Gå til innhold

Billy Bob

Medlemmer
  • Innlegg

    3 568
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Billy Bob

  1. Grunnet retningslinjer kan ikke denne tråden stenges, så jeg kommer herved med denne informasjonen som skulle stå som en quote om jeg skulle stengt tråden.

     

    "Jeg vil herved dessverre legge denne tråden død. Pga et samlivsbrudd er huset blitt advokatmat og jeg kommer ikke til å gjøre noe mer med det før saken er løst. Om saken ender dårlig, blir det ikke gjort noe mer på huset i det hele tatt og da ser jeg ingen vits i denne tråden lenger. Jeg håper folk som har fulgt med denne tråden har fått noe positivt ut av den og jeg vil takke alle som har fulgt med enten som leser og/eller kommentator. Mvh Rune"

     

    Hvis det er noe uklart, håper jeg vi kan ta informasjon over pm og ikke i denne tråden.

     

    Rune

  2. Idag har det vært dårlig malevær, så jeg har vært en tur på Ikea. Som vanlig kom jeg hjem med mer enn jeg hadde på listen, men det gjør da ingenting når resultatet blir bra. Fortsetter denne trenden, er det vel bare snakk om tid før jeg drikker vin og spiser kjeks med ost. (Med andre ord, jeg har handlet blomster. Igjen.)

     

    674982.jpeg

     

    Jeg har også slengt meg på Bonsai-bølgen, blir spennende å se om jeg får dette til.

     

    674984.jpeg

  3. De er 12v, 35w. Ikke led. Dette er SG sine spotter og når jeg kjøpte de var ikke led så aktuelt som nå, så vanlige spotpærer fulgte med. Såvidt jeg vet, finnes det vel ikke et altfor stort utvalg i 12v led-pærer, om noen i det hele tatt. I følge SG, jobber bl.a Osram med å utvikle led-pærer til 12v, blir spennende å se om det kommer i nærmeste framtid.

     

    Spottene blir forresten forsynt av en Tridonic One4All trafo, touchdim.

  4. Jeg må si jeg er grådig spent på jordvarmen, gleder meg til tilbakemelding når systemet er i gang. Utrolig artig å se bildet av huset, se at det har fått en form og hvor dere nærmer dere et ferdig hus. Blir vel flott å jobbe på huset nå i sommer? Ser jo så idyllisk ut der!

     

    Måtte dere ha inn elektriker for å fikse strømmen til naboene? Hvem dekker den kostnaden?

  5. Jo, takk. :) Var vel derfor jeg turde å poste bilde av den, mens jeg har latt være å vise de andre fugene ettersom jeg må ta de om igjen. Selv om jeg ikke har lang fartstid innen fuging, skal det være dønn før jeg gir meg.

     

    I dag har jeg montert spotter i karnappen. Trekt kabler, koblet og montert spotter og trafo. Bryteren sto der fra før, så den var bare å koble til.

     

    673715.jpeg

     

    Blir spennende å se i kveld om det blir noe lys der eller om det bare blir pynt.

     

    Fikk rigget bort stillaset og spylt ut driten fra "hooket", så da er det videre til neste prosjekt. Tror det blir maling under altan og under karnapp som er neste på listen.

     

    673713.jpeg

  6. For å legge hele diskusjonen om at huset skal brenne ned død, får jeg komme med en oppdatering.

     

    Jeg har prøvd meg på det å fuge. Med blandet resultat.

     

    Før:

     

    673009.jpeg

     

    Etter:

     

    673012.jpeg

     

    Denne fugingen ble jeg fornøyd med, den fugen fra toalettet mot veggen ble jeg fornøyd med, mens fugen fra vasken mot veggen må jeg ta om igjen.

     

    I dag har vi endelig rigget ned mesteparten av stillaset. En måned etter vi satt det opp, er det nå påført et strøk med grunning og to strøk med maling.

     

    673020.jpeg

     

    Satser på å montere spottene i karnappen snarest mulig og da rigge ned resten av stillaset.

×
×
  • Opprett ny...