Gå til innhold

blcmn

Medlemmer
  • Innlegg

    378
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av blcmn

  1. Hvordan oppleves G7? Ser jo unektelig bra ut med tanke på speccsa og pris.

    Men det er den kurvingen som bekymrer meg.

    Har sett uttalige videoer og artikler, da jeg helst skulle hatt 240hz 1440p skjerm, og OLED er noe dyrt enda.

    Syntes markedet i Norge er skrapa for de skjermene som faktisk anbefales. 

  2. sedsberg skrev (1 time siden):

    Kan uansett ikke bare se på watt. Man må se på hvor mye strøm (effekt) som trekkes fra de forskjellige rails. 650 watt er totalen for alle. Inkludert 5V og 3,3V.

    220-G3-0650-Y1_XL_6.thumb.png.c8bee9f3d01f7249bf5929e6428d995a.png

    Går ikke det meste på 12?

    Og det som går på de andre er vel uansett trolig mye mindre enn 110W.

  3. Svein M skrev (5 minutter siden):

    GPU trekker vel 285W eller kanskje 300W. Så det er en del å gå på. Det kommer an på hvilken CPU du har, men selv 220W til CPU i boost skulle vel kunne gå, med 130W til andre ting.

    Jeg har I7 8086K, som har TDP på 95W. Men ser jo at den booster høyere frekvens, så den trekker nok noe mer. Ikke at jeg holder på med så sykt mye annet mens jeg spiller, 

  4. Ser at de fleste steder så anbefales det med 750W til RTX 4070 TI. Vurderer å kjøpe denne GPU'n.

    Jeg har idag EVGA SuperNOVA 650 G3, 650W PSU. Vil den være tilstrekkelig?

    Da den ble kjøpt, var det en av de bedre PSU'ene man kunne få, for ca 4-5 år siden. 

    Har satt opp med kalkulator, og systemet skal trekke ca 560W totalt, men vet ikke om det er tatt i beregning med boost funksjon osv. Vil jo trekke mer strøm under høy belastning. 

    Bare ønsker litt innspill. PSU'n har vel heller ikke 12 pin til GPUn. Er vel ok å bare bruke 2 connectors, gir jo samme strømmen?

  5. Travis Day (han som fikset looten i Diablo 3), har jo sagt sitt om looten på Reddit:

    https://www.reddit.com/r/AnthemTheGame/comments/ato54p/reward_structure_issues_and_ideas/

     

    Merkelig at de virker helt inhabile til å implementere noen av forslagene sine.

     

    Forøvrig en veldig interessant prat om belønninger i spill av Travis Day:

    https://www.youtube.com/watch?v=urijgWXLYck

     

    En ting er jo å se på hva Travis, eller andre skriver, eventuelt be om råd. men kodingen av systemet dems er så dårlig og/eller innviklet at de ikke klarer å fikse det selv.. så da hjelper det lite. Derav utlyser de stilling til en ekspert som skal jobbe med kun loot.

  6. Sprekt at Bioware/EA har utlyst ny stilling til en spillutvikler som skal jobbe med looten. Det sier meg bare at hele lootsystemet er "FUBAR". Utrolig synd at spillet skulle være så elendig polert når kampsystemet er såpass bra. Etter de lekkede nyhetene fra Kotaku har det ble musestille fra BioWare også, når det gjelder ALT av tilbakemeldinger.. utrolig spesiell oppførsel. Det er viktig med kommunikasjon selvom det stormer.

     

    Spillet er lagt på hylla for lengst, og blir ikke plukket opp igjen med det første,

    Godt at man ikke kjøpte det fysisk eller digitalt!

     

    -edit-

     

    Legger ut jobbutlysningen også

     

    https://ea.gr8people.com/index.gp?opportunityID=155359&method=cappportal.showJob&sysLayoutID=122

  7. Jeg skjønte ikke helt siste patchen heller..

     

    GS500 har absolutt ingen gevinster annet enn at man kan få høyere dmg roll på våpen, kontra GS450. De nerfet våpen mods generelt fordi EN build var kanskje noe OP, noe som har resultert i at crit build ikke lenger er en mulighet. Resultatet av dette er at nå får man kastet røde attributes etter seg på gear for å veie opp mot mods.

