Gå til innhold

Billy Bob

Medlemmer
  • Innlegg

    3 568
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Blogginnlegg skrevet av Billy Bob

  1. Billy Bob
    Ved en tilfeldighet googlet jeg bankrollmanagement og sannelig var det ikke min blogg som kom først opp. Da er det på tide med en oppdatering i forhold til innlegget fra 2006.
     
    Vi er nå kommet til januar 2008. Jeg er bust. Hvorfor? Jo, pga mangel på brm (bankrollmanagement for de nye). Etter å ha spilt NL50 med 500 på bok, som forsåvidt ikke er god brm det heller, ble jeg lei. Dette resulterte i loddtagning på NL200 og NL100. Dette prosjektet svinget fra 100-500$. Spikeren i kisten kom lørdags morgen etter å ha tiltcallet all in med AA på flop 997 og turn x, for å se 94, da jeg satt meg inn med mine siste 100$ på NL200.
    Det gikk forsåvidt bra, helt til jeg fikk flush på river samtidig som kameraten på andre siden av bordet fikk hus.
     
    Så nå er jeg i null. What to do? Reloade? Innse at en gjør feil et sted? Tenke over hva en holder på med?
     
    Ja, det er feil å spille NL200 med 100-500$.
     
    Rakebacken min kommer på onsdag. Etter mine beregninger, er det 20$. Jeg skal gjøre et edelt forsøk på trylle de om til millioner med å spille NL6 og tilsvarende turneringer. Så, hva hvis den planen slår feil?
     
    Da skal det reloades. Med brm. 30BI. Mao, hvis jeg sitter inn 200$, må jeg spille NL6. Hva skjer om jeg ikke holder meg innenfor 30BI-regelen? Jo, etter avtale med Stjernesjåføren SkateBård, vil et brudd på 30BI-regelen resultere i en heftig og forførende profil på deiligst.no med undertegnede som hovedperson.
     
    Herregud som jeg gleder meg.
  2. Billy Bob
    Nå er ting litt annerledes.
     
    Jeg har fått en bankroll på $1k. Dette har skjedd etter at jeg jobbet meg jevnt og trutt opp til ca 500$, for så å lodde på NL200-400$.
     
    Jeg har roet meg nå, ettersom det ble slengt ut en påstand om at dette kunne være et fint grunnlag for en bankroll som kunne bygges opp mot NL100,200 og 400 senere.
     
    Likte bedre tanken på det enn lodding på NL200 på br på 500$, så jeg er tilbake på low limits type NL50. Burde kanskje spilt NL25, men men..
     
    I det siste har jeg fått smaken på Classic sine Headhunter-turneringer. Synes de er temmelig spennende og har endt blandt de ti beste på 3-4 HHs med 200-250 deltagere i det siste.
     
    JJ, gl.
  3. Billy Bob
    Jeg har endelig kommet meg opp et nivå. Jeg har passert 360$, som tilsvarer 30x12(NL6£).
     
    Det er en utrolig god følelse å komme seg opp et level. Men en må tilpasse seg litt, det er faktisk nivåforskjell på NL6$ og NL6£. Har blitt lurt i den del feller som aldri forekom i NL6$.
     
    Svingningene er litt større nå. Har svingt fra 300$ til 395$ de siste dagene. Så nå er målet å kunne stabilt her. Blir iallfall en fin rakeback nå.
  4. Billy Bob
    Jeg har nå passert 300$. Dette med hjelp av rakeback og affiliate.
     
    Dessverre er trafikken på Crypto på NL10 temmelig laber. Jeg fikk startet et bord i dag ble fullt etterhvert, ellers hadde jeg oppe tre bord med NL6. Det er derimot stor trafikk på NL6£. Men på det nivået må jeg ha 360$ før jeg kan spille.
     
    Utrolig godt å spille et høyere nivå. Gikk nok dessverre i minus i debyen, men AQ mot AK er en klassiker. Minus en BI.
  5. Billy Bob
    Jeg har et sterkt ønske om å gå opp et nivå, virkelig. Tror ikke det utgjør store forskjellen, men å få litt forandring fra NL6, hadde vært fint.
     
    Multitabling er godsaker med tanke på rakeback. Slik jeg ser det nå, blir nok rakebacken på onsdag på om lag 25$, som jeg synes er mye når en spiller NL6. Spesielt når en tenker hvor mye jeg fikk når jeg spilte ett eller to bord NL200, 45$, 37$ og 22$ per uke.
     
    Spillestilen blir iallfall annerledes. Når en spiller ett eller to bord, får en mer seg mer informasjon om de spillerne en spiller mot i motsetning til når en spiller seks bord, der en spiller temmelig etter "fasiten". Jeg har ennå ikke helt bestemt meg hvilken metode jeg mener er mest lønnsom, men jeg lever litt i troen på at når de store gutta spiller med ørten bord om gangen, så må det være veien å gå. Seff, det er jo forskjellig fra person til person hva en mestrer, men dette er noe jeg skal mestre, om det så tar år.
     
    Legger ved en graf for gøy.
  6. Billy Bob
    Nå snakker vi. Bankrollen er per idag på 172$. Jeg må si meg meget fornøyd med dette ettersom jeg har blitt dradd på så mange hender at hvis jeg hadde hatt lov til å spille høyere enn NL6, hadde jeg bustet for lenge siden.
     
    Når folk caller med K høy all in på flop mot min AA og får runner runner flush, da begynner en å lure litt. Men hva kan en forvente seg av nivået på NL6?
     
    Jeg føler jeg har fin flyt og spiller aggressivt og fin. Jeg pusher uten å nøle og taper kun penger når jeg blir dradd ut eller møter noen som er mer aggressiv enn meg.
     
    Har tatt opp igjen Double Your Money-turneringene igjen. Spilte en del av de før, men ble lei da jeg følte at alle turneringene var lik. Jeg har til nå kommet i pengene i samtlige jeg har spilt.
     
    JJ, klatrer sakte men sikkert mot 300$.
  7. Billy Bob
    Nå er det litt over en måned siden jeg begynte på dette prosjektet. Jeg har spilt rundt 10k hender i den perioden. Jeg begynte prosjektet mitt med rakebacken som jeg fikk fra perioden jeg spilte NL100/NL200, ca 45$. Nå, litt over en måned etterpå, er bankrollen 156$. Ser en i norske kroner, er ikke det all verden, men jeg er fornøyd med å ha triplet meg.
     
    Det å spille så lavt, har jeg forskjellig meninger om.
     
    - Det er dørgende kjedelig å spille så konservativt som en gjør om en multitabler med en TAG-spillestil.
    - Det er latterlig å se på til tider, ettersom nivået på NL6 må ansees å være det laveste en kan finne.
    - Det som er fint med å spille NL6, er at det ikke er verdens undergang om en taper en buy-in. En får en helt annen spillestil da.
    - Det er gøy å se at det går oppover.
     
    NL10 i sikte, trenger bare å doble bankrollen!
  8. Billy Bob
    Så er jeg i gang da. På NL6. Etter å ha spilt NL50 en stund, er dette en helt annen verden.
     
    - Bløffe er glemmesak, du blir callet ned uansett.
    - En ser utrolig mye rare hender ettersom folk caller med det meste preflop.
    - En blir temmelig feig nettopp pga disse to grunnene. Ikke det at det er verdens undergang å tape 6$, men en vet aldri hva motspilleren sitter med.
     
    Bankrollen har iallfall vokst med 20% på to dager, så får vi se om det fortsetter slik.
×
×
  • Opprett ny...