Jump to content

evilGuy

Medlemmer
 • Content Count

  77
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

101 :)
 1. Det kan de nok, men om de gjør det så vil de garantert bli saksøkt av kundene sine med rette.
 2. I bedriftsmarkedet er det mye mer utbredt hva de støtter. Det vil forhåpentligvis bli bedre fremover nå som offentlige virksomheter er pålagt å kreve ipv6 i anskaffelser: https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2013-04-05-959/%C2%A711#%C2%A711
 3. Jeg tror det er kun noen av undertilbyderene som leverer native ipv6. https://www.altibox.no/privat/bredband/ipv6/
 4. Du verden så mye fjas det var her! Dette har ingenting med hvor mye strøm en pc bruker når den er på. Regelverket omhandler hvor mye strøm utstyr kan bruke når det er i sleep mode og av, ikke på. Dette er et regelverk som ble vedtatt i 2016! hvor bl.annet Dell var med i arbeidsgruppen. At Dell ikke klarer å følge med i timen, mens andre leverandører fikk det helt fint til er ikke andre enn Dell sin feil.
 5. Om en tenker to sekunder på dette så innser man at for å få dette til må cisco parse alle møter i sine servere. En annen måte å se det på så spionerer de på alle møter.
 6. For. 6.7 og 7.0 har fiks vært ute siden desember. En må uansett være komplett evneveik for å sette opp vcenter tilgjengelig fra internett.
 7. Først nå oppdager dere dette? Har vært slikt ved hvert slipp siden mars i fjor!
 8. Det skremmende er ikke at det er windows 7, det som er skremmende er at systemet er knyttet til internett.
 9. En hw løsning på noe som burde vært løst i sw på alle telefoner. Selvfølgelig telefonprodusentene ønsker jo at batteriet skal ta kvelden så de kan selge siste modell...
 10. Ikke helt sikker på om brukere uten skall kan utnytte sårbarheten. Om det er mulig så kan en sårbarhet i en tjeneste som f.eks apache gjøre at man kan eskalere denne brukeren til root.
 11. Minst 10 år til om man skal tro trenden. Om en ser på prototype i 2010 så var den 35TB, de største jaguar taper i dag er på 20TB. 30TB er forventet å komme i slutten av året. https://en.wikipedia.org/wiki/IBM_3592.
 12. Blir spennende hvem som går seirende ut. Det er et par alternativer. Cloudlinux og godt mulig Scientific Linux revurderer.
 13. Du har kanskje erfaring med 10 stk, men tydeligvis ikke som en som drifter hundrevis av servere. Hadde du hatt det ville du vist at det er en håndfull distroer som egner seg til dette. RHEL med venner som CentOS og Oracle. Suse, og Ubuntu. Resten har ikke levetiden som er nødvendig for slik drift.
×
×
 • Create New...