Gå til innhold

Dusk

Medlemmer
  • Innlegg

    208
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dusk

  1. Takker for alle svar.

     

    Heller nok mest mot å bytte inn Sonyen mot en Nikon, ikke bare ut fra kommentarer herfra men også testen på TV2 hjelper deg og andre tester som man ser på nettet.

     

    Denne blandt annet : ePHOTOzine

     

    Håper selvfølgelig på flere svar og kanskje noen mer begrunnede svar fra ekspertene her på hva som gjør det ene kameraet bedre enn det andre :)

    Nå er testen på Tv2 noe av det hveret jeg har sett på lang lang tid. Klokt å levere tilbake et Sony Kamera. Min mening er at det kan være like greit å velge d3000 uten stabilisering og heller kanskje senere så kjøper man ny optikk for man blir gira. 18-55 med og uetn stabilisering er ikke så veldig merkbart forskjel prøv å ha teknik som gjør at du holder kamra mest mulig setdy.

     

    Punkter som faller til a du bør bytet er at det finnes mye mere utsyr på brukt marked en til Sony. Du har også gratis service på kamra 1 gang i året i 3 år hvis det er norsk modell de selger.

     

    Alternativt er å kjøre på Eos 450 til 3999 med sabilisator som absoulut skulle vært med i test hos tv2 hjelper deg.

     

    Luringen i dinside klarte i går å prester kamrar fra Olympus som ikke er SLR kamra hehe.

  2. ps! gormley: posten din gir ingen mening. At kameraet er 2000,- billigere i Norge gjør så absolutt ikke at man mister garantien.

     

    Regner med at du mener at kameraet er 2000,- billigere ENN i norge..

     

    Han mener nok at man mister 5 års reklamasjonsrett...

    Joda, men igjen irrelevant.. Forsikrer det.

    i norge kan du også sende det til gratis service. Og ja det koster å kaste bort penger på tulle forsikringer som man alikavel har i inbo forsikringen

  3. Har hovedsaklig tenkt å bruke bildene digitalt på bloggen min for å ta bilder av maten jeg lager etc (en fordel at bildene blir gode innendørs på kveldstid med dårlig dagslys), men også til ferier.

     

    Vurderer dette:

    https://prisguiden.no/product.php?product...02&cat_id=6

     

    Jeg klarer egentlig ikke helt å bestemme meg for prisklasse, så kan vurdere dyrere kameraer også og andre merker.

     

    Forslag til andre kandidater eller skal jeg gå for f60fd?

    Du burde gå for f60 fd du får den sikkert for en 1700 eller noe i en foto foretning.

    Pass på Eu modeller.

    Ikke å anbefale da det er veldig kjapt med service på fujifilm i Bergen hvis det skal være trøbel. Ligger på ca 4 uker kjappere en Nikon modeller.

  4. Hei Stephan.

     

    Takk for svar på tiltale.

     

    Jeg mener ikke å komme med påstand om at Japan Photo sliter med salget. På ingen måte.

    Det jeg frykter er at pga hardere konkurranse og lavere marginer skal spekuleres med

    å bruke billigere arbeidskraft. På den måten mister Japan Photo det forspranget det har hatt

    til de andre "fotobutikkene" som virkelig har null kompetanse. Som feks Foto Knudsen, Elite Foto, Preus Foto.

     

    I og med jeg må kjøre 8 mil tur-retur for å handle i den nærmeste JP-butikken

    så drar jeg som regel alltid på lørdager. Skjønner da at jeg stort sett treffer ekstrahjelp.

     

    Tusen takk for svar Stephan. Sender deg en liten PM i tillegg.

    Helt utrolig at du kan henge ut 3 kjeder for at de har null kompetanse ????. Hvis du mener kompetanse om nye kamra at betjening skal kunne på rams alle detaljer til det minste. Så er det en liten liten del av det å jobbe i en foto foretning.

     

    Man skal ha selgere som er ærlige, som ikke skal ha forkjerlighet for noen av produktene.

    Det skal være en person som kan gi råd og prøve å finne ut av hva kunden trenger osv osv.

    Service er inne i bilde. Vil heller ha en person som er utmerket på service frem for en nerd som kan alt på rams. Det er så greit når man er selger, er det noe en ikke kan så erre bare å notere ned tlf nummer å ringe opp halv time senere og gi svaret.

     

    Det er også vitkig at butikken du handler i har nok stolthet til å kunne anbefale deg virdre til en konkurent. Det kalles service.

     

    Selv om du har vær innom en JP butikk så har du ikke vært innom alle.

     

    Problemet er hvis man mister en medarbeider så tar det 1.8 år å utvikle den arbeidern til samme nivået som den du mistet.

  5. .

    .

    Det er m.a.o. grunn til å ha forventninger til F200.

    Ja vi håber :love: Men desværre sammeligner de det med F100, som ikke just er imponerende på høj iso.