     

    Sett i lys etterpå, hvor de nye set itemsa er mer eller mindre ubrukelig.. føler jeg hele patchen egentlig bare var en BIG FAT nerf til Widdz sin PvP build.

  8. Har ennå ikke helt fått med meg poenget med Crafting Station, annet enn å lage mods. Alle våpen ol. du kan lage er jo alltid langt under i level/stats enn de du allerede har?

    I Division 1 mener jeg å huske at man kunne oppgradere et allerede eksisterende våpen til å være på level med resten av utstyret ditt. Det ga jo mening men har ikke observert lignende her?

     

    Du kan bruke den til å crafte replicas som du donerer til prosjekter. Crafte mods til våpen, og oppgradere exotics til nåværende level. Ellers enig, våpen er det itemet man gjerne vil ha høyest gearscore på pga basedmg, så teit at man bare kan crafte 490.

    • Liker 1
  9. Ikke bare hvor mange våpen, men også hvor mye man kan customize etterpå, sammen med armor. Mengden loot man får føles også veldig givende ut, men det gjorde det i Div1 også. Her har de vært flinke. Det vil alltid være noen " go to" builds, men mulighetene er mange. Gleder meg til å komme igang med Dark Zone etterhvert.. var hvertfall gøy med PvP i Div1 når man spiller i en litt samkjørt gruppe. Så får man håpe hackingen uteblir. Speed og Wallhack var grunnen til at jeg sluttet med Div1.

  10. Syns ikke dem kan sammenlignes. Anthem så loader du inn i et kart mens Division 2 er fullstendig open world uten loading. Det er gigantisk svært. I tillegg så er det natt og dag forskjell fra Division 1. Her kan du faktisk one shotte elites med headshots og vanlige fiender dropper ekstremt raskt. Det er ikke noe spongy fiender lenger. Bosser har også svakheter man må finne utav for å ta de ut kjapt.

    Verdenen er også dynamisk, det du gjør påvirker verdenen rundt deg samt sømløst backup system hvor man kan hjelpe hverandre med VOIP aktivert.

     

    Skytesystemet er utrolig digg og føler man virkelig skyter med ordentlig våpen denne gangen i Division 2, + omgivelsene er fysikkbasert så ting eksploderer, tar fyr, flytter på seg osv..... rett og slett dritkult. Så føler ikke Anthem er i samme liga engang som dette.

     

    At BioWare har klart å trøkke inn så mye loading screens på 6 års utvikling er en fadese. Teknisk sett så er loading screens gameplay, men ikke i min bok. Anthem er mye raskere, mer flytende, mer engasjerende og tilfredstillende... spesielt som Interceptor. Da tenker jeg på når du faktisk spiller.. å ikke venter på en svart skjerm.

     

    MEN, å sammenlikne disse to spillene er litt pære og banan. Har mer for seg å sammenlikne Div1 med Div2.

    At det er natt og dag, er litt å ta i spørr du meg. Men er ikke uenig i det du sier.. Jeg liker spillet, og ser forbedringene du nevner.. det blir nok mange timer her også. Jeg vil kalle mye av det Quality of Life endringer.

    Vi er enige om at spillet er bra, bare jeg syntes ikke endringene er så¨store som du skal ha det til :)

  11. Jaja, ble kjøp av dette også i påvente av at Anthem blir "fikset". Spilte 1'eren mye.. da spesielt Dark Zone. Håpet er at det er minst like gøy her. Merker at Div2 er mye mer polert forhold til Anthem, men gameplayet er egentlig overlegent i Anthem. Alt i alt kunne det like gjerne vært en utvidelse av 1'eren.. noen nye gadgets, oppfrisket kart og UI og litt andre småting. Men skal ikke dømme for mye, for tidlig.. har bare 7 timer ingame. Hadde hvertfall 200+ på første spillet, og 100+ på Anthem. Så time will show.

  12. Og nå får vel Bioware masser av creds for å rette opp i hårreisende feil som ikke skulle vært der fra dag 1.

    Som igjen forsterker inntrykket om at det er greit å gi ut og ta betalt for et halvferdig produkt og så fikse det i etterkant.

