Gå til innhold

ClintN

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ClintN

  1. Heisann.

    Er ute etter et treningsopplegg til en fotballspiller, greit forklart av tittelen. Vil i hovedsak trene utholdenhet, spenst, akselerasjon, lår og magemuskler. Hadde tenkt meg et program som varer ca. 4 uker, mer om dere finner det nødvendig. Så kommer jeg over i hoveddelen av spørsmålet mitt og grunnen til at jeg opprettet denne tråden; Jeg har ingen mulighet til å bruke apparater eller maskiner i treningen min! Så alt programmet skal innholde må jeg kunne trene uten hjelpemidler, det vil si at jeg ser for meg et opplegg med crunch, pushups, intervaltrening osv som faktisk kan utføres ute i skogen eller lignende.

     

    Kan nevne at jeg er 16 år, 192 cm høy og veier ca 90 kilo. Har fått høre fra mange som ikke har sett meg at med den vekten ilag med høyden kan jeg ikke være annet enn overvektig, er det sant? Ser på meg selv som normal, og de jeg kjenner sier at jeg ikke er i nærheten av å være feit. Så hvem har rett? En ting til; Sliter litt med motivasjonen til treningen, å dra meg ut av senga kan til tider være en uoverkommelig hindring. Noen tips?

     

    Det var det, håper på positiv respons fra dere:-).

  2. For meg er det totalt bortkastet tid, men faen så gøy:D. Pc og konsoll spill blir vel sett på som bortkastet tid fordi det ikke krever spesielt av den som spiller, mens andre spill som sjakk og sudoku ol. blir sett på som en treningsform for IQ. Spill er for morro, sjakk ol. er såkalt "hjernetrim".

    Slik tror jeg resten av "ikke gaming" samfunnet ser på spill som, tull ifølge meg!

×
×
  • Opprett ny...