Gå til innhold

tivolieselet

Medlemmer
  • Innlegg

    1 003
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tivolieselet

  1. tja.. dette har vært i kernelen siden 2.6.25!

    men nå har mange troll i esken hoppet ut og skal forklare alle slags triks for å få det til å funke..

    https://gist.github.com/706261 noen som vet om denne funker bedre?

    eller om dette stemmer?

    For Ubuntu, this is not quite right. Firstly, instead of adding to rc.local, this should be in its own init script. Secondly, you need to chown the /dev/cgroup directory tree to ensure that it is actually usable by all users - this is currently relying on root's umask to be set to something generous.

     

    Take this:

    ====

    #!/bin/sh

     

    case "$1" in

    start)

    mkdir -p /dev/cgroup/cpu

    mount -t cgroup cgroup /dev/cgroup/cpu -o cpu

    chmod -R a+rx /dev/cgroup

    mkdir -m 0777 /dev/cgroup/cpu/user

    echo "/usr/local/sbin/cgroup_clean" > /dev/cgroup/cpu/release_agent

    ;;

    *)

    ;;

    esac

    exit 0

    ====

     

    Drop it in a file called /etc/init.d/cgroups

    Then do:

    sudo update-rc.d cgroups defaults 00

     

    to add it to all the correct runlevels at priority 00.

     

    for en vanlig dekstop linux bruker har ikke denne koden så mye å si. som det er nevnt i noen kommentarer er det kun ved bruk av TTy. men hva med BFS til desktopen da? http://en.wikipedia.org/wiki/Brain_Fuck_Scheduler PS om du tester BFS så kan du ikke bruke CFS som denne artikkelen går ut på å redigere.

  2. Skriver nu på min splitter nye htc desire hd. Smuuuuuud telefon!

     

    Kjøpte fra telebutikken for 3000 kr + et års abn = 5600 kr ca. Telefonene er ikke låst, så man kan se på kjøpet som halvveis betaling. Ganske nøgd. Telebuttikken på trondheim torg har 8 stk igjen.

     

    Har noen noe bra tips til tweaks?

    Mine er:

    - last ned app killer

    - prøv Google voice(!!!!!)

    - fjern vær etc fra hjemskjermen

    - bruk engelsk interesse med norsk tastatur.

     

    Fungerer Google Voice på norsk eller kun på engelsk?

     

     

    nei er ikke åpent enda.. men diskuter android saker en annen plass dette er for DHD :)

  3. ja,, en liten oppdatering ifra meg. bestilte med ucan2 den 14.10. fikk bekreftet at jeg skulle få den 26.10 fikk simkort til sendt ifra netcom den 17.10 alt så bra ut.. bortsett ifra at det ikke kom noen telefon da! ringt i går og snakket med moobi, de kunne ikke hjelpe meg. ble oversatt til en dame i ucan2 som kunne fortelle at hun måtte sette en annen en på saken, men at de skulle sende den fort til meg. ringt i dag etter klokken 1800. kom da til netcom. de sjekket opp saken og sa at NEI du får ikke mobilen før den 3.12 om du er heldig!! jeg spurte om hvorfor de (ucan2) hadde bekreftet dato 26.10 når jeg bestilte og at jeg ikke hadde fått noen melding om at dette ikke holdt. nei, det kunne hun ikke svare meg på, men nå hadde de den ikke inne osv.. så vi ble enige om å hive simkortet som jeg fikk av de i bossbøtta og droppe hele saken.

     

    dro opp på expert og kjøpte den med telenor binding i et år, var vel superpluss til 129 mnd. så prisen totalt for telefonen ink. bindingen ble på 46 og noen kroner. :)

    kom hjem og satt inn onecall simkortet, men det funka ikke. ringt 09000 for å få låst opp telefonen, men den var ikke registrert enda så må ringe i morra for å få koden. og koden for å låse den opp skulle jeg få gratis ;)

     

    har lekt litt med den nå da.. har hatt 3 htcer ifra før av. denne var RASK!! veldig rask ;) får ikke kjørt goldcard på den.. eller har laget det men nye RUU var på hele 296 mb! så.. har fått lagt inn root på den og det var alt for enkelt, selv om det er bare temp root så funker det. eneste minus er at de har gått over til micro usb, alt som jeg har av kontakter er mini usb. også at det dekselet for batteriet får jeg ikke sikkelig på plass! må se nærmere på dette.

