  :thumbdown:

     

    Edit: Skrivleif.

    Jeg mener alle testene utført på VIA hovedkort med A64 ikke er verd en dritt! Hard OCP var omtrent de eneste som brukte Intel chipset. All heder og ære til dem. Måtte "beta" chipset'et til VIA dø nå som en snart får NForce 3 250 til A64 ... Tror nemlig ATI X800 virkelig vil sparke fra på raskere chipset i forhold til 6800

     

    ;-S

     

    Edit: noe

×
×
  • Opprett ny...