    Ville meget hellere se en sammenligning i 6Mp mode med F30/31. Til nød mod F50/60...

     

    Hvis den nye sensor 'bare' kan kompensere for den mindre lysfølsomhed på objektivet med mere zoom, så billeder med samme zoom bliver lige så gode som F60 i 6Mp, ja så må jeg klart skifte til F200 også... Og kommer billederne op på højde med F30/31, ja så... :dribble:

    F100 er bedre en 50.

     

    F31 fd er vidunderlig. Så jeg gleder meg til å prøve F200. Da mitt 31 begynner å hangle.

     

    Det som skal sies er at LX3 er å blir et entusiast kamra. Man kan ikke helt sammenligne disse kamrane.

    Mange ønsker at Fuji skal lage et slikt kamra i samme design og manuelle muligheter pluss blitz. Men generelt så er dette kamra typer uten de helt store salgs tallene. Slik at det er nok lurest å prøve å kapre tronene på Kompakt markede.

     

     

     

    Dette blir utrolig spennende i allefall.

  6. Jeg skjønner ikke dette tullet med at kronekursen og verdens økonomien skal gå opp og ned som en joyo!I vår når dollar var lav så handlet vi fra ebay og usa enormt mye mens nå handler man ingenting,hvordan kan noen som helst part være tjent med at folk slutter å handle?

    I kargasnjemi en butikk i finland rett over grensa til karasjokk har vi nordmenn brukt å handle mye på ,nå handler ïngen nordmenn der fordi at det ikke er noe å spare,mens sammtidig er finlendere kommet til karasjokk for å handle,butikk eieren i finland sier at han legger ned butikken til våren hvis dette fortsetter!Mitt poeng er at det må være bedre å ha en stabil lav kurs slik at folk har råd til å handle,for hvis folk ikke handler så stopper verden opp!en annen sak hverken jeg eller noen jeg har snakket med forstår er hvordan kan dollaren være så høy?usa var jo på randen av konkurs.masse store banker mm gikk jo konk,og de har veldig dårlig økonomi,mens norske krona taper seg når vi har det bra økonomisk med billioner på bok og ingen utenlands gjeld,i min verden skulle jo den norske krona være veldig sterk og stabil.forklar det den som kan

    Hvilken av butikkene skal legges ned? Eller er det flere av dem?

     

    Hilsen en som er fra området.

    Olje pris Olje pris. Når den er lav blir kr dårlig sted å investere. Når Olje prisen stiger med 100 kr fate da tjener norge mye kr og det er intresant for utlandet å sette i valutan vår.

     

    Nå er det muligens en utgift i norge å produsere olje. Ikke langt unna. Men man kan risikere at olje prisen detter til 10 kr.

  7. Det som kommer når det gjelder rammer er også rss fed som gjør at jeg kan få inn nyheter. Jobon blir også gjort om til speil når den er avslått den 15 tommeren. Har hat Wifi på min kodag som jeg handla i fjor og kan desverre ikke vite hvordan det fungerer da jeg aldri har prøvdt det. Bruker minne kort.

     

    Sørgelig at ikke rammer som Pinell og andra bra på markede er teste. Kun nettbutikk.

     

    Neste gang dere skal teste rammer burde dere prate med Fotosentralen som er importør av masse av disse rammene. Spent på hvordan Sonys Hd ramme fungerer ?

     

    De har bra tv.

  8. Info ang Elite Foto sin bok.

    Bør få med at den produseres i Norge for oss som er nasjonalister og ikke ønsker å handle fra utlande. Pluss at man får det porto fritt ved henting i butikk på elite foto og sikkert elkjøp og japan og alle de.

     

    Ekstra sider kan man også bestille. CD kopi kan man også bestille på elite foto sin veit ikke om dere har sjekket det. Altids kult å kjøre den på tv.

  9. Dette med forsikringer er bare tul og fanteri. Er så heldig å tilhøre en kjede som ikke skal leva av å selge dyre forsikringer.

     

    Går du for en utvidet innbo forsikring på heimen din så har du det meste dekket det. Hiver ungen min kamra utstyret mitt for 30 laken i bakken så får jeg alt nytt for et lite egenandel gebyr. Dette gjelder da selfølgelig alt du har i heimen.

     

    Dette koster kun 1000 kr ekstra i året.

     

    Dette med superforsikringer er bare lureri og kjeltring skap. Mye bedre å bli anbefalt å kontakte ditt eget forsikring selskap.

  10. Ixus 75 fremfor 80,85. hopp over de og eventuelt gå for 90.

     

    Men hvis dere skal opp et hakk så er det klart at F47 fd hvis dere kan skaffe det kamra så er det noe av det bedre. fd60 er også en godt alternativt under 2000 kr klassen.

     

    Selv har jeg 31 fd. Gleder meg til det nye fuji kamra neste år. De lover at de skal lage et bedre kamra en 31 noe de ikke har klart enda.

     

    Truls

×
×
  • Opprett ny...