     

    ja, også kjøpte jeg forsikring til 847 kr for hele året ;) bare å ta med meg en knust eller dyvåt DHD tilbake til butikken og få en ny enn ;) har en tildens å gå fort i stykker store sjermer og asfalt osv..

     

     

     

    Kan man låse opp en mobiltelefon med telenor-abb med en gang uten noen ekstra gebyrer?:D

     

     

    ja, ringt 09000 i dag og de skulle bruke maks en dag før du fikk koden tilsendt på mail. gratis ;)

  4. Fortsatt ingen som har bestilt fra Ucan2/Netcom som har fått sendingsnummer? Synes det er rart at Moobi sender ut for Tele2 og Chess, men ikke sender ut for Ucan2/Netcom ennå.

     

    jepp, sitter å venter jeg også.. ringt da noen ganger i går. og det var bare kaos!! du kan få lov til å ring i dag også poste hva de fikk høre!

     

    Snakket med dem i går jeg også, og da var det visst sånn at de ikke fikk lov av HTC å sende den ut før i morgen (3. nov)...

     

     

     

    med meg så fant de ikke ut at jeg hadde bestilt noen telefon da!! moobi har da sendt ut mobiler til mange andre her på forumet så den unnskyldningen holder ikke.

  5. Jeg bestilte telefonen fra netcom den 3-9-10 og var en av de siste som får telefonen fra første batch. Sporingnr vet jeg ikke noe om, fikk bare en hentemelding fra posten. De som kommer på andre batch kan regne med og få telefonen ca 15-11-10.

     

     

     

     

    hvor har du fått den datoen "De som kommer på andre batch kan regne med og få telefonen ca 15-11-10." ifra?

     

     

    ser at det er mange telebutikker og kiosker osv som har fått inn noen eksemplar av telefonen.. men de skal da ha ca 5500 så.. :s

  6. STOCK UPDATE:

    First Shipment: Shipped all orders placed in September.

    Second batch: Arrived 1st November : We are expecting to ship all orders upto and including the 13th October 2010

    Next Delivery Due: Week commencing 8th November 2010

     

     

    http://www.handtec.co.uk/product.php/3564/htc-desire-hd--android--sim-free-unlocked--dark-brown-

     

    hmm.. ser da ut som de kommer inn ganske så fort.. sann en gang i uken..

  7. Litt info for dere som har bestilt igjennom NetCom.

     

    Ringte Moobi NetCom akkurat nå, og hun dama sa at min telefon ville bli sendt ut 3.November pga. det hadde vært noen forsinkelser. :thumbdown:

     

     

    hehe.. ringt de noen minutter før deg jeg også.. ho sa til meg at ho ikke viste.. men har ringt til de to ganger i dag... noen tull med bestillingen min. og de sier forskjellig begge gangen.. så..

  8. Jada.... pån igjen... Fikk bekreftet på tlf fredag ettermiddag at tlf var inne hos moobi, MEN når jeg ringer idag... NEIDA!! Den har ikke kommet enda... er lovet inn fra htc denne uken. Den er på vei og det er alt de vet!! De venter 450 enheter men om de får alle de, vet de ikke. De håper å kunne starte utsendingene onsdag! Søplebedrift spør du meg. Sier ditt og datt men stemmer det... neida.

     

     

    verker som ingen netcom, ucan2 eller andre andre vet noe om hva moobi har eller ikke har!