     

    Edit: https://www.reddit.com/r/AnthemTheGame/comments/avsajx/the_dev_team_response_time_is_incredible/

    Se der ja. :wee:

     

    Hårreisende feil? Dette er ett balanseringsproblem. Spillet har vært ute i 1 uke, og folk klager på at de ikke er maxgearet og steamroller GM3. Items hadde ett felles pool for inscriptions, som i utgangspunktet er OK, fordi loot er RNG basert. Det virkelige problemet her, er skaleringen fra GM 1 til 2, og opp til 3. Man klarer seg med feil inscriptions gjennom GM2, men det er unødvendig "vanskelig og tar lang tid". På GM3 derimot, er det håpløst med items som ikke er rollet riktig. Med denne fiksen vil det føles mer riktig, og mer givende å prøve seg på høyere GM fordi man ikke sliter med en fiende i 2minutter. Sjansen for å få riktige inscriptions på MW og Legandaries var utrolig lav, som føltes håpløst ut... men igjen, spillet har bare vært ute i 1 uke. Er vi for kravstore? Muligens.. var det BioWare sin måte å få spillet til å "vare lenger"? I såmåte.. en dårlig løsning.. det okmmer annpå hvem du spørr.

    • Liker 1
  13. De verste kritikerne er vel faktisk de som knapt har spilt spillet, eller ikke prøvd det i det hele tatt. Bare å se på noen av brukerne her på forumet det.. og youtube hvis du orker. De som har spilt spillet over 20 timer, kan vel kjenne seg igjen i de saklige objektive anmeldelsene.

     

    Jeg har rundet 80 timer i spillet, og kjenner at det er litt tynt med endgame nå, men selve gameplayet gjør at det er gøy. Hva de har brukt 6 år på vet jeg ikke. Det er mange andre spill hvor de kunne hentet inspirasjon fra, pluklket ut det beste og mest essensielle. Man kan si mye dritt om Diablo 3 feks, som mange gjør.. men merker nå hvor mange ting de faktisk har gjort riktig. Har BioWare prøvd å finne opp hjulet på nytt? Virker nesten sånn, hvor de har ignorert mye av det som er utprøvd og burde være i en lootershooter. Det er mye bra her, og mye rævva. Det her blir nok som Division, ett bra spill tilslutt, men raskere enn da 1.8 kom til Division, eller RoS til Diablo.

    • Liker 3
  14. Travis Day har lagt igjen noen tanker og ord om spillet slik det er nå, som Camden har sett og svart på. Ikke akkuratt nyheter, men han ordlegger seg litt annerledes enn folk flest, og har tyngde bak ordene som utvikler, så BioWare tar til fornuften forhåpentligvis.

     

    Jeg har spilt myyye diablo, division og litt destiny. Merker fort hva som savnes i dette spillet selvom jeg liker det. Er gearlvl 490 nå uten chest exploits osv. Mye av feedbacken som har kommet, hadde de kanskje ikke funnet ut av uten å åpne for massene, men spillet burde helt klart vært utsatt kanskje 6 måneder til. Er mange ting som burde vært på plass i en lootershooter.

  15. Er det slik å forstå at de som klager, egentlig ikke har spilt spillet? Fremstår slik, med noen veldig få unntak.

    Ja, det er mye som mangler, og helt klart burde vært på plass.. som ikke er med i day1 patchen.. men samtidig er det mye positivt med spillet. Koser meg tross alle feilene, som blir fikset på rullende bånd. Det skal sies at man bør spille med venner eller i det minste være på voice for at det skal være gøy, som med mange andre spill idag.

     

    Er de like flinke til å følge opp, blir nok dette spillet meget bra om kort tid og "verdt" kronene.

    Vet egentlig ikke hva folk forventer av en looter shooter. Var ikke sånn at Diablo, The Division, Destiny osv var problemfri ved launch og det var flust med endgame aktivitet heller. Og det er faktisk ikke halvgærent med endgame heller. Freeplay, kontrakter, strongholds, challenges og reps. Alt er ikke like gøy, men er nok å gjøre om man vil "bli ferdig med spillet". Hvis man ikke liker grind, da har du kjøpt feil spill da, enkelt og greit.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...