  9. ser på facebooken at onecall får spørsmål om levering av DHD http://www.facebook.com/onecallmobil

    og da svarer de "Vi har ingen dato per i dag dessverre, men vi håper at HTC skal rekke å dytte ut denne telefonen i tid før jul. Mvh Pål"

     

    chess har Forventes inn 08.12

    tele2 har bare Forhåndsbestill!

     

    alle har samme leverandør som heter moobi !!

     

    da er vel tilbudet ifra ucan2 om en DHD til 3847 kr som skulle vært her for en uke siden (26.10) veldig mye sjøsprøyt!

  10. vel, ser ut som vi har blitt trollet av en ucan2 selger som også er her på forumet!! men ser i andre nyheter at samsung skal sleppe oppfølgeren til galexy s, den 11.11 kilde Min lenke test av telefonen er alle rede gjort.. osnews også at droidx 2 kommer i ny versjon og den skal komme til andre plasser enn bare usa. droidx 2

     

    sa til mannen som driver en telefon butikk her i nærheten at jeg hadde bestilt ifra ucan2 og han sa at det hadde mange ufornøyde kunder! eks. så nevnte han at det var mange ting som selgerene ikke opplyste om, eks at det var pris på oppringing til andre mobilselskaper innenfor netcom.

  11. Ringte. Ble lovet å få til første batch, men nå har de meg "dessverre ikke på listen" så jeg fikk vite at jeg var bland de aller aller øverste på batch 2 lista -.-

     

    5. Levering og forsinkelse

    ”Levering av produktene skjer på den måte, på det sted og til det tidspunkt som er angitt på ordrebekreftelsen. Vi har risikoen for produktene inntil de overtas av deg, det vil si når du har fått produktene i din besittelse. Dersom leveringen av produktene blir forsinket, vil vi gi deg informasjon så fort vi har kunnskap om det, sammen med informasjon om og eventuelt når levering kan skje, eller om produktet(ene) er utsolgt.

     

    Avhengig av produktenes art og forsinkelsens lengde kan du etter omstendighetene holde kjøpesummen tilbake, kreve levering, kreve erstatning eller heve avtalen.”

     

    http://shop.ucan2.no/index.php/Portal/section/1/gid/2/pid/1/articleId/21162 på paragraf 5.

     

    ja, de får noen dager til.. det er da en av de selgeren ifra ucan2 som skrev telefon nr sitt her og postet om hvordan vi kunne bestille med han. rart han ikke skriver her om hvordan det står til heller! men tar ikke sorgene på forskudd.

  12. Når det gjelder netcom og deres leveranser ble det "plutselig" veldig uklart. Ut ifra hva jeg forstod fikk de færre telefoner enn forventet, men jeg tipper at de som bestilte den 19.10 eller før, kan føle seg ganske trygge på at de får fra første batch. Siden jeg bestilte den 20.10 og nå er nummer 7 på den foreløpige lista til batch 2.

     

    Christian

     

    bestilte den 14.10 hos ucan2, men hvor har du hørt dette da? er det bare rykter som de 4 siste siden her på denne posten eller?

     

    om de ikke klarer å hoste opp telefonen i løpet av de første dagene i neste uke, når jeg fikk bekreftet 26.10 så er det fort en tvist mellom de og bestiller!

     

    men at jeg har den i løpet av de første dagene i neste uke.

  13. http://hemorrdroids.net/htc-desire-hd-review/

     

    Hackability

    Okay, so I’m not sure that’s a word, but I think to many people it’s important how much they can hack about with their device.

    Right now, the Desire HD is rather limited. There’s no custom recovery available yet, which means no custom ROM’s can be flashed. There’s no real root, although you can have as good as proper root with VISIONary by MoDaCo and Superuser by DD Chains (both available in the market) which will get you root until you reboot. You can press a button on VISIONary which will apply it at boot though, so that’s a pretty good hack.

    It’s very early days right now though, hopefully in the coming weeks we’ll see it get hacked and some trimmed and speedy ROM’s will improve this device even further.

     

    Is it a great device? Yes.

    Is it the best option right now? Hmmm, possibly… ;)

  14. Jeg bare spør, hvor mange her RINGER en nettbutikk for å bestille? Forsvinner ikke hele konseptet med nett da? ;)

     

    Antall personer bare i denne tråden inkl meg selv som har ringt og spurt om dato når den kommer gir iallefall Netcom, Chess, Moobi m.m. nok å gjøre om dagen, og dette er bare ett forum...

     

    Og vi kan vel legge til elektroniske bestillinger + alle butikkene som har de samme kundene innom og spør om akkurat det samme når kommer telefonen, og som da ringer til sin grossist igjen og spør om akkurat det samme.

     

    Ett stort apparat som er i full aktivitet her fra morgen til kveld, og som kun resulterer i ingenting faktisk ! Ingen får mobilen før eller senere på denne måten !

     

    Hiver ut en påstand til slutt, og det er at dette er med på å gjøre ett produkt dyrere, hadde det vært mindre mas på dette, hadde det vært behov for mindre folk på kundeservice som igjen hadde redusert kostnadene...

     

    Poenget ditt med at all denne masingen medfører ekstraarbeid og kostnader for leverandørene våre er helt korrekt. Og denne kostnaden er selvsagt bakt inn i prisen på telefonene vi betaler. Men jeg tror kanskje du overdriver omfanget av denne unødige masingen.

    Synes topic om denne fantastiske telefonen sklir ut og siste nytt i denne tråd blir bare viss vass. Hva med å holde seg til temaet om denne telefonen og ikke hvor mange ganger dere ringer ditt og ringer datt for så å klandre hverandre for hvorvidt man aksepterer en millimeter glipp eller ikke med tanke på fukt osv.

    Tråden mister totalt mål og mening. Er det ikke moderatorer her som kan komme inn å be om en sakklig debatt og holde seg til temaet som er mest interresant.

    Jeg ønsker telefonen raskest mulig men søren ikke om jeg synes det er greit at alle skriver at de var i kontakt med den ene eller den andre når nesten samtlige kommer med forskjellige datoer.

     

    Tråden heter HTC Desire HD - Generell diskusjon. Det er da ikke off topic å diskutere glipper i dekslet og leveringssituasjon på Desire HD etter mitt syn. Du må gjerne fortelle meg hvorfor du er uenig i det.

     

     

     

    Nå sier de på den videoen at det er en prøve telefon ifra htc de har fått.. og at de måtte lage et så kort presentasjon av produktet siden det ikke er ferdig!! så ro ned reka,, og vent til du selv har den i postkassa!!

     

    fikk faktisk netcom kortet mitt nå, bestilte da hos ucan2 karen som har skrevet inn her på posten. så da forventer jeg at den ligger på stuebordet neste uke :)

     

    noen som vet noe mer om hvordan det er å få root på denne da? ser på xda at det er bare temp root.. noe som kan forklare hva det betyr? adfree osv er veldig digg programmer på rooted telefoner ;)

  15. Og da har visstnok HTC sendt ut melding om at lansering i Norge blir 3. November.

     

    http://www.itavisen.no/854094/desire-hd-i-november

     

    Kjedelig for oss som har hørt 26 okt. fra moobi, men er vel kanskje lov å håpe fortsatt.

     

     

    ligger ikke noe om dette på htc.com ser at idg.se har skrevet det samme.. itavisen tror på ALT de leser på internett... om noe stemmer eller ikke bryr de seg ikke om.. så.. ;)

  16. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=811285 produksjons feil på 50 % av det første partiet som stopper leveringene!! ser det står mye om dette på xda nå..

     

    også anbefaler noe på xda klasse 4 eller 6 minnekort.. har bestilt ifra ucan2 saken.. noe mer jeg burde bestille, noen beskyttelse saker? ser også at det er samme flash root problemet som G2 har. får håpe at noen hacker den root saken fort.

×
×
  • Opprett ny...